ameliyat sonrası verilen nostrili takamıyorum

nidalaland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
3
0
1
22
herkese selam kızlar doktorum bana 8 numara nostril verdi fakt burnuma takarken cok sıkıntı yaşıyorum yarısı giriyor sadece doktor denemek icin taktıgında inanılmaz bir acı çektim dayanamayıp çıkardım ama sonrasında da asla tam takamıyorum bu durumu yaşayan var mı yarım taksam sıkıntı olur mu ise yaramıyo mu acaba

Doktor denediyse numarası tamdır diye düşünüyorum. Ben de ilk birkac gün tam takamamistim, ama her seferinde biraz daha ilerlettim. Taktıktan sonra burnu biraz gerecek, delikleri buyutuyor gibi duracak ama o da normal, şekil verebilmesi için gerekliymiş. Acı burun iyilestikce geçiyor, ilk birkaç ay çok yavaş takip cikartmistim, mutlaka takmanizi oneririm

Doktor denediyse numarası tamdır diye düşünüyorum. Ben de ilk birkac gün tam takamamistim, ama her seferinde biraz daha ilerlettim. Taktıktan sonra burnu biraz gerecek, delikleri buyutuyor gibi duracak ama o da normal, şekil verebilmesi için gerekliymiş. Acı burun iyilestikce geçiyor, ilk birkaç ay çok yavaş takip cikartmistim, mutlaka takmanizi oneririm

ben de takmak çok istiyorum ama cidden ilerlemiyo içeri doğru sanki bir şeye çarpıyo gibi oluyo ve aşırı acıyor napıcam bilmiyorum doktor önce 9 taktı yanlısıkla baya acı verdi baktım 9 vermissiniz falan diyince 8 numarayı verdi ama bu da aynı şekilde kontrole gittiğimde tekrar konuşacağım artık teşekkür ederim cevabınız icin

Benimde ilk 3,4 gün tam girmiyordu sonra sonra açıldı sanırım şimdi tam giriyor siz itebildiğiniz kadar zarar vermeden itin iki üç güne tamamı girecektir diye düşünüyorum .
Hatta takmadan önce içini kremleyin bolca ben öyle yapıyorum.

Back
X