Ameliyat sonrasi sivilceler

dbaran40

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
19
5
16
50
Merhaba kizlar,

oglum yaklasik üc hafta önce ameliyat oldu ve bi kac gündür enteresan sekilde alninda ve burun yakinlarinda sivilce seklinde noktalar cikti, bunun sebebini bilen var mi ve buna karsi ne yapabiliriz? Simdiden tesekkürler ...

Nedenini bilmiyorum ama bende de oldu sivilcelenme ama zamanla geçiyor yani benim geçti
Yüzümüzü eskisi gibi yıkayamadıgımızdan belki yaglanıyor onunla alakalı olabilir

Öncelikle geçmiş olsun. Yagli deride bulunan mikroorganizmalara yonelik oluşturulan bağışık yanıt (iltihabi durumlar) odem nedeniyle lenf sıvısı sirkulasyonu azaldığı için çoklu sivilceler olarak odemin olduğu yerlerde (genellikle) görülüyor. Odem gectikce ve derinin kan dolaşımı düzenledikce bu şikayetler azalacaktır. Deriyi onaran ve besleyen kremler kullanabilirsiniz.

sakin sıkmasın bendede ufak sivilcelenmeler siyah noktalar oldu cok hafif tirnagimin ucuyla temizlemeye calistim ve tirnak izim burnumun ustunde kaldi insallah gecer deri daha cok yeni. Iz birakiyor
Bende kaldi gecmesini umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…