- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Arkadaşlar ameliyattan sonra burnunuz gittikçe düzeldi mi? Yoksa gittikçe daha mı kavisli oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ksizin ne kadar oldu ameliyat olalı?Doktor ikinci ayda nasılsa öyle devam eder demişti.
Benim tam 45 gün oldu.Bana göre Çok kavisli bir burnum Oldu. Biraz kavis gitsin isterdim. Ama böyle kalacakKsizin ne kadar oldu ameliyat olalı?
Nasıl hala alışamadımız mı kısa mı buluyorsunuz?Benim tam 45 gün oldu.Bana göre Çok kavisli bir burnum Oldu. Biraz kavis gitsin isterdim. Ama böyle kalacak
Gözüm alıştı sadece. Sabahları mutsuz uyanıyorum genelde. İlk işim aynaya bakmak uzamış mı diye mucize bekler gibiNasıl hala alışamadımız mı kısa mı buluyorsunuz?
YaaGözüm alıştı sadece. Sabahları mutsuz uyanıyorum genelde. İlk işim aynaya bakmak uzamış mı diye mucize bekler gibi![]()
Öyle mi ben zaten kavisli olmasından korkuyorum.Benim ilk aylar kavisli duruyordu ilk üstün ödemleri gidiyor alt şiş oluyor çünkü kavis gibi duruyor ama sonra altın da şişi gidince düzleşiyor![]()
Korkm o zaman düzleşiyorÖyle mi ben zaten kavisli olmasından korkuyorum.
Ben ilk alçı açıldığından beri aynı burnunu görüyorum. Şekil olarak tabiki şişlikler indikten sonrada hep aynı şekli gördüm benArkadaşlar ameliyattan sonra burnunuz gittikçe düzeldi mi? Yoksa gittikçe daha mı kavisli oldu?
Siz ne zaman oldunuz acaba nasıl burnunuz memnun musunuz?Ben ilk alçı açıldığından beri aynı burnunu görüyorum. Şekil olarak tabiki şişlikler indikten sonrada hep aynı şekli gördüm ben
3 yıl bitti.Siz ne zaman oldunuz acaba nasıl burnunuz memnun musunuz?
kime ameliyat olmustunuz pekiEvt iki hafta önce çok mutsuzdum. Şemsiye açılmazmış misali çaresizce alışıyor insan. :)
Siz sonuçtan memnunsunuz sanırım, doktorunuz kim?3 yıl bitti.