Ameliyat sonrası kemik ve kemer :/

Ben de 8 ay once ameliyat oldum ilk iki ayda hicbir problem yokken sonradan elime kemik gibi bir sey gelmeye basladi sol carpraz acidan inanilmaz belirgin diger acilardan belli belirsiz ama yine de goze carpiyor. Eksik torpulenmis sanirim doktor 20 dakikalik bi islem istersen torpulerim ama yine cikinti veya cokuntu olabilir dedi resimleri de ekliyim sivilceler icin kusura bakmayin hala hassas oldugu icin derin temizleme yapamiyorum.Napsam bilemiyorum kafam cok karisik tekrar o doktora torpuleme yaptirmali miyim bilmiyorum ama bu burunla da barisamiyorum bir turlu yorum yazarsaniz cok sevinirim.

Eklentiler

• Screenshot_20200813-234016.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 257
  • Screenshot_20200813-234021.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 242
  • Screenshot_20200813-234024.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 273
Geçmiş olsun, bence hiçbir işlem yaptırma ne o doktora ne de başkasına kafaya takılacak bir çıkıntı değil kesinlikle güzel bir burun oda doğallık katmış ben öyle düşünüyorum. Sonrası daha kötü olabilir.

Merhaba şuan burnunuz nasıl. İşlem yapıldımı

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun şuan benimde kemikte çıkıntı var 2.5 ay oldu geçecek diyor dr ama sanki daha da çok arttı sürekli elimde ayna ve masaj yapıyorum masaj yapınca düzeliyor ama 2 dk sonra yine aynı oluyor 3. Ayda bakarız eğer düzelmezse uğuşturup bastıracağım dedi ameliyat sonrası kemer kısmın olduğu yerde hava boşlukları oluşabiliyor muş çok bastırması gerekiyormuş o yüzden uğuşturmak gerekliymiş ilk oluştuğunda bastırdı çıt diye bir ses geldi meğer o ses hava boşluğunun sesiymiş öyke dedi söyledikleri ikna ediyor ama yinede korkuyorum öyle kalacak diye lütfen son durumu hakkında bilgi rica ediyorum resimde ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20210102_013411.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 220
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…