- Konu Sahibi Power power
-
Evet ameliyattan sınraBurun delikleriniz simetrik duruyo ama ilk fotoğrafı anlamadım, ameliyattan sonraki hali mi?
Aynen yaBurun deliklerine dokunmamıski ?
Şu anki haliBurun delikleriniz simetrik duruyo ama ilk fotoğrafı anlamadım, ameliyattan sonraki hali mi?
Ne diyeyim ben şimdi doktoraBurun deliklerine dokunmamıski ?
Delikler ve ucu tuhaf duruyor “V” gibi duruyor. Normal bi görüntü değil. Hiçbir değişiklik yok ,düşüktü ucu o az bişey düzelmiş. Gerisi aynı ben ne anladım bu iştenönden nasıl gozukuor resimlerde korkulcak bi durum yok gibi. tamam istediğin olmamış olabilir ama kötüde değil canım.
gözlerini kapatarak önden yandan profil resimleri koy bunlar yatış pozisyonu gibi.Delikler ve ucu tuhaf duruyor “V” gibi duruyor. Normal bi görüntü değil. Hiçbir değişiklik yok ,düşüktü ucu o az bişey düzelmiş. Gerisi aynı ben ne anladım bu işten
İlk fotoğraf yatış değil. Ama başkada atarım şimdi. İstediğim kapanış olacak mı dedimgözlerini kapatarak önden yandan profil resimleri koy bunlar yatış pozisyonu gibi.
doktorunla konuştun mu burun şekil değiştirecek mi diye belki v şeklinde kalmaz canım.
Yani o “V” görüntüsü ameliyatta yok. Düzelir mi diyorsunBu arada ameliyat sırasında burun ne ise sonunda ona dönüşüyor suan ödemin var ama foto dakınden farklı olmayacak dönüşnyıne ona yani
Tabııkı ameliyat sırasında ne ıse o olacak sabret sadece aynaya bakma bıraz ben bakmıyorum suan tabııkı boyle avatar gıbıyım degısıcek degısmessede dusunurz o zmn burnun cillop gıbı olmus tadını cıkarıcaksın yazaYani o “V” görüntüsü ameliyatta yok. Düzelir mi diyorsun
Evet babynose istemiştin sen kotu degıl ama istedıın degıl bunu lokal yapıyor dr um kanatları daraltıyor bu cok buyuk bı ıslem degıl sıkma canını bı kac ay sonra rıca et ucretsiz yaptr ,sitede okuyorum burun sırtı dÜzeltmek istıyorlar ama sırt duzelip burun kalkınca hop cıkıyor kanatlar piyasaya ya da delikler aslında ozeliikle dr la ortak bı karara varmak ger3k ucret artmıyor bı yere dokunusla olmuyor burun
Ayy bal damlıyor ağzından her ne kadar işte bu burun demesem de kendime en azından psikolojikmen rahtlamam lazım. Desteğin için teşekkürlerTabııkı ameliyat sırasında ne ıse o olacak sabret sadece aynaya bakma bıraz ben bakmıyorum suan tabııkı boyle avatar gıbıyım degısıcek degısmessede dusunurz o zmn burnun cillop gıbı olmus tadını cıkarıcaksın yazasımdıden stres yapma
Suan dıyemeyız ıste bu burun dıye inecek suan kırık bır cam dusun yapıstırılmıs ne kdr sağlam olabılırkı bı beklesin seklını bulacak kım yaptıysa guz3l yapmıs burnunu yanlar dümdüz guzel , gerceklerı soyluyorum daha kuculecek hanı benım burnum dicen fındık kdr burun yapmıs :) milletin şişiyo odemden bak ödemin ucta senım ne guzel bı kac aya foto paylasalım o zmn bellı olurAyy bal damlıyor ağzından her ne kadar işte bu burun demesem de kendime en azından psikolojikmen rahtlamam lazım. Desteğin için teşekkürler
Ay inşallah, nasıl sabır isteyen bi şey şu burun. Ben ameliyatın psikolojisini zor atlattım travma gibiydi. Allah’ım kimseye ikinci ameliyatı yaşatmasın imşallah. Bugün bir öğrencimin tanıma kağıdında tam 7 kez ameliyat olduğunu gördüm donup kaldım. Tek derdin bu olsun dedim kendime. Şükrediyorumda stres yapmicam inşallahV şekli şişlikten canım zaten ameliyat görüntülerinde de v değil ameliyat sonrası burun uç tarafı kanatlar şiştiği için v duruyor benim 2.5 ay oldu hala v o da artık sadece burun ucumda kalan ödemlerden burun uç kısmı kanatlar çok geç iniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?