Ameliyat sonrasi morartilarim güneş lekesine dönüştü :( Yardım..(Resimli)

lusiferaz86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
138
26
98
39
Merhaba bugün ameliyatimin 20. Günü.Daha once resim paylasmistim her halimi .Cildim hassas bunu bilip yuksek faktor gunes kremi ile korumama ragmen yanak ustlerimde gunes lekesine donustu morluklar. Morluklarim hem cok oldu hem cok inatciydi cok gec gecti...Ne yapmali sizce :KK43:
Ayrıca resim yükledim .Burnum uca doğru ol adar şiş ki .Burnumada arnica sürüyorum ama işe yarar mı ki :110:

Eklentiler

• IMG_3360.webp
    IMG_3360.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 576
ilk 10. gün benimde böyleydi yanagımın tam orası canım. arnica kremi sürdüm bolbol. geçti. burnumada sürdüm ödemi hızla gecirdi krem

Benim de neredeyse iki ay olacak göz altlarım mor ve çökük herkes çok zayıflamışsın diyor yüzüm zaten zayıf iyice battı :)

Ben yarından itibaren patates koycam göz altlarima. Iyi gelirse yazarım burdan. Bende de var morluklar.

arnica krem için fda güvenirliģi kanıtlanmamış krem demekte... bence kullanırken dikkatli olun. onlar morluk gibi geldi guneş lekesi değil sanki... benim de 16. günüm burun ucun şis bu nedenle yamuk duruyor biraz...yani umarim sisliktendir.

Morluklarin varken yada sararmışken vs hic güneşe çıktın mi çünkü direkt güneşe çıkılırsa bu süreçte kalıcı lekeler bırakabiliyor ciltte eger cikma mecburiyeti olursa da kisa süreliğine çıkilmali 10 dk kadar bu sürede de yüksek korumalı güneş kremi sürülmeli eger güneşe çıktıysan etkilemiş olabilir

Benim ameliyatımın üzerinden 5 buçuk ay geçti şişliklerim daha yeni yeni tam inmiş gibi geliyor hatta hala ufaktan var gibi şişlikler için acele etmeyin hanımlar:) Güneş kremini değiştirsen? Ben 50 faktör solante kullandım çok hassas bir cilde sahip olduğum halde cok iyi korudu.. denemeni tavsiye ederim, umarım geçicidir..

bende baya uzun süre siyah kaldı orası çok araştırdım hala azıcık var. hemosiderin diye kanda bi madde varmış morluklardan sonra bazen o orda kalıp derinin rengini bozuyormuş ama çok nadir kalıcı olur yazmışlar geçmesi uzun sürebilirmiş

Benim ameliyatımın üzerinden 5 buçuk ay geçti şişliklerim daha yeni yeni tam inmiş gibi geliyor hatta hala ufaktan var gibi şişlikler için acele etmeyin hanımlar:) Güneş kremini değiştirsen? Ben 50 faktör solante kullandım çok hassas bir cilde sahip olduğum halde cok iyi korudu.. denemeni tavsiye ederim, umarım geçicidir..
Ameliyatın 3 . günü hemen aldığım 50 faktör solante telrubor mu ne adı kılcal damar sorunu yaşayan kızarık hassas ciltlere özel olanı ama malesef işe yaramadı :(

bende baya uzun süre siyah kaldı orası çok araştırdım hala azıcık var. hemosiderin diye kanda bi madde varmış morluklardan sonra bazen o orda kalıp derinin rengini bozuyormuş ama çok nadir kalıcı olur yazmışlar geçmesi uzun sürebilirmiş[/QUOTE
o_Oo_Oo_O

Morluklarin varken yada sararmışken vs hic güneşe çıktın mi çünkü direkt güneşe çıkılırsa bu süreçte kalıcı lekeler bırakabiliyor ciltte eger cikma mecburiyeti olursa da kisa süreliğine çıkilmali 10 dk kadar bu sürede de yüksek korumalı güneş kremi sürülmeli eger güneşe çıktıysan etkilemiş olabilir
Evet çıktım ama iki kere falan o da yüksek faktörlü güneş kremi sürmüştüm

Back
X