Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveet :) dikkatli olurum tabiki :) şu şişliklerde bi geçseydiii ama artık yaaa :/çok zorlama yeter ki, spor sağlık demektir, burnuna dikkat et de :)))
geçer geçeer, mükemmel bi burun için zaman ver kendine. eee güzel olmak zaman alıyoreveet :) dikkatli olurum tabiki :) şu şişliklerde bi geçseydiii ama artık yaaa :/
Ağır sporsa 6 Aydan önce yapılmamalı demişti bizim doktor fitnes vs ise 3.aydan sonra..henüz çok yenisiniz bence biraz daha bekleyin ve doktorunuzla artılarını eksilerini konuşun :)merhaba,ameliyattan ne kadar zaman sonra spora dönülmeli ? benim 3 hafta oldu ve kendimi fiziksel olarak acaip rahat ve eskisi gibi hissediyorum, bir sakincası olur mu ki?olursa da ne olabilir ki? spordan kastım gym salonu fitness buarada :)
Ben spora 4.aya doğru başladım, size söyleyeceğim şey burnun acayip şekilde şiştiği, bilmiyorum zararı olur mu, burnum düşer diye çok korkuyorum ama yine de spor yapıyorum, ameliyat sonrası 2.ay kontrolünde dr uma sormuştum 3.aydan sonra başlayabilirsin demişti, haftanın 3 günü salona gidiyorum ve gittiğimde 2 saat falan spor yapıyorum, spor nedeniyle başına bir şey gelen oldu mu olduysa yaşadıklarını paylaşabilir mi?
cvp için tşk ederimmBen yukarda yazdığım gibi 5. haftadan beri düzenli spor yapıyorum, şimdi ağırlık bile yapıyorum baya ağır spor, hiçbir şey olmuyor. İçiniz rahat olsun.
cvp için tşk ederimm
peki sizin şişiyor mu?
ve ameliyat olalı ne kadar oldu?
ben de ağırlık çalışıyorum, ağırlık, kardio, squat hepsi karışık. benim burun çok şişiyor
12 mayıs'ta oldum, artık şişmiyor hiç. hatta spor iyi gelir bence. şişmemesi lazım artık diye düşünüyorum. Sadece ilk ay şişti, o da sanırım biraz ben abarttım psikolojik olarak. Siz gözle görebiliiyor musunuz şiştiğini yoksa hissiyat mı?