Ameliyat sonucu KORKUSU!

Ameliyat korkusunun tamamen doktor ile iletişime bağlı olduğunu düşünüyorum, çünkü çocukluğumdan beri bırakın ameliyat olmayı, hastaneden bile korkuyordum. Sonrasında yasadığım sinuzit sıkıntısı sebebiyle ameliyat olmak zorunda olmak zorunda olduğumu öğrendiğimde çok korkmuştum ama Doktorum Abdülkadir Göksel sayesinde bu korkumu aşıp, ameliyat oldum.. Tabii sayesinde ameliyat sonrasında da hiç bir sıkıntı yaşamadığım için şimdi bu korkumun çok yersiz oluğunu düşünüyorum.

bu doktor ile ilgili herkes çok iyi yorum yapmış keşke fiyatı da makul olsa bizlerde yaptırabilsek

bu doktor ile ilgili herkes çok iyi yorum yapmış keşke fiyatı da makul olsa bizlerde yaptırabilsek

piyasada her fiyata, bırakın ameliyatı, hersey bulmak mumkun, ama soz konusu saglık olunca hele de yuzunuzun tum ifadesini değiştiren burun olunca konuya biraz daha farkı bir bakış açısı geliyor.Ben nefes alma zorlugunu doğuştan yasamis biri olarak sadece fiyatına bakarak herhangi bir yerde ameliyat olmamanızı oneririm. Dr. Abdulkadir Goksel kbb uzmanı olduğu için burnunuzu güzelleştirirken, sağlıkla problemlerinizi de beraberinde tedavi ediyor. Ornegin benim sinıuzit sorunumu, nefes alma problemlerimi estetik ile birlikte aynı ameliyatta tedavi etti. Goksel Bey in fiyatından daha yuksek ya da daha dusuk fiyata baska doktorlara ameliyat olan arkadaşlarım var ama şu anda nefes alma guclugu cektikleri ve/veya burunları çöktüğü için belli ki 2. kez ameliyat olmak zorunda kalacaklar.Bu da ikinci kez ücret demek oluyor. Kararınızı verirken bu faktorleri, başka doktorlarda oluşacak sıkıntıları ve sonucun size yaşatacağı hayal kırıklıklarını da düşünerek karar vermenizi öneririm. Umarım sonuc gönlünüzce olur.

Ya kızlar 3 hafta sonra ameliyatım var ama sonucun kötü olmasından çok korkuyorum etrafımdaki herkes yaptırma diyo ama ben taktım yaptırıcam işte.Burdaki albümlere baktım çoğu kişiye eski haliyle yaptırma demişler, yapılınca iyiki yapmışsın :S:50: Alçı ilk çıktığında kötü olursa moralim baya bozulur diye düşünüyorum.Gerçi doktor bey beni çok rahatlattı sağolsun, sonucunda iyi olucağından eminim aslında ama korku işte.... Ya daha çirkin olursam korkusu.Merak ettiğim şey şu bu sadece bende mi oluyo yoksa ameliyata girmeden önce herkes böyle mi düşünüyodu ?:18:

Septum Devison Ameliyatı olmus biri olarak Öncelikle Sunu Söyleyim. Benim burnumun kıkırdak kemiği dısardan bakıldıgında görülüyordu estetik olarak farklı saglıksal olarakta çok etkileniyordum.. Hem saglıksal Problemim kalktı hemde estetik olark güzzel oldu.. Korkulacak bir durum yok ameliyat esnasında zaten birsey hissetmiyorsunuz. operasyon sonrası 2 hafta ufak tefek agrılar olsada ilaçlarla geçiyor. geçmiş olsun tekrar

Back
X