ameliyat sonrası gülüşünüz bozuldu mu? :(

benımde 6.gunum bugun ve gulerken maymuna benzıyorum resmenn ust dudagım ust dişlerimi kapatıyor nıne gıbıyım eskıden ne guzel dıslerımı aca aca gulerdım yaaaaaaa:KK43: ne Zaman gececek bu durum :KK43:
[/QUO
düzelen oldumu arkadaslar ust dudagm felc gibi aşgı sarkmış gelemiyorum

Arkadaslar eski konu ama aynı dert bende olustu düzeliyormu ust dudak aşagı inmiş ipince kaldı lutfen bi yol gosterm

Arkadaslar eski konu ama aynı dert bende olustu düzeliyormu ust dudak aşagı inmiş ipince kaldı lutfen bi yol gosterm
canim diger forumda da yazdim. gececek merak etme. benim de umidim yoktu duzelecegine. ust dislerim hic gorunmuyordu hatta buralarda da hep soruyordum. 4 ay devam etti ondan sonra yavas yavas duzeldi hepsi. ozellikle columellana dokinduysa daha uzun suruyor, bende o yuzden bu kadar uzun surdu. onemli olan burun guzel olsun.

Ay icim rahatladı canım ztn burnum yüzüme yakısmadı gibi kalın domuz burnu o düzelsinde dedigin gibi dudak yeniden düzelir

Ben de güldüğümde burun kanatlarım çok genişliyor. Dişlerin görünmesi, yanakların şiş şiş yukarı çıkması ödemle alakalı olabilir, ödem indikçe geçecek diye bekliyorum ama burun kanatları ödem indikçe daha çok genişledi. Burnum semsertken güldükçe kanatlar açılmıyordu. Şimdi ödem azaldıkça kanatlar da yayılmaya başladı. Ama inşallah tüm ödem indiğinde kanatlarım da daralır.
Bnmde aynı sorun duzeldımı sızın acaba dıslerınızın tamam ı gorunuyor mu lutfen cevap verebilirmisnz

merhaba siz bu sorunları yaşayalı baya olmuş benm bugün 8.günüm ve sizin yaşadıklarınızın aynısı bendede var bugün alçım değişti burnumu gördüm hoşuma gitti baya küçük olmuş ama üst dudağım gülerken çok geriliyor ve incecik oluyor.daha önce dişlerim olduğu gibi görünürdü şimdi sadece uçları görünüyor.çok korkuyorum böyle kalmasından sizinki düzeldimi cevap verirseniz çok sevinirim çok moralim bozuldu:KK43:
Mrb duzeldı mı bu sorununuz lutfen cevap verebilirmisnz

Kizlar bende burun estetigi oldum 10. Gunum Hasan Findik' yapti ameleyati fazla kusur yoktu burnumda sadece daha kibar olmasini istedim suan sonuc guzel ama gulusumde degisiklik ve gerginlik var bakalim aylar sonra nasil olucak
Sorununuz ne kadar süre sonra düzeldi acaba? Şuan var mı yaşadığınız geçmişten kalan bir sorun yoksa mutlu musunuz

Kizlar bende burun estetigi oldum 10. Gunum Hasan Findik' yapti ameleyati fazla kusur yoktu burnumda sadece daha kibar olmasini istedim suan sonuc guzel ama gulusumde degisiklik ve gerginlik var bakalim aylar sonra nasil olucak
Yıllar olmuş fakat, şuan bende aynı sorunu yaşıyorum düzelmesi ne kadar sürdü acaba

Back
X