- 16 Ocak 2016
- 94
- 16
- 88
- Konu Sahibi wigglewiggle
-
2 hafta en geç toparlarsınArkadaşlar lütfen yardımcı olun çok kötüyüm 2 gündür hayatım zehir oldu. Gözün mor açamıyorum şiş. Buz koyuyorum yok. Arnica sürüyorum yok. Ne zaman geçer tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Sizin öyle mi oldu doktor geçer 2 güne demişti benim daha da arttı. Gözlerimi 2 hafta boyunca açamaz mıyım telefona zor bakıyorum taa en alta getirerek2 hafta en geç toparlarsın
İkinci ucuncu bilemedin dorduncu gun sislikler hat safhada olur sonra gunden gune iner ama morluklarin gecis sureside ne kadar morartildigina bagli tabi ama hemen hemen bu iki hafta icinde bi nebze normale donerSizin öyle mi oldu doktor geçer 2 güne demişti benim daha da arttı. Gözlerimi 2 hafta boyunca açamaz mıyım telefona zor bakıyorum taa en alta getirerek
Teşekkür ederimmmm. Arnicayı sürüyorum sürekli buz uygulamasını da ara ara yapıyorum. İnşallah geçer benimki de. Bir de bir şey yerken burnumun ucu açılıyormuş gibi oluyor. İlk gün böyle değildi bir sürü şey yedim bu gün hiçbir şey yiyemiyoruz sıvı sadece. Esnemek falan tamamen acı veriyor. Sizin de böyle mi? Gözlerimin şişliğinin en azından azalması da mı 5 günü bulur? Çok soru sordum özür dilerim ama İnan’ın çevremde kimse yok bu ameliyatı olmuş sorabilecieğim5.nci gunde goz altlarimda sarilik kalmisti sadece. Buzumu ve arnica kremimi 72 saat boyunca nerdeyse saat basi kullanmistim.
Estagfurullah soracaksiniz tabiki de bende zamaninda sormustum. 4 gun kadar sivi seylerle beslenmistim. Sonrasinda da agzimi zor aciyordum. Kati seyleri yerkende minik minik alip yavasca cigniyordum. Bunlar gayet normal seyler. Herkesin bunyesi cildi farklidir. Esnemek hapsirmak ilk zamanlar zorluyor insani. Hepsi gececek sabir gerektiren bir surec.Teşekkür ederimmmm. Arnicayı sürüyorum sürekli buz uygulamasını da ara ara yapıyorum. İnşallah geçer benimki de. Bir de bir şey yerken burnumun ucu açılıyormuş gibi oluyor. İlk gün böyle değildi bir sürü şey yedim bu gün hiçbir şey yiyemiyoruz sıvı sadece. Esnemek falan tamamen acı veriyor. Sizin de böyle mi? Gözlerimin şişliğinin en azından azalması da mı 5 günü bulur? Çok soru sordum özür dilerim ama İnan’ın çevremde kimse yok bu ameliyatı olmuş sorabilecieğim
Estagfurullah soracaksiniz tabiki de bende zamaninda sormustum. 4 gun kadar sivi seylerle beslenmistim. Sonrasinda da agzimi zor aciyordum. Kati seyleri yerkende minik minik alip yavasca cigniyordum. Bunlar gayet normal seyler. Herkesin bunyesi cildi farklidir. Esnemek hapsirmak ilk zamanlar zorluyor insani. Hepsi gececek sabir gerektiren bir surec.
Rica ederim. Ilk 1 hafta agzimizi acmak gercekten zor oluyor. Bu kisiden kisiyede degisir tabi. Makyaja gelincede alci tutsun diye alcinin altina surulen jelden dolayi birde ameliyat sirasinda burun derisinin altinin oynandigi icin deri kikirdaklara kemige ancak adapte oluyor cilt bozuluyor putur putur bir goruntu oluyor. Bu sadece burun kisminda oluyor ama.Bazı konularda alçı alındıktan sonra da makyaj yapmak falan çok sıkıntı diyor doğru mubir de benim mesleğim gereği yüksek sesle bağırmam gerekiyor çoğu zaman sıkıntı olur mu? İnan’ın şuan pişmanlık yaşıyorum ameliyatı olduğuma. Çok teşekkür ederim yardımının için bu konularda herkese yardım ediyorsunuz insanlar yardım isteyip işleri bitince çeker giderler genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?