Ameliyat sonrası için yardım eder misiniz ?

Kizlar benim alcim alindi bugun.sonuc dokrorumun hala cok şiş burnun demesine ragmen mukemmel.bugun ameliyatimin 7. Günü.ama hala duzgun nefes alamiyorum normalmi.birde banyo yapabilirim sanirim dimi bunlari sormayi unuttum doktora.serum fizyoloji sürüp kulak cubuguyla temizlesem olurmu ki

Kizlar benim alcim alindi bugun.sonuc dokrorumun hala cok şiş burnun demesine ragmen mukemmel.bugun ameliyatimin 7. Günü.ama hala duzgun nefes alamiyorum normalmi.birde banyo yapabilirim sanirim dimi bunlari sormayi unuttum doktora.serum fizyoloji sürüp kulak cubuguyla temizlesem olurmu ki
Doktorunun yap demediği hiçbişeyi yapma. Benim doktorum en baştan söyledi bana, lafımın dışına çıkmıcaksın sadece yap dediklerimi yapacaksın dedi

Eger doktorun alcidan sonra bant koymadiysa yapabilirsin tabiki, ama bant koymustur heralde onlari islatmadan yikanmaya calis doktorum bana islatmamami soylemisti. NEfes alamaman cok normal tam olarak 1.5 aydan sonra diyorlar hatta. Deniz suyu spreyi ve kulak cubugu doktorlarin onerdigi onu sikip yavas yavas cubukla cok icine girmeden kenarlardaki kabuklari temizlemeye calis. İlk gunler cok temizlenmiyor cok zorlama. Yavas yavas spreyi siktikca diger gunler daha da yumusuyor o sekilde rahatca temizleyebilirsin. Dedigim gibi fazla zorlamamaya calis. Burnundaki bantlari cikarmaya gittiginde rahatsiz oldugun temizlemekten cekindigin yerleri doktoruna soyle dikis yerleri ozellikle insan korkuyor o da temizleyebiliyor

Son düzenleme:
Eger doktorun alcidan sonra bant koymadiysa yapabilirsin tabiki, ama bant koymustur heralde onlari islatmadan yikanmaya calis doktorum bana islatmamami soylemisti. NEfes alamaman cok normal tam olarak 1.5 aydan sonra diyorlar hatta. Deniz suyu spreyi ve kulak cubugu doktorlarin onerdigi onu sikip yavas yavas cubukla cok icine girmeden kenarlardaki kabuklari temizlemeye calis. İlk gunler cok temizlenmiyor cok zorlama. Yavas yavas spreyi siktikca diger gunler daha da yumusuyor o sekilde rahatca temizleyebilirsin. Dedigim gibi fazla zorlamamaya calis. Burnundaki bantlari cikarmaya gittiginde rahatsiz oldugun temizlemekten cekindigin yerleri doktoruna soyle dikis yerleri ozellikle insan korkuyor o da temizleyebiliyor
Tesekkur ederim doktora sordum bende bugun numrasini buldum.ayni seyleri soyledi.tesekkurler

Kızlar aranızda içindeki dikişleri gelen var mı?

Canim nasil yani pek anlayamadim ben de anlayamiyorum o dikislere noldu bazen gorunuyor bazen gorunmuyorlar

Benim geldi canım yani içini temizlerken iki tanesi farklı zamanlarda geldi doktoru aradım da hemsiresiyle görüşebildim normal dedi burda da araştırdım 10.günden sonra kendiliğinden düşmesi normal diyor ama bilemedim yine de

Benim geldi canım yani içini temizlerken iki tanesi farklı zamanlarda geldi doktoru aradım da hemsiresiyle görüşebildim normal dedi burda da araştırdım 10.günden sonra kendiliğinden düşmesi normal diyor ama bilemedim yine de
Anladim canim o zaman normaldir zaten yavas yavas dusucek diyorlardi ya o yuzden normaldir diye dusunuyorum ben de farketmedim o yuzden bisey diyemedim canim

Ameliyattan korkma ben cok stresliydim hatta saglik acisindan neses problemimle beraber olmasa vazgecicem diyodum hastaneye giderken nedense kafamda cok buyutmustum olayi ama ameliyata rahatca hazirladilar beni bi sikinti yasamadim her sey anesteziye kadar sonrasi zaten olup bitiyor kalktiginda agri kesicilerle ilk gunu cok rahat atlatiyosun ben kendime geldikten ve narkozu attiktan sonra konusup gezmeye haslamistim ayaklanmistim hastanede hemen asil sorun eve geldikten sonraki gunler 2. Gun ve 3. Gun agir geciyor biraz 4ten sonra rahatlamaya baskiyorsun benim de 8. Gunum bugun bitti. 1 haftalik sikintili surec aci yemek yeme uyuma yonunden en sikintilisi sonra yavas yavas azaliyor sikayetlerin meraklanma bence azcik sik disini. Ya bu ameliyatin en zor kismi bence burnunun nasil oldugunu beklemek yani sonucu hemen goremiyorsun aslinda goruyorsun ama burnun sis cikiyor alcidan ben her seye kendimi hazirladim saniyodum ister istemez moral dusuklugu yasiyosun herkes daha cok yeni duzelcek suratin bile sis diyor moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Sen de kendin istediysen korkma bence soyle dusun dsha kotu bi burunla karsilasman olasi degil en iyiyi dusun moralini yuksek tut. Bende aynisini demistim doktora dogal dursun ne cok belli olsun ne hic yapilmamis gibi ciksin yandan cok guzel duruyor benim de alci ciktiktan sonra ama yine de sis bir burnum var suan yavas yavas inecegine inanyorum sen sikma kendini ve ameliyata cok rahat girmeeye calis doktorum bana oyle demisti insan kendini kasiyor tabi ister istemez. Umarim cok guzel gecer ameliyatin
Benim 17. Günüm dun burun bantlarimi cikardim ve burnum çok büyük gozukuyo şiş duruyo ve yüzümde acayip bi ifade oluştu bu sislikten bu süreci geçiren arkadaslar moral verirseniz sevinirim nasıl geçti bu süreç şişlikler için bişey kullandiniz mi ya da yiyip ictiniz mi bişeyler sanki hiç inmicek gibi bunlar:(

Eskiden önden güzel yandan hafif kemerli bir burnum vardı şuan ameliyatımın 12.günü yandan güzel önden kocaman bir burnum var burnum önden ince ve küçüktü şuan kocaman bir patates burun görüyorum moralim bozuk geçicek incelicek diye ümit ediyorum geçer mi kızlar böyle kalma ihtimalini düşünmek istemiyorum
Sislikleriniz geçti mi onden bakilinca

8.ay bitmek üzere şişliklerim hala geçmedi zaman zaman şişiyor zaman zaman inceliyor ama incelmiş hali bile eski burnuma göre kıyasladığımda kalın ve geniş

Evet resmen yari yariya kuculdu albumde resimler var bakabilirsiniz ben suan cok memnunum cok degisiyor zamanla
Dikisler 45 gunde dustu kendi
Merhaba resimlerinizi göremedim halen aktifmisiniz bilmiyorum bende burda yorumları okurken denk geldim. Tekrar geçmiş olsun

Kusura bakmayın bir yerde paylaşmısınız bu sayfada okurken denk geldim çok güzel olmuş bu arada.

Ameliyat sonrası dudakta kalkma olanlar suan indi mi

Back
X