- Konu Sahibi masumpapatya
-
sağ taraftaki burun kanadım daha yumuşak bu yüzden yukarıda görünüyor.burnumun ucu taş gibi sert.o kadar çok ödem varki dümdüz görünüyor burnum.sende çok ödem var mı?
sağ taraftaki burun kanadım daha yumuşak bu yüzden yukarıda görünüyor.burnumun ucu taş gibi sert.o kadar çok ödem varki dümdüz görünüyor burnum.sende çok ödem var mı?
Bu arada meslektaşmışız dün işe başladım bende ...[/QU
niday normal hayata dönmen çok güzel ben rapor aldım 10 günün bitti 10 gün daha alacağım doktorumdan.sonra 20 günde geçen seneden kalan iznim var onu kullanacağım.bu şekilde hastaneye gidemem.şimdi herkes yorum yapacak.dediğin gibi çok fesat insanlar var(( off şu günler bir geçse senin içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anlayabiliyorum.Allah ikimizinde yardımcısı olsun...
Bu arada meslektaşmışız dün işe başladım bende ...[/QU
niday normal hayata dönmen çok güzel ben rapor aldım 10 günün bitti 10 gün daha alacağım doktorumdan.sonra 20 günde geçen seneden kalan iznim var onu kullanacağım.bu şekilde hastaneye gidemem.şimdi herkes yorum yapacak.dediğin gibi çok fesat insanlar var(( off şu günler bir geçse senin içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anlayabiliyorum.Allah ikimizinde yardımcısı olsun...
Valla ben dün maske taktım canım grip olmaktan korktuğum için taktım ama işe yaradı bir nebzede olsa beni kötü bakışlardan korudu
Ameliyat sonrası kullandığınız sprey sebebiyle grip /nezle / soğuk algınlığına kapıldığınızı düşünebilirsiniz. Gözleriniz burnunuz grip gibi bir hal alabilir Bu sizi yanıltmasın. Spreyden kaynaklanıyor..
oralet ben gerçekten grip oldum maalesef zaten burnum tıkalıydı ve şişti şimdi tam oldu valla :)) tam depresyona girdim ne olacak bilmiyorum.
oralet ben gerçekten grip oldum maalesef zaten burnum tıkalıydı ve şişti şimdi tam oldu valla :)) tam depresyona girdim ne olacak bilmiyorum.
kızlar burunlarınız ne alemde?benim sanki şişler azcık azaldı gibi ama sağ tarafa kayma var sanırım burun ucunda özellikle.ayrıca sağ yanda kemik çıkıntısı oluştu önceden yoktu.artık üzüle üzüle öyle bi hale geldim ki kafam saman gibi oldu.depresyona hiç girmedim hayatım boyunca ama ilkkez bu ameliyat sayesinde diplerdeyim.hiçbişey zevk vermiyor.işten de soğudum raporluyum zaten üstüne bütün izinlerimi alacam.bütün gün evde uyuyorum uyudukça burnum daha da şişiyo.artık ne yapacağımı bilemiyorum(( ayrıc gözlerimin altında morluk kaldı 1 ay olacak nerdeyse normalmidir bu?güzelliğimi yitirmişim gibi geliyor ( kızlar bişeyler yazın lütfennn ((
oraletcim deniyorum inan ruh sağlığımı korumak için elimden geleni yapıyorum.ben ki haftada 5 gün spor yapan bir insandım ama değil spor salonuna evden çıkmak gelmiyor içimden.önceki fotolarıma bakıyorum ışıl ışıl bakan capcanlı biri var karşımda o fotoğraflardaki halimle şuanki halim bir değil...bilmiyorum belki kendime bakmadığımdan böyle hissediyorum(( sadece kendimi iyi hissetmek adına yarın süslenip dışarı çıkacağım kuoföre falan da giderim ( umarım yarın aynada tekrar kendimi beğenebilirim ...oralet bana cesaret verdin çok teşekkür ederim.
kızlar bugün 5. haftayı devirdim. hala şişliklerim var hemde belirgin bir biçimde. sanki burnumun heryeri yapılmış ucu olduğu gibi bırakılmış.çoook zahatsız oluyorum. geçer dimi ya. hep öyle kalırsa ya..
benim 23 gün oldu hala şişim ayrıca gözlerimin altında morluklar kaldı .burnumun en alt tarafı taş gibi o kadar sert ki.dr hepsi inecek diyor.oralet te öyle diyor bekleyip görecez başka yapacak bişey yok((
üfff ben de inanmak istiyorum. bugün ev arkadaşlarmın ikisi birden dikkat etmişler yani sadece benim kuruntum değil. ben doğal olsun demiştim ama bunu kastetmemiştim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?