E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi masumpapatya
-
kızlar bu sıcaklarda ödemlerinizin çabucak geçmesini beklemeyin,beş ay olmasına ramen bende bile halaa ödem var mafoldumben
benim doktorum denize girmeninde tedavi edeceğini söyledi,imkanınız varsa atın kendinizi serin sularaa :lepi:
ahhh ahh imkan olsa da atsak, ankarada deniz vardı da girmedik mii naniknanik
kızlar bu sıcaklarda ödemlerinizin çabucak geçmesini beklemeyin,beş ay olmasına ramen bende bile halaa ödem var mafoldumben
benim doktorum denize girmeninde tedavi edeceğini söyledi,imkanınız varsa atın kendinizi serin sularaa :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ebrucum çok güldürüyosun beni,allahda seni güldürsün inşallah
ankarada havuza girmek miii :O Allah korusun kalabalıktan kesin dirsek tekme tokat fln yerim ben hayatta girmem havuza neyim, zaten ıkış tıkış oluo napiim ben öle havuzu
seni daha cok güldürsün :CüvCüv:
aldım mesajı :jeyyar:
ahh inşalah
Deniz ha :uhm:
Yarın kendimi kızgın kumlardan serin sulara atayım o zaman :roflol:
arkadaslar benım amelıyatımı tugrul maral yapmıstı bı ay oldu ama kendısıne bı turlu ulasamıyorum kontrole gıtmem gerekıyor ılk aydan sonra kontrole gıden arkadaslar ne yaptı doktorunuz?su an bı sıkayetım yok sıslık nefes alma sıkıntısı zaman zaman ama doktoruma ulasamadıkca panıkledım bıraz bır de sag tarafımda ust yanda bı sertlık var o da odem olabılır mı sızce?boyle bı sıkıntısı olan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?