ben de geçen sene laroche kullanıyordum, ten rengi olan güzel tavsiye ederim yoğun bir krem değil, bu sene daylong aldım biraz daha yoğun kıvamı , tercih etmemin sebebi sabah sürüyorsun bütün gün koruyormuş, diğerleri gibi 4 saatte bir yenilemek durumunda kalmıyorsun canım....
Çok yoğun ve yüzü sanki yoğurt sürmüş gibi yapıyor... yani yıllar önce bende öyle olmuştu.[/QUbende öyle olmadı yuzume iyice yedırıyorum ama kıvamı gercekten yogun masajla yedrınce sorun yok zaten önmli olan günestn koruması bu konuda cok begendım ..bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum gunes kermını sürüp üstüne kapatıcı fondoten vs..kullanırsak kremın etkısı gıdermı ?
Çok yoğun ve yüzü sanki yoğurt sürmüş gibi yapıyor... yani yıllar önce bende öyle olmuştu.[/QUbende öyle olmadı yuzume iyice yedırıyorum ama kıvamı gercekten yogun masajla yedrınce sorun yok zaten önmli olan günestn koruması bu konuda cok begendım ..bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum gunes kermını sürüp üstüne kapatıcı fondoten vs..kullanırsak kremın etkısı gıdermı ?
kızlar güneş kreminde marka cok önemli değil önemli olan koruması yüksek fakörlü olsun ayrıca normal cilt kremlerinizide nemlendiricili onları bile güneş ışınlarından korumalı olanlar var onlarıda herzaman cildinize kullanın sadece amelliyat oldum diye değil herzaman kullanın derim cok önemli cünki yaşlanmayı geciktirmişte olursunuz benden tavsiye fıstıklar