• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat sonrası şişlik

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
200
33
gözlerim kapanmak üzere kızlar çok rahatsız ediyor yarım görüyorum 2 gün oldu daha. soğuk buz koyuyorum bide arnica krem sürüyorum ama ne zaman uyanıp uyansam dahhada şişiyor gözlerim tavsiyesi olan varmı

gözlerim kapanmak üzere kızlar çok rahatsız ediyor yarım görüyorum 2 gün oldu daha. soğuk buz koyuyorum bide arnica krem sürüyorum ama ne zaman uyanıp uyansam dahhada şişiyor gözlerim tavsiyesi olan varmı
Bence biraz dinlendir gozlerini kapalı tut yorma fazla inşallah kısa sürede toparlanirsin bende perşembe ameliyat olacagım .dojtorunuz kim geçmiş olsun canım darısı bana...

Öncelikle benim bu gün 8.günüm
İlk günler şişlik aşırı oluyor sonra en azından yüzde biraz rahatlama oluyor
Kesinlikle oturarak uyuyun asla yatmayın 8 gündür oturarak uyudum bu gün tamponu ve alçıyı aldırdım iyileşme sürecine girdim inşallah

Benim üçüncü gün hızlıca geçmişti arkadaşında dediği gibi mümkün olduğunca oturarak uyuyun. Tuzdan uzak durun.

tamam anladım teşekkürler kızlar ben dün sabah ameliyat oldum dunden beri hep yataktayım çok sıkıldım kalkıp otursam laptopla falan takılsam zararı olurmu

tamam anladım teşekkürler kızlar ben dün sabah ameliyat oldum dunden beri hep yataktayım çok sıkıldım kalkıp otursam laptopla falan takılsam zararı olurmu
Cnm çok geçmiş olsun arada kalkıp gezen şişliklerin için de iyi olur.Sürekli yatarsan hep şişliğin artar hemde afedersin kabızlık problemi başlar ki bu hiç iyi olmaz çünkü zorlanmaman lazım kendini yoksa kanaman başlar.Leptoba gelince masaya koyarak kullan dizine koyma böylece eğilmek zorunda kalmazsın.Eğilmek kanamayı ve ödemi arttırıyor...

2 gündür çok yatmıyorum düzelmeye başladı biraz. aslında düzelmiyor aşağı iniyor şişlikler gözlerimi açabiliyorum biraz rahatladım ama yanak çene kısmına doğru inmiş çok kötü görünüyor. ameliyattan sonra sigara içen varmı ?

Merhaba kızlar evet ben de şu an 3. Gün sendromundaym. Ama maksimum şişliğe erişip inmeye başladı. İnşallah terse sarmaz. İyi gidiyor şimdilik

En fazla 5 gune geciyor odem atici besinler tuketin ananas cok iyi geliyor vede tadi kotu olsada maydonoz bir numara. Tuzdan uzak durun bol bol yogurt tuketin ineternetten odem atici besinleri bulup agirlikli olarak onlarla beslenin sadece buz ise yaramaz
Benim 1 yil oldu hepsi gecici 6-7 gune biseyiniz kalmaz

En fazla 5 gune geciyor odem atici besinler tuketin ananas cok iyi geliyor vede tadi kotu olsada maydonoz bir numara. Tuzdan uzak durun bol bol yogurt tuketin ineternetten odem atici besinleri bulup agirlikli olarak onlarla beslenin sadece buz ise yaramaz
Merhaba, ameliyat sonrası ananas mı yemeli maydonoz nasıl kullanayım salatadamı yoksa suyunumu içmeli, daha önce yorumunuzu görmüştüm şunuda sorayım uyurken oturararak uyunması gerektiği yazılmış ödemler çabuk mu atılıyor yoksa şişlikler daha fazla şişmesin diyemi bunlar yapılmalı. Yakın zamanda ameliyat olma durumum var

Merhaba, ameliyat sonrası ananas mı yemeli maydonoz nasıl kullanayım salatadamı yoksa suyunumu içmeli, daha önce yorumunuzu görmüştüm şunuda sorayım uyurken oturararak uyunması gerektiği yazılmış ödemler çabuk mu atılıyor yoksa şişlikler daha fazla şişmesin diyemi bunlar yapılmalı. Yakın zamanda ameliyat olma durumum var

