- Konu Sahibi masumpapatya
-
cnm ananas enzimi var vitamin..ben 2. kutuma başladım benimde salı günü 3 haftaolucak.
doktorum verdi banada ödeme iyi gelir hemde hiçbi zararı yok dedi..
bendede şişlik var sol tarafım daha şiş diye burnum yamuk bile duruyo
dudağımın üstü zaten felaket..gülmemeye çalışıyorum
arkadaslar bende bundan yaklasik 41 gun once ameliyat oldum ayni sizin anlattiginiz gibi cok sisdim sabahlari taninmaz halde oluyorum ozellikle dudagimin ustuyle kaslarimin arasi cok sis..suanda yuzumdeki sislikler kismende olsa indi ama kasimin arasindaki sislikle dudagimin ustundeki sislik duruyor oyle ki ruj surdugumde klasik yedirme hareketi vardir ya dudaklarini birbirine surtersin mesela hala onu yapamiyorum dudagim burnumdan cekiyor mumkun degil olmuyor gulusum de hala bi tuhaf insanlar burnun guzelde ifaden cok degisti eski sen degilsin diyolar...bu durum ne kadar surer daha bilmiyorum ama ins.biran once normale doneriz
yaa bu ilaci eczaneden mi aldiniz bende almak istiyorum peki sizin odemlerinize bi faydasi oldumu?bu arada benim burnumda cok sis ozellikle ucu hatta nefes almam bu yuzden hala zor oluyor geceleri rahatim ama gun icinde zaman zaman nefes almakta zorlaniyorum sizce bu normal mi?
arkadaslar bende bundan yaklasik 41 gun once ameliyat oldum ayni sizin anlattiginiz gibi cok sisdim sabahlari taninmaz halde oluyorum ozellikle dudagimin ustuyle kaslarimin arasi cok sis..suanda yuzumdeki sislikler kismende olsa indi ama kasimin arasindaki sislikle dudagimin ustundeki sislik duruyor oyle ki ruj surdugumde klasik yedirme hareketi vardir ya dudaklarini birbirine surtersin mesela hala onu yapamiyorum dudagim burnumdan cekiyor mumkun degil olmuyor gulusum de hala bi tuhaf insanlar burnun guzelde ifaden cok degisti eski sen degilsin diyolar...bu durum ne kadar surer daha bilmiyorum ama ins.biran once normale doneriz
:roflol: :roflol: :roflol:
ya ebru haklısın ben kaydirigubbakcemile dayağı hakettim ama inanki bazı resimlerde güzel çıkıyor normalde çok şiş , birde kaşımın üstü falan çıkmamışya o yüzden
önden çekmememin sebebide bu şişlikler ama beğenmenize sevindim doğal olmuşmu sizce
:roflol: :roflol: :roflol:
ya ebru haklısın ben kaydirigubbakcemile dayağı hakettim ama inanki bazı resimlerde güzel çıkıyor normalde çok şiş , birde kaşımın üstü falan çıkmamışya o yüzden
önden çekmememin sebebide bu şişlikler ama beğenmenize sevindim doğal olmuşmu sizce
ebrucum al bunu verimklava: papatya kaçççç geliyor valla delikafadulden
:sinifsinif: burnumuza vurmaa
yok burun yasak bölgee, bacaklarınıza vurucaamklava:
oyy oy kıyamazdaa :1hug: senin vurduğun yerde gül biter a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?