Bu iki kedim birbiriyle kanka. Birbirlerini yalar, hep birlikte uyurlardı. Dün koyu renk tekir olan ameliyat oldu. Şu an durumu iyi, hareketleri normal. Ancak dün eve geldiğimizden beri şu beyazlı olan kankası ameliyatlı olana tıslıyor, yanına yaklaştırmıyor, hatta pati atıyor. Biliyorum durum geçici ama neden böyle tepki veriyor?
Bu iki kedim birbiriyle kanka. Birbirlerini yalar, hep birlikte uyurlardı. Dün koyu renk tekir olan ameliyat oldu. Şu an durumu iyi, hareketleri normal. Ancak dün eve geldiğimizden beri şu beyazlı olan kankası ameliyatlı olana tıslıyor, yanına yaklaştırmıyor, hatta pati atıyor. Biliyorum durum geçici ama neden böyle tepki veriyor? Eki Görüntüle 2594214
Veteriner değilim o yüzden sadece tahmin yürüteceğim benim de bir kedim var ve kedilerin koku duyusu hassas oluyor zannımca. Ameliyat olan kediniz dışarıdan geldiği için yabancı bi kokuya karşı diğeri onu yabancılamış olabilir iyice iyileştikten sonra normale dönerler bence ama yine de veterinerinize danışın o daha iyi bilgi verecektir. Miniğe de çook geçmiş olsun❤
Veteriner değilim o yüzden sadece tahmin yürüteceğim benim de bir kedim var ve kedilerin koku duyusu hassas oluyor zannımca. Ameliyat olan kediniz dışarıdan geldiği için yabancı bi kokuya karşı diğeri onu yabancılamış olabilir iyice iyileştikten sonra normale dönerler bence ama yine de veterinerinize danışın o daha iyi bilgi verecektir. Miniğe de çook geçmiş olsun❤