Ameliyat sonrası tek tarafta tıkanıklık

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
35
643
47
Kızlar merhaba;
35 gün önce BURUN ameliyatı oldum.İki taraflı çok güzel nefes alıyordum.Son 2 gündür tek taraftan nefes çok randımanlı alamıyorum.Burun kanadını hafif yanağıma doğru çekince daha iyi gibi oluyor.Sizce düzelir mi?Yoksa artık böyle mi kalıcak.Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba bende olmuştum. Etleri kücülttüler birde yamukluk vardi onu duzelttiler. Bende tamponlardan sonra cok iyi nefes aliyordum. Ama sonradan tekrar tek tarafli nefes alma sorunu yasadim. Tekrar doktoruma gitmedim gidemedim hamile kaldigim icin...
Hamileligimi rahat gecireyim diye ameliyat olmustum ama bosuna olmusum cunku 8 aydir adam akilli nefes alamadim. Ihmal etmeyin doktorunuza gidin...

Yaaa gerçekten mi?Neden olur kiii ne güzel alıyordum.Neden birden böyle oldu anlamıyorum

Yaaa gerçekten mi?Neden olur kiii ne güzel alıyordum.Neden birden böyle oldu anlamıyorum

Ben baktigimda bir taraf diger taraftan daha dar. O taraftan rahatsizlik yasiyorum zaten. Tam olarak nedenini de bilmiyorum keske bilsem yardimci olsam geceleri daha cekilmez oluyor sadece sola yatabiliyorum cunku saga yatarsam nefes alamiyorum

Ben baktigimda bir taraf diger taraftan daha dar. O taraftan rahatsizlik yasiyorum zaten. Tam olarak nedenini de bilmiyorum keske bilsem yardimci olsam geceleri daha cekilmez oluyor sadece sola yatabiliyorum cunku saga yatarsam nefes alamiyorum
Çok üzüldüm şuan umarım böyle kalmaz.Benim de burun deliklerim eşit değil biri diğerine göre küçük küçük olan yerden sıkıntı yaşıyorum

Çok üzüldüm şuan umarım böyle kalmaz.Benim de burun deliklerim eşit değil biri diğerine göre küçük küçük olan yerden sıkıntı yaşıyorum

Ihmal etmeyin gidin ben ilk oldugunda gitseydim belki cozulecek birseydi simdi iyice daraldi. Umarim sizinki hemenhalledilecek birseydir.

Bende de aunı sorunlar var doktor iki deliğin aynı olması imkansız dedi sorınlar 3-4 ay sonra belli oluyomuş şimdi bi şey denilmez dedi bana

Arkadaşlar benim de aynı 3. Ayım olacak bir iyi bir kapalı anlamadım bende de et küçültme operasyonu geçirdim bu durum olabiliyor Muş zamanla düzelmesini diliyorum 2. Ayımda 2 KBB doktoruna gittim ikisi de çok beğendi sadece birisi darlık görüyorum ama ödem kaynaklı da olabilir dedi böyle muallakta bırakmaya bayılıyorlar

Peki hiç. Mi gitmediniz mi başka doktora da hani bu ne ilerde daha mı vahim yoksa iyileşir mi diye muayeneye belki hamilelik ödemi etkiledi :/

Peki hiç. Mi gitmediniz mi başka doktora da hani bu ne ilerde daha mı vahim yoksa iyileşir mi diye muayeneye belki hamilelik ödemi etkiledi :/

Gitmedim malesef o sirada baska durumlar oldu hastane düsuncek halim yoktu cenaze vs derken hamilelik oldu. Ilk zamanlar normal yaziyordu nette sonra daha cok cekilmez oldu. Hatta bunun icin serum bile taktirdim hamileligimde. Iki tarafta tikandi birden.
Simdi dogumu bekliyorum dogumdan sonra gidecegim.

Ay çok geçmiş olsun benim 3 . Ayım bir iyi nefes bir tıkalı ayy çok zor ya

Ay çok geçmiş olsun benim 3 . Ayım bir iyi nefes bir tıkalı ayy çok zor ya

Malesef onceden nasil nefes aliyordum onu düşnüyorum ben nasil güzel günlermiş

Bende alerjik rinitte var. Ve emin olun neyin burnumu tıkadigini anlayamiyorum. Butun gun sigara dumaninda oturup burnumun tikanmadigi da oldu. 1 tane sigara icilen ortamda bulunup burnumun saatlerce tikali olduguda oldu.

inş Doğumla Beraber geçer gider ama yine de doktorunuza danışın derim muayene olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…