ameliyata girmeden önce nasıl korkularınız vardı benim girmeme tam12 gün kaldı

askmasaliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
130
0
0
35
İstanbul
arkadaslar amaliyat olmadan önce ne gibi korkularınız oldu amaliyat öncesi ve sonrası sonrasında neler yasadınız anlatırsanız sevinirim lütfen ....elimde degil çünkü ben cok korkuyorum ..

eminim benim ve birçok kişinin yaşadığı en büyük korku'' burnum nasıl olacak?'' korkusu ve endişesidir.:)) ikinci planda ise çok mu acı çekerim? kaç gün sıkıntı yaşarım ? burnumdan nefes alabilirmiyim? vs vs. emin olun kızlar göz açıp kapayıncaya kadar hepsi gelip geçiyor. ameliyat gününe kadar en büyük endişe nasıl olacağı endişesi oluyor. ama ameliyat günü gelip de hastaneye gittiğinde gerçekten hem çok güzel bir heyecan hem çok büyük bir korku hemde sabırsızlıkla olsun bitsin şekline karma karışık duygular yaşıyor insan. benim iki ayım geçti bile , şimdi birçok topikte ameliyat öncesi sorduğum soruları endişeli yazılarımı okudukça gülümsüyorum.şansınız bol olsun :)))

arkadaslar amaliyat olmadan önce ne gibi korkularınız oldu amaliyat öncesi ve sonrası sonrasında neler yasadınız anlatırsanız sevinirim lütfen ....elimde degil çünkü ben cok korkuyorum ..

tam 2 ay oldu..
1,5 yıllık araştırma ve düşünceden sonra karar verdim. Korkum vardı elbet. Acaba nasıl olur ? sonra düşündüm ve dedimki eminim şu halinden daha güzel olur. Tabi doktorada güvenmek çok önemli. Ben çok güvendim doktoruma.Güvenimide boşa çıkartmadı saolsun. Ve şimdi keşke 1,5 yıl önce o ilk görüşmede olaydım :)
Ameliyat sonrası doktorumun bana dediği gibi ağrım olmadı. Ama çok hafif inceden bir sızım oldu ki oda çok normal.Zaten ağrı kesici alıyorsun.Ameliyattan çıktığımda nefes alıyordum. Kokuda :)
Ben 12 saat morardım sonra jet hızıyla şişlik mişlik indi geçti. 5.günün sonunda hiç bişiy kalmadı. (bünye meselesi tabi ) Şuan gün geçtikçe daha güzel geliyor gözüme. İnanın korkulacak hiç bişiy yok. Doktor önemli.ç güvendiysen sorun olmaz.

Back
X