Yaaa gerçekten mi?Neden olur kiii ne güzel alıyordum.Neden birden böyle oldu anlamıyorumMerhaba bende olmuştum. Etleri kücülttüler birde yamukluk vardi onu duzelttiler. Bende tamponlardan sonra cok iyi nefes aliyordum. Ama sonradan tekrar tek tarafli nefes alma sorunu yasadim. Tekrar doktoruma gitmedim gidemedim hamile kaldigim icin...
Hamileligimi rahat gecireyim diye ameliyat olmustum ama bosuna olmusum cunku 8 aydir adam akilli nefes alamadim. Ihmal etmeyin doktorunuza gidin...
Yaaa gerçekten mi?Neden olur kiii ne güzel alıyordum.Neden birden böyle oldu anlamıyorum
Çok üzüldüm şuan umarım böyle kalmaz.Benim de burun deliklerim eşit değil biri diğerine göre küçük küçük olan yerden sıkıntı yaşıyorumBen baktigimda bir taraf diger taraftan daha dar. O taraftan rahatsizlik yasiyorum zaten. Tam olarak nedenini de bilmiyorum keske bilsem yardimci olsamgeceleri daha cekilmez oluyor sadece sola yatabiliyorum cunku saga yatarsam nefes alamiyorum
Çok üzüldüm şuan umarım böyle kalmaz.Benim de burun deliklerim eşit değil biri diğerine göre küçük küçük olan yerden sıkıntı yaşıyorum
Peki hiç. Mi gitmediniz mi başka doktora da hani bu ne ilerde daha mı vahim yoksa iyileşir mi diye muayeneye belki hamilelik ödemi etkiledi :/Ben baktigimda bir taraf diger taraftan daha dar. O taraftan rahatsizlik yasiyorum zaten. Tam olarak nedenini de bilmiyorum keske bilsem yardimci olsamgeceleri daha cekilmez oluyor sadece sola yatabiliyorum cunku saga yatarsam nefes alamiyorum
Peki hiç. Mi gitmediniz mi başka doktora da hani bu ne ilerde daha mı vahim yoksa iyileşir mi diye muayeneye belki hamilelik ödemi etkiledi :/
Ay çok geçmiş olsun benim 3 . Ayım bir iyi nefes bir tıkalı ayy çok zor yaGitmedim malesef o sirada baska durumlar oldu hastane düsuncek halim yoktu cenaze vs derken hamilelik oldu. Ilk zamanlar normal yaziyordu nette sonra daha cok cekilmez oldu. Hatta bunun icin serum bile taktirdim hamileligimde. Iki tarafta tikandi birden.
Simdi dogumu bekliyorum dogumdan sonra gidecegim.
Ay çok geçmiş olsun benim 3 . Ayım bir iyi nefes bir tıkalı ayy çok zor ya
Malesef onceden nasil nefes aliyordum onu düşnüyorum ben nasil güzel günlermiş
Bende alerjik rinitte var. Ve emin olun neyin burnumu tıkadigini anlayamiyorum. Butun gun sigara dumaninda oturup burnumun tikanmadigi da oldu. 1 tane sigara icilen ortamda bulunup burnumun saatlerce tikali olduguda oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?