Ameliyat sonrası yüzümüze hangi güneş kremini alalım?

bianco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
250
0
96
Ankara
Arkadaşlar, araştırıyorum la roche ve clinique arasında kaldım?

Tavsiye edeceğiniz, kullandığınız ürünler var mı?

Arkadaşlar, araştırıyorum la roche ve clinique arasında kaldım?

Tavsiye edeceğiniz, kullandığınız ürünler var mı?

ben de geçen sene laroche kullanıyordum, ten rengi olan güzel tavsiye ederim yoğun bir krem değil, bu sene daylong aldım biraz daha yoğun kıvamı , tercih etmemin sebebi sabah sürüyorsun bütün gün koruyormuş, diğerleri gibi 4 saatte bir yenilemek durumunda kalmıyorsun canım....

solante çok güzel. hem dermokozmetik. saydıkların kozmetik ürün canım. bu kremi cilt doktoru önermişti. cildi de hiç yağlandırıp parlatmıyor.

cliniqe 30 faktör yüz kremi aldım, kokusuz olması,hafif olması hoşuma gitti. Geçen sene vücut için spreyini alıştım, ondanda çok memnun kalmıştım.

cliniqe 30 faktör yüz kremi aldım, kokusuz olması,hafif olması hoşuma gitti. Geçen sene vücut için spreyini alıştım, ondanda çok memnun kalmıştım.

kızlar güneş kreminde marka cok önemli değil önemli olan koruması yüksek fakörlü olsun ayrıca normal cilt kremlerinizide nemlendiricili onları bile güneş ışınlarından korumalı olanlar var onlarıda herzaman cildinize kullanın sadece amelliyat oldum diye değil herzaman kullanın derim cok önemli cünki yaşlanmayı geciktirmişte olursunuz benden tavsiye fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…