Ameliyat ve düğün ikisi bir arada...

Evet mantıksızsınız hatta mesajımda eşimin ailesine samimiyetsiz dedim bunu anlamayacak kadar mantıksızsınız benim ne kadar samimi bir insan olduğumu bilemezsiniz samimiyet benim için en öndedir onlarda bir gram yok
anlamayan benmiyim:halay::işsiz: eşimin ailesi samimiyetsiz demenize istinaden asil samimiyetsiz sizsiniz dedim ama siz yine işinize geldiği gibi anlamışsınız... "Saygi"yı hayatının merkezine koyamamis insanlarla isim olmaz bu yüzden hakaretinizi size iade ederek iyi günler diliyorum.

"Şartel"i atmış iki gözümün çiçeğinin:KK53: Şalterdir o, şartel olsa duramazdin :işsiz:

Seni umursamiyorlar ve sen buna çıldırıyorsun, gece gündüz onlarla uğraşıyorsun kendi icinde, peşimde koşsunlar da umursamaz davranayim istiyorsun ama olmadikca daha beter bozuluyorsun.. Ustune bir de kalkip "umrumda degiller, onlar kim ki" demiyor musun, alıyor kk'yi bir gülme:KK53:

Son düzenleme:
anlamayan benmiyim:halay::işsiz: eşimin ailesi samimiyetsiz demenize istinaden asil samimiyetsiz sizsiniz dedim ama siz yine işinize geldiği gibi anlamışsınız... "Saygi"yı hayatının merkezine koyamamis insanlarla isim olmaz bu yüzden hakaretinizi size iade ederek iyi günler diliyorum.
İlk yorumda aslında benim olmayan insanlığımı kasdeden sizsiniz amaç bana ceza aldırmak farkındayım yorumlar ortada kimin ne derece saygısız olduğuda istediğiniz kadar şikayet edin yorumlarımı çok şükür heryerde olduğu gibi kimin ne olduğu ortada insanlığı olmayan bir insana yorum dahi yapmaya tenezzül etmeyin bence güle güle.

"Şartel"i atmış iki gözümün çiçeğinin:KK53: Şalterdir o, şartel olsa duramazdin :işsiz:

Seni umursamiyorlar ve sen buna çıldırıyorsun, gece gündüz onlarla uğraşıyorsun kendi icinde, peşimde koşsunlar da umursamaz davranayim istiyorsun ama olmadikca daha beter bozuluyorsun.. Ustune bir de kalkip "umrumda degiller, onlar kim ki" demiyor musun, alıyor kk'yi bir gülme:KK53:
Vallahi en çok istediğim şey beni umursamamaları ama olmuyor gerçekten olmuyor eğer derdim onlardan uzak durup kendi hayatlarına bakmak değilse gençliğimin hayrını görmeyeyim onlar bana kıymet vermedi ben onlara ama onlar ne yaptık ki bizim kıymetimiz yokun peşindeler bunu anlatamadım...

Vallahi en çok istediğim şey beni umursamamaları ama olmuyor gerçekten olmuyor eğer derdim onlardan uzak durup kendi hayatlarına bakmak değilse gençliğimin hayrını görmeyeyim onlar bana kıymet vermedi ben onlara ama onlar ne yaptık ki bizim kıymetimiz yokun peşindeler bunu anlatamadım...
O insanlar sütten çıkmış ak kaşık demiyorum zaten, belli ki bi seyler yasamissiniz.. Dibine kadar hakli da olabilirsin ama hareketlerin ve soylemlerin ile kendini cok kotu ve haksiz durumlara düşürüyorsun, biz sana bunu anlatamıyoruz bi türlü.. Hep bi muhalefet, hep bi savunma halindesin..

Kohlberg'in ahlak ikilemleri soruları gibi soruların gerçekten içinden çıkamıyorum. Bak mesela sorulardan biri şu örnek vereyim de ne dediğim anlaşılsın ehehe.

Kadının biri çok hastadır ve ölmek üzeredir. Piyasada da sadece bir eczacı bu hastalığın ilacını üretmektedir. Ancak kadın ve kocası çok fakirlerdir ve eczacı da ilacı maliyetinin 10 katı daha yüksek fiyata satmaktadır. Hasta kadının kocası zor bela paranın yarısını toplar, eczacıya gider ve paranın yarısını bulduğunu geri kalanını da sonra ödemek şartıyla ilacı alıp alamayacağını sorar. Eczacı da bu ilacı çok fazla isteyen olduğunu, parası olana satacağını söyler. Bunun üzerine çaresiz kalan koca gece yarısı eczanenin kapısını kırıp ilacı çalar. Koca suçlu mudur suçsuz mudur?

bana göre koca sucsuzdur.

Aynen yaptığı bir çorba görümcemin doya doya içsinler :))
İstemeyerek kerhen yapılmış ballı börekten se,kızımın yaptığı duru çorbayı afiyetle içerim,misss...
Seninki dostlar alışverişte görsün sadece,hem ciğeri kestirmemek,hem kediyi küstürmemek;eşine hoş görünmek...

Hanımlar lütfen polemik olmasın ve üsluplara dikkat edilsin.

Gelmişken kamu spotu yapalım, ameliyat olan birine doktorun vereceği diyet listesi dışında yemek yapılamaz, ameliyat sonrası bol bol sıvı gıdalar tüketmelidir, çorba gibi bağırsakları yumuşatacak, gaz yapmayacak, kabızlık sorunu yaşatmayacak ve yağsız besinler tüketilir ve bol bol su.

Back
X