Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle gecmiş olsun, Allah acil şifalar versin. İlk gunler gerçekten zordur ancak yavaş yavaş rahatlarsınız işallah.
Ben de iki hafta once ameliyat oldum ve tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Burun kemiklerinde sızlama vs yaşayan var mı? Siteye yeni uye oldum ancak burun ameliyatı olmaya karar verdiğimden beri binlerce yorum okudum. Bu yorumlardan hiç birinde kemiklerin ağrıması ile ilgili şikayete rastlamadım. Bir ben de mi oluyor acaba?
Ameliyattan sonra anestezinin etkisi geçmeye başladığında iki posta kan kustuğumu hatırlıyorum. Odaya getirildiğimde ilk söylediğim şey ''anne, çok uykum var'' oldu. O kadar sersemdim yani. Neyse iki gün bayağı zor geçti sonra tamponlar çıktı. Ben hem deviasyon hem estetik olmuştum o yüzden tampon çıkarken canım da çıktı. Yeni tamponlar takıldı tabii benim burun tamamen yara ve kan pıhtısı dolu olduğu için nefes iptal. Bir hafta sonra o tampon da çıktı ve nefes almaya başladım. Ama görüntü çok kötüydü, tamamen şişmiş bir burun, 90 derece kalkık ve gözlerimin arası genişlemiş gibi. O zaman çok pişman oldum böylesini beklemiyordum çünkü ağladım falan. Birkaç gün sonra şişler bayağı indi ve burnum güzelleşmeye başladı. İnsanlar bu şiş haliyse iyileştiğinde nasıl olcak acaba diyorlardı :) 3 haftaya şişler yüzde 90 iniyor ama benim ameliyatım kapalı oldu belki ondan çabuk indi şişler. Şu an 3 ay fln oldu ve kimse diyemez ki bu kız estetik olmuş :) Zaten ucunu özel olarak inceltip kaldırmadım, doktorlar üstten hafif çektirir burnu hafif kalkık olur. Benimki zaten normalde de çokk hafif kalkıktı o yüzden şu an eskisi gibi ucu. Tabii artık kemer yok :) Burnum küçüldü ve yüzüme daha uyguolduğunu düşünüyorum. İyi ki yaptırmışım yandan poz verirken çok rahatım :)[/QUOT
Benimde en kötü hissetiğim anlar Ameliyat sonrası anestezi etkisi ile mide bulantısı ve kusmaydı.Ve tabi susuzluk boğaz kuruluğu Zaten ilk iki gün geçtikten sonra insan kendine geliyor.İyki Estetik olmaya karar vermeden önce daha öncce burun estetiği olan bir kişinin ameliyat sonraki ilk halini görmemişim
Benimde bir ay oldu ama öncesinde kemiklerde herhangi bir ağrı sızı hissetmedim. sadece esnerken vs filan hafif bir sızı oluyordu okadar. Sende sürekli mi sızlama var ?
Kızlar bende dün ameliyat oldum bir ara burnumun ucunu gördüm aşırı kalkıktı.Doktoruma sordum alçı ve tamponlar olduğu için öyle duruyor dedi ama çok korkuyorummmm:18: Sizinde öylemiydi?
evet oyleydi, ici dolu simdi onun benim tamponlar cikinca hayret etmistim nasil sigdirdilar diye o kadar tamponucek cek bitmedi bi turlu!
Ay vallahi rahatladım canım yaaa benimde yarın tamponlarım çıkacak inşallah iner burnum.Dudakla burun arası mesafe oldukça fazla şuan.Tamponlar alınınca rahat nefes alıcaz sanırım ve çok acıyormu alınırken?
Oncelikle gecmiş olsun, Allah acil şifalar versin. İlk gunler gerçekten zordur ancak yavaş yavaş rahatlarsınız işallah.
Ben de iki hafta once ameliyat oldum ve tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Burun kemiklerinde sızlama vs yaşayan var mı? Siteye yeni uye oldum ancak burun ameliyatı olmaya karar verdiğimden beri binlerce yorum okudum. Bu yorumlardan hiç birinde kemiklerin ağrıması ile ilgili şikayete rastlamadım. Bir ben de mi oluyor acaba?
Umarım şikayetiniz sonlanmıştır şimdi nasılsınız