Ananas odem icin cok iyi buyuk marketler kabugunu soyup veriyo onu yiyebikirsin maydonozuda gunde bir tane tum maydonuzu ye peynirle filan artik nasil seversen yada kaynamis suyun icine at 10 dk bekle cikar ama kaynatma sonra suyunu ic tabiki tadi igrenc ama cok etkili
Oturarak uyursan yuzun dahada sismesini engellersin daha cabuk iyilesirsin ama bu cok zor oyle kolay degil o sekil uyumak bunun yerine iki yastigi ust uste koyup oyle yat yani kitap okuma pozisyonunda

Ananas odem icin cok iyi buyuk marketler kabugunu soyup veriyo onu yiyebikirsin maydonozuda gunde bir tane tum maydonuzu ye peynirle filan artik nasil seversen yada kaynamis suyun icine at 10 dk bekle cikar ama kaynatma sonra suyunu ic tabiki tadi igrenc ama cok etkili
Oturarak uyursan yuzun dahada sismesini engellersin daha cabuk iyilesirsin ama bu cok zor oyle kolay degil o sekil uyumak bunun yerine iki yastigi ust uste koyup oyle yat yani kitap okuma pozisyonunda

ameliyatın ilk bir haftası ananas, maydanoz gibi ödem atan ama aynı zamanda kanı sulandıran şeylerin tüketilmesini dr lar tavsiye etmiyor kızlar, kanama riski oluşturuyormuş bence bir hafta bekleyin bunları kullanmak için.

Ben doktor onerisiyle kullandim bi sorun teskil etmeyecegini soyledi ilk bir hafta bol bol su ic ve odem atici beainleri bol bol tuket tuzdan baharatli yiyeceklerden ve kuruyemisten uzak dur demisti

Ben doktor onerisiyle kullandim bi sorun teskil etmeyecegini soyledi ilk bir hafta bol bol su ic ve odem atici beainleri bol bol tuket tuzdan baharatli yiyeceklerden ve kuruyemisten uzak dur demisti

doğrudur hastadan hastaya değişebilir bu besinleri her tüketen kanama sorunu yaşayacak diye bir şey yok, o yüzden tedbir amaçlı söylüyor olabilirler, ama ben 3.gün ananasa başladım sonradan dr a sordum ananas yiyorum diye bir hafta bekle kanama riskin geçsin dedi.

normal dumduz yatmamak gerek ozaman, ben genelde hep yuzukoyun yatarım :) bende haber beklıyorum kasım ayı ıcınde en gec amelıyat olucam, burnunuz guzel olmus baska yorumda gordum bende meraktayım amelıyat sonrası nasıl olcak ılk zamanlar ınsallah ıyı olur benım ıcın cok fazla kemık egrılıgı olmus acık amelıyat dedı doktor acık olması endıselendırdı benı baya yapılması gereken ıslemler var

Ameliyat oldum taburcu oljyodum
Eve gidicem inşallah
Yuzum çok sis ozellikle gözler morardi kan oturdu gibi
Az su içtim, yogurt yedim sabah yığıldım bisey yemeyince malesef.
Burnumu seklinide bilmiorum aynaya bakamadım
Simdi ne yiyip içeyim, sert şey yeme dedi doktor ekmek ici yırtınmışız bisey

Telden yazinca yanlis yazmis
Ekmek ici yiyeyimmi dicektm

doğrudur hastadan hastaya değişebilir bu besinleri her tüketen kanama sorunu yaşayacak diye bir şey yok, o yüzden tedbir amaçlı söylüyor olabilirler, ama ben 3.gün ananasa başladım sonradan dr a sordum ananas yiyorum diye bir hafta bekle kanama riskin geçsin dedi.
KATILIYORUM. burnunuzdan tampon ve alçı çıkınca ödem atıcı çaylar ve besinlere başlayın derim. Benim doktorda aynısını söyledi.

Back
X