yaklaşık bir yıldır karar aşamasındaydım,doktorum da çok gerekli görmüyor ama 1-2 hafta içinde ameliyat olacağım..fakat şunu fark ettim burun estetiği konuşunda sadece şekil konuşuluyor..ameliyat ve iyileşme sürecinin nasıl geçtiğini merak ediyorum..çok ağrılı mı,hastanede yatılıyor mu,alcı olayı nedir bu bildiğimiz kırıklarda kullanılan tarzda bişey mi acaba,tampon hala kullanılıyor mu,dışarıda dikiş veya iz oluyor mu?yarın sabah tahliller için gidiyorum lütfeeeen tecrübelerinize ihtiyacım var,biraz korkuyorum galiba..
Merhaba :) Cumartesi gunu ameliyat olmus bırı olarak hemen paylasayım senınle tecrubelerımı ...
Merhaba :) Cumartesi gunu ameliyat olmus bırı olarak hemen paylasayım senınle tecrubelerımı ...
27 senedir burnumun göruntusu benı hıc rahatsız etmemıstı.5 ay once en yakın arkadasım burun ameliyatı oldu ve bu surecte yuzlerceoncesı sonrası fotograflarına baktık bırlıkte....Ve ben kararımı verdım ameliyat olmalıydım sadece estetık acıdan ıhtıyacım oldugunu dusunuyordum herhangı bır sorun yoktu bana göre.Önce Muhammet Dılberı zıyaret ettım arkadaşımın amelıyatını yaptıgı ıcın =) 5 gün sonra da Doktorum Selçuk Kuyubaşı ile görüştüm.Kocaelide oturuyorum ve bı gun doktoru aradım randevu aldım.19 Ekim 2013 saat 12:00 hiç korkmadım daha once kolum bıle kırılmamıstı hıc hastaneye gıtmemıstım.Doktor doktorda gezmedım.Ya ınanması belkı guc ama hersey cok guzeldı cok rahat ve huzurluydum doktorumun tecrubesıne inanılmazzz guvenıyordum.Beni hazırladılar aileme el salladım veeee gözumu actıgımdaa herkes basımda beklıyordu =) O gece ne bır morluk ne bır agrı ne bır sıslık vardııı...Ben ameliyatı en huzurlu sekılde atlatanlardan bırıyım sanırım.Tamponsuz,dikişsiz,ağrısız,ödemsiz =)) Ve son olarak burnumun alçılı halınee aşıgım harika bir burun oldu.Kesınlıkle tavsıyem akışına bırakın.O zaman hersey çok kolay oluyor.
Ben süreci kısaca anlatmaya çalıştım ama siz istediğiniz herseyı sorabılırsınız cunku anlayabılıyorum.Bu donemde ınsanın ıhtıyacı olan tek sey kafasındakı soruların cevap bulması....
Biliyormusun bende senle ayni durumdayim.yarin tahlil icin gidiyorum.ve belki ertesi gun ameliyat olcam.icim cok gatip.korku endise umut heyecan hepsi bi arada.uyuyamiyorum bile.biri bisey yazsa belki rahatlicam
Ben dedıgım gıbı sadece sekıl olarak rahatsızlık duydugum ıcın gıtmıstım.ve son zamanlarda burnuma uyuz olmaya baslamıstım.Kemerli kemıklı dusuk genıs bir burun.Ama amelıyatta doktorum egrılıgın fazla oldugunu ve aslında sol tarafımın cok daha fazla tıkalı oldugunu soyledı.Iyı kı yaptırmısım cok mutluyum =) dıyebılecegım en guzel sey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?