ameliyat sürecinizi paylaşır mısınız lütfeeeeen

Livor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
146
0
96
İstanbul
yaklaşık bir yıldır karar aşamasındaydım,doktorum da çok gerekli görmüyor ama 1-2 hafta içinde ameliyat olacağım..fakat şunu fark ettim burun estetiği konuşunda sadece şekil konuşuluyor..ameliyat ve iyileşme sürecinin nasıl geçtiğini merak ediyorum..çok ağrılı mı,hastanede yatılıyor mu,alcı olayı nedir bu bildiğimiz kırıklarda kullanılan tarzda bişey mi acaba,tampon hala kullanılıyor mu,dışarıda dikiş veya iz oluyor mu?yarın sabah tahliller için gidiyorum lütfeeeen tecrübelerinize ihtiyacım var,biraz korkuyorum galiba..

Merhaba :) Cumartesi gunu ameliyat olmus bırı olarak hemen paylasayım senınle tecrubelerımı ...

Merhaba :) Cumartesi gunu ameliyat olmus bırı olarak hemen paylasayım senınle tecrubelerımı ...

bu arada pardon heyecanıma verin,öncelikle çok geçmiş olsun ve ilginize teşekkür ederim..bu kadar çok ameliyat olan üye olmasına rağmen sadece siz cvp verdiniz tekrar teşekkürler..

27 senedir burnumun göruntusu benı hıc rahatsız etmemıstı.5 ay once en yakın arkadasım burun ameliyatı oldu ve bu surecte yuzlerceoncesı sonrası fotograflarına baktık bırlıkte....Ve ben kararımı verdım ameliyat olmalıydım sadece estetık acıdan ıhtıyacım oldugunu dusunuyordum herhangı bır sorun yoktu bana göre.Önce Muhammet Dılberı zıyaret ettım arkadaşımın amelıyatını yaptıgı ıcın =) 5 gün sonra da Doktorum Selçuk Kuyubaşı ile görüştüm.Kocaelide oturuyorum ve bı gun doktoru aradım randevu aldım.19 Ekim 2013 saat 12:00 hiç korkmadım daha once kolum bıle kırılmamıstı hıc hastaneye gıtmemıstım.Doktor doktorda gezmedım.Ya ınanması belkı guc ama hersey cok guzeldı cok rahat ve huzurluydum doktorumun tecrubesıne inanılmazzz guvenıyordum.Beni hazırladılar aileme el salladım veeee gözumu actıgımdaa herkes basımda beklıyordu =) O gece ne bır morluk ne bır agrı ne bır sıslık vardııı...Ben ameliyatı en huzurlu sekılde atlatanlardan bırıyım sanırım.Tamponsuz,dikişsiz,ağrısız,ödemsiz =)) Ve son olarak burnumun alçılı halınee aşıgım harika bir burun oldu.Kesınlıkle tavsıyem akışına bırakın.O zaman hersey çok kolay oluyor.

Ve tabiiki doktorunuza ve sahıp oldugu tecrubeye guvenın ben sımdı fotograf ekleyemıyorum,25 mesaj henuz dolmadı ama doldugunda gun gun fotografları koyacagım siz bıle ınanamayacaksınızz =)

Ben süreci kısaca anlatmaya çalıştım ama siz istediğiniz herseyı sorabılırsınız cunku anlayabılıyorum.Bu donemde ınsanın ıhtıyacı olan tek sey kafasındakı soruların cevap bulması....

az önce forumdaki yorumları az çok okudumda,ağlama krizlerine girenler olmuş insan ister istemez korkuyor.üstelik görüştüğüm iki doktorda bunun yüzüne yakışıyor,ameliyat sürecindeki sıkıntıları yaşamana değmez dedi.inanın bende arkadaşımdaki değişikliği görünce karar verir gibi oldum..yarın tahliller için gidiyorum ama hala korkuyorum biraz

çok teşekkür ederim.masaj olayı nedir peki?yani ameliyatlı bir buruna dokunmak çok ağrı verici bişey değil mi?kanama oluyor mu?oluyorsa kaç gün sürer?alçı nedir?doktorum çok işi yok 1.5 saatte hallederim dedi,sizin ameliyatınız kaç saat sürdü?şu an ne durumdasınız?alınacak dikiş oluyor mu?çok sordum ama emin olmadan girmek istemiyorum..

Biliyormusun bende senle ayni durumdayim.yarin tahlil icin gidiyorum.ve belki ertesi gun ameliyat olcam.icim cok gatip.korku endise umut heyecan hepsi bi arada.uyuyamiyorum bile.biri bisey yazsa belki rahatlicam

Biliyormusun bende senle ayni durumdayim.yarin tahlil icin gidiyorum.ve belki ertesi gun ameliyat olcam.icim cok gatip.korku endise umut heyecan hepsi bi arada.uyuyamiyorum bile.biri bisey yazsa belki rahatlicam

inanmıyorum,hayırlısı olsun..sizde fark ettiniz mi olumlular kadar olumsuz yorum da var.yaa aslında ben burnumdan çok şikayetçi değilim ama,daha güzel görünmesini istiyorum..sizin şekilde çok ciddi sorun var mı?söz veriyorum eğer ameliyat olursam süreci adım adım paylaşacağım,insanın çok ihtiyacı oluyor..

Amelyattan sonra burundakı tabııkıde bır hassasıyet oluyor hele ki tamponlu amelıyatlarda surec daha sıkıntılı.Bu böyle yani.Ben tamponsuz amelıyat oldum kanamam hıc olmadı.Amelıyattan yaklasık 4-5 saat sonra dudak ustundekı tampon dıcem artık gazlı bezı aldık.Gayett normal olarak hayatıma devam ettım.Konustum yurudum tv ızledım hastanede....Benım kanamam hıc oolmadı abartmıyorum hıc olmadı...Tamponum olmadıgı ıcın cok rahattım.Dıkıs ve kesi olmadıgı ıcın agrım ve hassasıyetım yok denecek kadar azdı...

Ameliyatım 3 saat sürdü.İnanılmaz bır ıscılık söz konusu arkadaslar.Ben sadece gercekten bunu cok ısteyen kısılere aynı yoldan gectıgım ıcın yardımcı olmayı cok ısterım.Cumartesi gunu ameliyat oldum pazar gunu eve dondum.Pzt gunu dısarıya kahve ıcmeye gıttım.Bugun de biraz yurus yaptım.Herşey cok guzel inan bana.Doktorunuzu ıyı secın,guvenın ve korkularınızı bırazcık kendınızden uzaklastırın

Ben dedıgım gıbı sadece sekıl olarak rahatsızlık duydugum ıcın gıtmıstım.ve son zamanlarda burnuma uyuz olmaya baslamıstım.Kemerli kemıklı dusuk genıs bir burun.Ama amelıyatta doktorum egrılıgın fazla oldugunu ve aslında sol tarafımın cok daha fazla tıkalı oldugunu soyledı.Iyı kı yaptırmısım cok mutluyum =) dıyebılecegım en guzel sey...

teşekkür ederim güzel paylaşımlarınız için.yarın doktoruma detayları sorayım o zaman.demek ki tampon olmadan da oluyor.benim ağrı eşiğim çok düşük ondan korkuyorum aslında.şimdi soracağım soruları not alıyorum ve müsadenizle duş alıp yatıyorum.çünkü sabah 08-30 da hastanede olmam gerekiyor.herkese sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…