- Konu Sahibi masumpapatya
-
canım benimde 25.günüm şişliklerim yok denecek kadar az kralichenin eklediği resimlerde de görmüşsünüzdür arada şişiyor ama dışardan anlaşılmıyor sadece ben anlıyorum doktorumda söylemişti 20 gün olduğunda sadece sen hissedeceksin şişlikleri demişti öylede olduAmeliyattan sonraki 19. günüm ve şişliklerim hala maxsimum seviyede üst dudağım hala uyuşuk ve gülemiyorum bile
Bu şişlikler yüzünden hala dışarı çıkamıyorum çünkü kimse beni böyle görsün istemiyorum..
bu şilikler için önerebileceğiniz bişi varmı biliyorsunuz şişliklerimiz aslında 'ödem'
bu yüzden ödem giderici çay falan iyi gelirmi ben maydonoz suyunu içiyorum bazende kirazın saplarıyla hazırladığım çayları falan içiyorum birde kara üzüm alıp çekirdekleriyle beraber yiyiyorum..
şişliklerimi bu kadar kafama takmamın sebebi beni çok değiştirmiş olması yüzümün ifadesi inanılmaz değişti bakışlarım bile bi tuhaf ..
BİLİYORUM ZAMAN HERŞEYİN İLACI ama insan içine çıkamıyorum sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyormafoldumben
kızlar sadece burnum şiş olsa tamam normaldir derim kendimi kötü hissetmem ama benim yüzüm komple şiş sabah uyandığımda daha da şişiyor aynaya bakmak istemiyorum..
Miraculaus arkadaş o hapı bende sorayım ve hemen kullanmaya başlayayım doktoruma soracam
ama büyük ihtimalle kullanma şişliklerin zamanla geçecektir der ne söylesem öyle diyor
tamam ben de biliyorum zamanla geçeceğini ama bu zaman uzadıkça insanın morali bozuluyor
kızlar bide havalar çok sıcak ya oda etkiliyor heralde
Şişlik ve morlukların büyük kısmı iki hafta içinde geçer. Şişliklerin % 90 civarı ilk ay içinde düzelir. Geri kalan kısmı ise 6 - 12 ay içinde tamamen geçecektir. [/B]
:1shok: yani benim burnum neredeyse 2 aylık olacak ve hala şiş olduğuna inanıyodum %90 ı ilk ayda geçti mi yani
valla bende burun delikleri degil tüm burun büyük gibi yaaa
İNTERNETTE ŞU BİLGİLERİ OKUDUM KIZLAR OKUDUĞUMDA İÇİMİ RAHATLATTI UMARIM SİZİNKİNİDE RAHATLATIR... :)
Aşırı efor gerektiren aktivitelerden (hızlı yürüyüş, yüzme, eğilme, cinsel ilişkiler - kan basıncınızı arttıran her aktiviteden) 2-3 hafta kaçınılmalıdır.
kraliçecim evet cinsel aktivite yokkaydirigubbakcemile3
zaten bu psikoloji onu bitiriyor..
ama tabi evli olmanın getirdiği bi sorumluluk var eşinide düşünmek zorundasın bu sebeple endişelendin heralde ama merak etme bunu heralde ilk zamanlarda diyor :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?