- 20 Haziran 2014
- 138
- 26
- 98
- 39
- Konu Sahibi lusiferaz86
-
Umarım öyledirLeke değildir diye umuyorum, çok geç iyileşiyor yazın bu morluklar.
Oluşan lekeler yüzünden yürüyen fondoten oldumBenim de neredeyse iki ay olacak göz altlarım mor ve çökük herkes çok zayıflamışsın diyor yüzüm zaten zayıf iyice battı :)
Ameliyatın 3 . günü hemen aldığım 50 faktör solante telrubor mu ne adı kılcal damar sorunu yaşayan kızarık hassas ciltlere özel olanı ama malesef işe yaramadıBenim ameliyatımın üzerinden 5 buçuk ay geçti şişliklerim daha yeni yeni tam inmiş gibi geliyor hatta hala ufaktan var gibi şişlikler için acele etmeyin hanımlar:) Güneş kremini değiştirsen? Ben 50 faktör solante kullandım çok hassas bir cilde sahip olduğum halde cok iyi korudu.. denemeni tavsiye ederim, umarım geçicidir..
bende baya uzun süre siyah kaldı orası çok araştırdım hala azıcık var. hemosiderin diye kanda bi madde varmış morluklardan sonra bazen o orda kalıp derinin rengini bozuyormuş ama çok nadir kalıcı olur yazmışlar geçmesi uzun sürebilirmiş[/QUOTE
Evet çıktım ama iki kere falan o da yüksek faktörlü güneş kremi sürmüştümMorluklarin varken yada sararmışken vs hic güneşe çıktın mi çünkü direkt güneşe çıkılırsa bu süreçte kalıcı lekeler bırakabiliyor ciltte eger cikma mecburiyeti olursa da kisa süreliğine çıkilmali 10 dk kadar bu sürede de yüksek korumalı güneş kremi sürülmeli eger güneşe çıktıysan etkilemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?