• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat ve düğün ikisi bir arada...

Googledan bakınca herkes yapıyor zaten:işsiz: Bu yuzden bari ameliyatliyken insanları rahat bırakın... Zaten derdiniz insanlık dersi vermekmis samimiyet değilmiş.... Bırakın insanliginiz! size kalsın...
Siz tarifleri kafanızdan mı uyduruyorsunuz yada yapacağım şeylerin tarifini buradan tek tek mi yazayım yorum yapıyorsunuz biraz mantık ya.Samimiyetsiz insanlara karşı samimi olamıyorum huyum değil.

Yüzün gülse nolur gülmese nolur onlarla mutlu değilmiş. Be yaşadınız bilmiyorum ama işin ucunda ölüm yoksa bu yaptığınız çok ayıp. Sizin gibi gelin düşman başına. Haa ölümlü birşeyler yaşadıysanız da yemek bile götürmeyin
Gidip ziyaret edip yemek götürmenin nesi ayıp ayrıca ölüm halinde biz ölü evine yemek götürürüz bu adetimiz.

En güzel günlerimi mahveden insanlara karşı ancak bu kadar iyi olabiliyorum.
Kadının rahminin alınması umrunda değil yani ? İnsan olarak saygı duyup ,üzülmüyor musun ?

Tam tahmin ettiğim gibi birisin ..yalandan iki kap yemek yapıp da kadının yanına gidip huzur bozma bari .kendisi yeterince üzgün olacağı için buna ihtiyacı yoktur .

Gül canım gülmeye devam et zamanında beni aramayan önemsemeyeni bende arayıp önemsemiyorum bu kadar basit eşim yapma gerek yok dedi sağolsun yapmayacağım zaten.
ayyy nasilda insansin nasilda iyi zaten senin kocanda is yok olsa.bak gorursun gununu dunya kac bucak annesi ameliyat olucak yapma canim gerek yok dedi oylemi insanlik sekliniz esit demek ki ama sana cevap vermeye gerek yok ki kendini iki tas yemek yapıcam diye insanlik ettigini sanan birine ne desek bos sen bu kafayla bi yere toslaman yakin ama bakalim nereye

İyi de siz zaten kv ile mesafeli olmak isteyen ve yakın ilişki kurmaktan kaçınan biri değil misiniz?
Ameliyat olmasına üzülmediğinizi dile getirmişsiniz, göstermelik yemek yapmanın da manası yok.
Yapmacık davranmaktan hoşlanmadığınızı söylüyorsunuz her seferinde, eee o zaman yemek yapmanız çok saçma.
Telefon ile arayıp geçmiş olsun deyin.
Yanına gidip surat asarak oturup ortamı germektense uzaktan geçmiş olsun dilemek en mantıklısı..

Ben düşündüm eşime söylesem gerek yok yapma der zaten.Elalem ne der diye değil insanlık öğrensinler diye yapacağım örnek olur birgün onlarda yaparlar böyle şeylerden nasiplerini almamışlar malesef.
Ay hiç gerek yok ,mükemmel ellerini yorma üç kuruşluk hesaplar için .ne desek yapacaksın gerçi .. kayinvalidenin yerinde olsam hepsini gözünün önünde çöpe dokerim .

ayyy nasilda insansin nasilda iyi zaten senin kocanda is yok olsa.bak gorursun gununu dunya kac bucak annesi ameliyat olucak yapma canim gerek yok dedi oylemi insanlik sekliniz esit demek ki ama sana cevap vermeye gerek yok ki kendini iki tas yemek yapıcam diye insanlik ettigini sanan birine ne desek bos sen bu kafayla bi yere toslaman yakin ama bakalim nereye
Evet çok iyi bir insanımdır çok şükür yapacağım yemek kızı gibi bir tas çorba değildi ama zahmet etmeye gerek yok gerçekten bilen kim boşyere yorulmayayım.

