Ameliyat sonrası psikolojinin bozulması

hopemorex3

şiddet yanlısı
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
46
1
98
29
İstanbul
Psikolojik bi rahatsızlığı ortaya çıkan var mı? Ben çok merak yapıp acaba pişman olur muyum gibi düşüncelerle uğraşa uğraşa şimdi ortaya çıktı anksiyete yani kaygı, stres bozukluğu hiç belirtilerini yaşayan var mı ameliyat sonrası gereksiz bi korku, kaygı yaşayan?

Kaygı, stres değil ama 1 ay oldu ve göz altlarımda çukurluk şeklinde siyahlıklar kaldı. C vitaminli bir krem buldum. Sadece pudrayla gizlenmiyor üstelik. Tenin çok beyazsa çok çok fazla şişiyorsun. İnsana bile benzemiyordum ben. Ama pişman değilim. Çok korktum, çok şiştim. Üstelik temmuzda oldum ameliyatı. Ama psikolojik bir rahatsızlık yaşamadım. Sadece başka kusurlarını görmeye başlıyorsun. Biraz zor bir süreç, kaldırabilmek büyük başarı. Ama bu yola girdikten sonra cesareti de geliyor. Kapıya çarptım, elimle acıttım vs pek bişey olmadı burnuma. Mimiklerimdeki durgunluk 20 günden sonra yok oldu. Artık gülümsemek filan zor değil. İlk günler geçmeyecekmiş gibi geliyordu.

İşte ben de o ilk günlerde bi şeyler yapamadım korkumdan bile ağlayamadım hepsini içime atmışım meraklarımı derken hastalığı tetikledi

Ben de çok gerildim çok pişman oldum ameliyat olduğuma. Nefes almamda bi sorun yoktu sırf güzellik için katlanilacak şey değilmiş dedim. Ameliyatin ilk gunleri surekli internette biseyler okudum burun ameliyatiyla ilgili bazilari korkunc seylerdi.PsikolojiM bozuldu biraz şimdi oluruna bırakmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…