Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, araştırıyorum la roche ve clinique arasında kaldım?
Tavsiye edeceğiniz, kullandığınız ürünler var mı?
solante çok güzel. hem dermokozmetik. saydıkların kozmetik ürün canım. bu kremi cilt doktoru önermişti. cildi de hiç yağlandırıp parlatmıyor.
kızlar ben bu gün sebamed 50faktör aldım bu nasıl sizce
Çok yoğun ve yüzü sanki yoğurt sürmüş gibi yapıyor... yani yıllar önce bende öyle olmuştu.[/QUbende öyle olmadı yuzume iyice yedırıyorum ama kıvamı gercekten yogun masajla yedrınce sorun yok zaten önmli olan günestn koruması bu konuda cok begendım ..bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum gunes kermını sürüp üstüne kapatıcı fondoten vs..kullanırsak kremın etkısı gıdermı ?
Çok yoğun ve yüzü sanki yoğurt sürmüş gibi yapıyor... yani yıllar önce bende öyle olmuştu.[/QUbende öyle olmadı yuzume iyice yedırıyorum ama kıvamı gercekten yogun masajla yedrınce sorun yok zaten önmli olan günestn koruması bu konuda cok begendım ..bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum gunes kermını sürüp üstüne kapatıcı fondoten vs..kullanırsak kremın etkısı gıdermı ?
Ben Givenchy Photo Perfexion Fluid Foundation SPF 20 kullanıyorum.
Ben Givenchy Photo Perfexion Fluid Foundation SPF 20 kullanıyorum.
farketmez demek ıstedıgım aynı kullandıgın o kremın uzerıne kapatıcı pudra vs kullanıyomusun ?
farketmez demek ıstedıgım aynı kullandıgın o kremın uzerıne kapatıcı pudra vs kullanıyomusun ?
Güneş kreminin üzerine pudra kullanıyorum ama gölgelerde geziniyorum:)
Güneş kreminin üzerine pudra kullanıyorum ama gölgelerde geziniyorum:)
bende öyleyım ya bu yaz gölgelerde gececek heralde![]()