İyi de siz zaten kv ile mesafeli olmak isteyen ve yakın ilişki kurmaktan kaçınan biri değil misiniz?
Ameliyat olmasına üzülmediğinizi dile getirmişsiniz, göstermelik yemek yapmanın da manası yok.
Yapmacık davranmaktan hoşlanmadığınızı söylüyorsunuz her seferinde, eee o zaman yemek yapmanız çok saçma.
Telefon ile arayıp geçmiş olsun deyin.
Yanına gidip surat asarak oturup ortamı germektense uzaktan geçmiş olsun dilemek en mantıklısı..
Eşim yemek yapma gerek yok dedi yapmaktan vazgeçtim zaten gidip yarım saat görüp gelirim yeter bu kadarı yemek yapsaydı canciğer olacak değildim bende nosu yok sildim uzun zamandır.

Ay hiç gerek yok ,mükemmel ellerini yorma üç kuruşluk hesaplar için .ne desek yapacaksın gerçi .. kayinvalidenin yerinde olsam hepsini gözünün önünde çöpe dokerim .
Yok eşim yapma dedi vazgeçtim yapsamda aynı yapsamda zaten anlamazlar onlar

Siz tarifleri kafanızdan mı uyduruyorsunuz yada yapacağım şeylerin tarifini buradan tek tek mi yazayım yorum yapıyorsunuz biraz mantık ya.Samimiyetsiz insanlara karşı samimi olamıyorum huyum değil.
Mantigima laf söyleyebilecek son insan bile değilsiniz ki hakkinizda sikayet butonunu kullandım. Samimiyetsiz olan sizsiniz,takintilisiniz evlerden irak bir gelinsiniz...

Bak bu insanlar seni istemediler ve bunu dillendirdiler .
Anlıyorum bu senin çok çok zoruna gitmiş ve şimdi psikolojik olarak ben onları istemiyorum gibi davranmaya çalışıyorsunuz.
Gerçekten kendi akıl sağlığınız için destek alın.
Hic bir kv senin anlattign kadar her konuda kotu beceriksiz olamaz , hic bir gelinde senin kendini anlattığın kadar mükemmeli olamaz her konuda. Resmen kendi hayal dünyanızda yaşıyorsunuz .
Sağlıklı düşünemiyorsunuz .
Herkesle anlaşırım bir kv ile kötüyüm diyorsunuz ama şu forumda bile anlasabildiginiz 1 kişi yok .
Burda kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz .
Size son ciddi yorumum gerçekten tedavi olun ve zaten eşinizde zorlamıyormuş gerekirse omur boyu gorusmeyin .
Hasta olan ameliyat olacak bir insana bile merhamet göstermeyip saçma sapan bahanelerle kin güduyorsunuz gerçekten kalbinizi arındırın .

Eşiniz muhtemelen bir de yemek yapsam mı yapmasam mı olan kafa karışıklığınızla uğraşmak istemediği için yapma gerek yok demiştir. Bir yerde diyorsunuz ki elalem ne der diye düşünmüyorum. Bir yerde de gitmesem dedikodum yapılıyor diyorsunuz. Bu gel gitleriniz size de eşinize de o insanlara da zarar bence gerek yok. Telefonla görüşün.

Bak bu insanlar seni istemediler ve bunu dillendirdiler .
Anlıyorum bu senin çok çok zoruna gitmiş ve şimdi psikolojik olarak ben onları istemiyorum gibi davranmaya çalışıyorsunuz.
Gerçekten kendi akıl sağlığınız için destek alın.
Hic bir kv senin anlattign kadar her konuda kotu beceriksiz olamaz , hic bir gelinde senin kendini anlattığın kadar mükemmeli olamaz her konuda. Resmen kendi hayal dünyanızda yaşıyorsunuz .
Sağlıklı düşünemiyorsunuz .
Herkesle anlaşırım bir kv ile kötüyüm diyorsunuz ama şu forumda bile anlasabildiginiz 1 kişi yok .
Burda kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz .
Size son ciddi yorumum gerçekten tedavi olun ve zaten eşinizde zorlamıyormuş gerekirse omur boyu gorusmeyin .
Hasta olan ameliyat olacak bir insana bile merhamet göstermeyip saçma sapan bahanelerle kin güduyorsunuz gerçekten kalbinizi arındırın .
Ona ne paragraflar, ne destanlar yazıldı. Hiçbirini kale almıyor. Parmaklarınıza yazık :kahve:

Back
X