Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence biraz dinlendir gozlerini kapalı tut yorma fazla inşallah kısa sürede toparlanirsin bende perşembe ameliyat olacagım .dojtorunuz kim geçmiş olsun canım darısı bana...gözlerim kapanmak üzere kızlar çok rahatsız ediyor yarım görüyorum 2 gün oldu daha. soğuk buz koyuyorum bide arnica krem sürüyorum ama ne zaman uyanıp uyansam dahhada şişiyor gözlerim tavsiyesi olan varmı
gözlerim kapanmak üzere kızlar çok rahatsız ediyor yarım görüyorum 2 gün oldu daha. soğuk buz koyuyorum bide arnica krem sürüyorum ama ne zaman uyanıp uyansam dahhada şişiyor gözlerim tavsiyesi olan varmı
Cnm çok geçmiş olsun arada kalkıp gezen şişliklerin için de iyi olur.Sürekli yatarsan hep şişliğin artar hemde afedersin kabızlık problemi başlar ki bu hiç iyi olmaz çünkü zorlanmaman lazım kendini yoksa kanaman başlar.Leptoba gelince masaya koyarak kullan dizine koyma böylece eğilmek zorunda kalmazsın.Eğilmek kanamayı ve ödemi arttırıyor...tamam anladım teşekkürler kızlar ben dün sabah ameliyat oldum dunden beri hep yataktayım çok sıkıldım kalkıp otursam laptopla falan takılsam zararı olurmu
Merhaba, ameliyat sonrası ananas mı yemeli maydonoz nasıl kullanayım salatadamı yoksa suyunumu içmeli, daha önce yorumunuzu görmüştüm şunuda sorayım uyurken oturararak uyunması gerektiği yazılmış ödemler çabuk mu atılıyor yoksa şişlikler daha fazla şişmesin diyemi bunlar yapılmalı. Yakın zamanda ameliyat olma durumum varEn fazla 5 gune geciyor odem atici besinler tuketin ananas cok iyi geliyor vede tadi kotu olsada maydonoz bir numara. Tuzdan uzak durun bol bol yogurt tuketin ineternetten odem atici besinleri bulup agirlikli olarak onlarla beslenin sadece buz ise yaramaz
Benim 1 yil oldu hepsi gecici 6-7 gune biseyiniz kalmaz
Merhaba, ameliyat sonrası ananas mı yemeli maydonoz nasıl kullanayım salatadamı yoksa suyunumu içmeli, daha önce yorumunuzu görmüştüm şunuda sorayım uyurken oturararak uyunması gerektiği yazılmış ödemler çabuk mu atılıyor yoksa şişlikler daha fazla şişmesin diyemi bunlar yapılmalı. Yakın zamanda ameliyat olma durumum varEn fazla 5 gune geciyor odem atici besinler tuketin ananas cok iyi geliyor vede tadi kotu olsada maydonoz bir numara. Tuzdan uzak durun bol bol yogurt tuketin ineternetten odem atici besinleri bulup agirlikli olarak onlarla beslenin sadece buz ise yaramaz
Benim 1 yil oldu hepsi gecici 6-7 gune biseyiniz kalmaz
Ananas odem icin cok iyi buyuk marketler kabugunu soyup veriyo onu yiyebikirsin maydonozuda gunde bir tane tum maydonuzu ye peynirle filan artik nasil seversen yada kaynamis suyun icine at 10 dk bekle cikar ama kaynatma sonra suyunu ic tabiki tadi igrenc ama cok etkiliMerhaba, ameliyat sonrası ananas mı yemeli maydonoz nasıl kullanayım salatadamı yoksa suyunumu içmeli, daha önce yorumunuzu görmüştüm şunuda sorayım uyurken oturararak uyunması gerektiği yazılmış ödemler çabuk mu atılıyor yoksa şişlikler daha fazla şişmesin diyemi bunlar yapılmalı. Yakın zamanda ameliyat olma durumum var
Ananas odem icin cok iyi buyuk marketler kabugunu soyup veriyo onu yiyebikirsin maydonozuda gunde bir tane tum maydonuzu ye peynirle filan artik nasil seversen yada kaynamis suyun icine at 10 dk bekle cikar ama kaynatma sonra suyunu ic tabiki tadi igrenc ama cok etkili
Oturarak uyursan yuzun dahada sismesini engellersin daha cabuk iyilesirsin ama bu cok zor oyle kolay degil o sekil uyumak bunun yerine iki yastigi ust uste koyup oyle yat yani kitap okuma pozisyonunda
Ben doktor onerisiyle kullandim bi sorun teskil etmeyecegini soyledi ilk bir hafta bol bol su ic ve odem atici beainleri bol bol tuket tuzdan baharatli yiyeceklerden ve kuruyemisten uzak dur demisti
KATILIYORUM. burnunuzdan tampon ve alçı çıkınca ödem atıcı çaylar ve besinlere başlayın derim. Benim doktorda aynısını söyledi.doğrudur hastadan hastaya değişebilir bu besinleri her tüketen kanama sorunu yaşayacak diye bir şey yok, o yüzden tedbir amaçlı söylüyor olabilirler, ama ben 3.gün ananasa başladım sonradan dr a sordum ananas yiyorum diye bir hafta bekle kanama riskin geçsin dedi.