Ameliyat ve bebek

Dertli Lahana

Siz bizim delirtemediklerimizden misiniz? :)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
271
220
103
31
Arkadaşlar merhaba. Ben bayramdan sonra ameliyat olacağım. Oğlum 18 aylık herkesin bebeği olduğu gibi benimki de bana çok düşkün. Benden başka kimseden süt icmiyor. Bişey yemiyor ve kimse de durmuyor. Çokta yaramaz. Kimse zaptedemiyor. Herkes kara kara düşünüyor napicaz diye? Sizce ne yapılabilir? Nasıl durdurulabilir? Dua edin de hemen kavusayim oğluma. Allah'a emanet olun. Hayırlı ramazanlar.

Geçmiş olsun şimdiden.

Keşke daha önceden alıştırsaydınız yavaş yavaş. Az zaman kalmış ama yine de deneyin.

Dünyanın bin türlü hali var diye düşünerek, oğlumun hiçbir rutinini bana bağlı hale getirmemeye çalıştım. Bez değiştirme, yemek yedirme, uyutma, banyo yaptırma, tuvalete götürme vs baba veya anneannesiyle de yapabilecek şekilde alıştırdım.

Eşim bazen mızmızlanıyor, büyük tuvaletini yapınca ben iyi temizleyemem diye ya da yaparken seni yanında istiyor diye. Ama ne olur ne olmaz, ben yokken hem çocuk annem gelsin demesin diye hem de eşim başının çaresine bakmayı öğrensin diye arada bir hiç müdahale etmiyorum.

Bana bebeğimi bu rutine alistirirken yardım edecek kimse yok. Niyeyse kimse tahammül edemiyor oğluma. Çok yaramaz diye pek uğraşmıyorlar. Hani gercekten bana bişey olsa gözüm arkada kalır. Brbegim ne olur diye dusunuyorum. Bı annemden ümidim var. Allah ona sağlık versin.

Bana bebeğimi bu rutine alistirirken yardım edecek kimse yok. Niyeyse kimse tahammül edemiyor oğluma. Çok yaramaz diye pek uğraşmıyorlar. Hani gercekten bana bişey olsa gözüm arkada kalır. Brbegim ne olur diye dusunuyorum. Bı annemden ümidim var. Allah ona sağlık versin.
Geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksın hemen toparlarsın bebeğine odaklanınca normalden de hızlı iyileşirsin merak etme
Sezaryen olacakmışsın gibi düşün hatta seninki daha kolay çünkü iyileşince bebeğinle yeniden ilgilenme şansın olacak :)

Geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksın hemen toparlarsın bebeğine odaklanınca normalden de hızlı iyileşirsin merak etme
Sezaryen olacakmışsın gibi düşün hatta seninki daha kolay çünkü iyileşince bebeğinle yeniden ilgilenme şansın olacak :)

Safra kesesinden ameliyat olucam canım. İnşallah hemen çıkarım hastaneden. Bı şekilde iyilesirim allahin izniyle.

Back
X