Ameliyatdan sonra cok mutsuzum :(

Lavanta74

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
13
8
51
Merhaba arkadaslar,ben almanyadan yaşim 41.Hamileligimden sonra memelerimin ici bosalmisdi.Cok mutsuzdum bende Silikona karar verdim.Dr um bana 475 high profil önerdi kas alti degil.Almanyada 12. Ayin 20 sinde ameliyat oldum.
Aradan üc ay gecmesine ragmen sol mememin meme uc unun etrafi halen şiş ve meme ucumda halen his yok.Sanki icinde ödem var gibi.Ara ara memelerimde agri oluyor.Acaba aramizda benimkisi gibi mutsuz olan arkadaslarimiz varmi?
Resim eklemek isdiyorum ama nasil eklendigini bilmiyorum :KK43:

Son düzenleme:
Canim geçmiş olsun aslinda ameliyatin hala çok yeni sayilir bu ameliyatin sonuclarini gormek zaman gerektiren bir durum.ben 3.5aylikken doktoruma meme uclarimda hala agri olduguni soyledigimde zamanla azalacak demişti oylede oldu zamanla iyilesme saglaniyor.icini rahat tut yalniz kontollerini ihmal etme.resim yuklersen görmek isterim.bu arada meme dokun varmiydi da kas üstüne konuldu??

Canim cok gecmis olsun 475 cc cok cesurca. Buralarda pek gorulmuyor bukadar yuksek cc takan doktor. Kapsul olusmus olabilir. Albumler kismindan foto yukleyebilirsin.
Öncelikle hizli cevabin icin cook tessekkürler :KK66:
Kapsül se tadavisi nasil olacak?
Tekrar ameliyatmi yoksa :KK43:(

Fotolarina baktim dedigin puruzu goremedim. Ama meme uclari ikiside disariya bakiyo protez buyuk olunca boylemi olur bilmiyorum. ama genel olarak begendim ben yaa.

Canım ben de henüz yaptırmadım ama iyileşme ve şeklinin oturması uzun bir süreç diye biliyorum.ağrının azalması veya hissin geri gelmesi ne kadar sürer kişiden kişiye değişiyor!!!Ama diğer sıkıntıların konusunda hemen Dr ile görüş .Bi de libranın da dediği gibi, sadece izlediklerin resimlerini görsünler.tabiii sen bilirsin canım.Bizi de izle biz de seni izleyelim.

Merhaba arkadaslar,ben almanyadan yaşim 41.Hamileligimden sonra memelerimin ici bosalmisdi.Cok mutsuzdum bende Silikona karar verdim.Dr um bana 475 high profil önerdi kas alti degil.Almanyada 12. Ayin 20 sinde ameliyat oldum.
Aradan üc ay gecmesine ragmen sol mememin meme uc unun etrafi halen şiş ve meme ucumda halen his yok.Sanki icinde ödem var gibi.Ara ara memelerimde agri oluyor.Acaba aramizda benimkisi gibi mutsuz olan arkadaslarimiz varmi?
Resim eklemek isdiyorum ama nasil eklendigini bilmiyorum :KK43:
protezinizin tabanı göğsünüzü tamamen kaplamış gibi..Yani nasıl desem bir yapaylık var,çok gerilmiş.. Bu fotonuzu birkaç doktora mail ile gönderip fikir alın bence..Doğru cevabı onlarda bulabilirsiniz..

Herkez ne kadar sicak ve samimi :)
hemen resim görüntüleme ayari yaptim Arkadaslar.
Tek korkum insallah kapsül olmamişdir.Iki ay sonra Doktorumla randevum var.

protezinizin tabanı göğsünüzü tamamen kaplamış gibi..Yani nasıl desem bir yapaylık var,çok gerilmiş.. Bu fotonuzu birkaç doktora mail ile gönderip fikir alın bence..Doğru cevabı onlarda bulabilirsiniz..
Cok tskl Arzum :)
Bildigin dr mail adresleri varmi.?
Almanyada yasadigim icin sanal ortamindaki doktorlari bilmiyorum :KK43:

Cok tskl Arzum :)
Bildigin dr mail adresleri varmi.?
Almanyada yasadigim icin sanal ortamindaki doktorlari bilmiyorum :KK43:
Almanyada birçok doktor vardır muhakkak.Ben Türkiyedeki doktorları biliyorum tabi.Herhangi bir doktora mail atsanda dönerler sana.Fotonu eklersin,sürecini yazarsın bilgi istersin..Ben Dr.Hasan Fındık a ameliyat olmuştum,netten sitesini araştır,oradan mail gönderip fikir alabilirsin..

Türkiye de bildiğin cerrahlar varsa internetten telefonlarını al.Arayıp görüştükten sonra resmini whatsup tam veya mail olarak at.İnan yardımcı olacaklardır, bunu bi ilk görüşme gibi düşün.Zaten cerrahların çoğu ilk görüşmede ücret bile almıyor.arzummm çok iyi düşündün.

Geçmiş olsun his gelme ihtimali var ama sorunun ne olduğunu bilmiyorum açıkcası izlemeye alırsanız fotoları görürüm fikir verebilirim inş çaresi vardır

Günaydiin Güzellikler,
insallah kapsül olusmamisdir :KK43:
Dr um kas üstü tercih edince bende kabul etdim.
Sorunum yazdigim gibi.
Meme ucunun etrafinin şiş olmazi :KK43:
Herkeze mutlu pazarlar.

Canim egerki tekrar operasyon gecirmen gerekirse bence protezini bi tık kucultmelisin. arzum77 arzum77 hakli cok guzeller ama zorla sikistirilmis gibiler. Tabi doktorun en iyisini bilir. Belki masajla falan da rahatlar bilemedim ... ve turkiyedeki doktorlar bu iste cok iyiler. (Cogu tabiki). Buradaki kizlarin ameliyat olduklari doktorlara ulasabolirsin. En azindan sonuclari ortada.

X