ameliyat sonrası neler yasadınız iyi yada kötü lütfen bilgilendirin

Sen bilirsin canım, iyi karar ver aklında soru işareti bırakma.. istiyorsan bikaç doktorla daha görüş

Canım benim aklımda ki isimler zaten bilindik doktorlar.. Kendi doktorumu biliyorsun zaten Fatih Dağdelen onu öneririm tabi ki ben memnunum çünkü, onun dışında Emre İlhan ve Muhammed Dilber'İn yaptığı burunları da çok başarılı buluyorum.. aslın da başarılı doktorlarımız çok ama benim aklımda ki 3 isim bunlar.. fiyat olarak da bu doktorlar senin bahsettiğin fiyat'a yapmıyorlar kendi doktorum 8000-9000 arası yapıyor.. diğerleri de 7000-75000 diye biliyorum, ama senin şöyle bir durumun var burnuna çok müdahale olmayacak. minik bir kemer alınacak diğer sonunun burun içi ile ilgili o yüzden senden bu fiyatı istemezler diye düşünüyorum, daha makul bir fiyat verirler sana.. ne kadar olur onu bilemiyorum tabi bunu öğrenmen içinde randevu alıp yüz yüze görüşmen gerek ki burnunu görsünler.. buna doktorlar karar verecektir. görüşmekten bişey kaybetmezsin hem aklındaki soru işaretleri de gitmiş olur. İstersen görüş.

bende hep yan yattım ya acayip rahat uyuyrdum valla sen neden yan yatamıyorsun bebeğim

Yan değil bebeişim sırt üstü dümdüz yatamıyorum illa ya sağa dönücem ya da yüz üstü yatcıam alçı olduğu zamanlar doğal olarak yana dönemedim ya da yüzüstü yatamadım. ama alçı çıkınca rahat yattım tabi.. şuan da sırt üstü yatamıyorum çünkü sevmiyorum illa dönücek o vücutD

anladım canım sagol..

yani bu doktor yaptıgı amaliyatlarda ameliyat sonrası alçı kullanmıyormus

canım artık birçok doktor alçı kullanmıyor onun yerine atel dedikler sert, burnu şekle sokan bir kalıp yerleştiriyorlar ikinci hafta da onu çıkarıp yerine plaster yapştırıyorlar.muhtemelen doktorun atel kullanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…