ameliyathaneye girerken ameliyat anı

357SACO

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
396
115
648
40
kızlar ameliyathaneye girerken nasıl hissettiniz anestezi anını hatırlıyor musunuz en son ne düşündünüz ameliyat olucam cok merak ediyorum ve birazcık korkuyorum

Ben lay lay lom gıtmıstım amelıyathaneye.
Amelıyathaneyı begenmemıstım etrafa bakınıp duruyordum. :-)
doktor ve anestezıst ıle konusurken bayılı verdım.
Gözlerımı actıgımda sankı bır dakka uyudum uyandım gıbı geldı bana.

ne kadar güzel ya ,ben sanki herseyi hissedecekmişim de canım çok yanacakmış gibi seyler hissediyorum.biliyorum öyle olmayacagını ama korku buna deniyor galiba.

kızlar ameliyathaneye girerken nasıl hissettiniz anestezi anını hatırlıyor musunuz en son ne düşündünüz ameliyat olucam cok merak ediyorum ve birazcık korkuyorum

ne kadar rahat olursan ol insan tırsıyor :) ben doktorlarımı görmeden bayılmak istemedim.sohbet ettik çok şeker dünya tatlısı tonton anestezi doktoru bana nasıl uyursan öle uyanırsın lütfen rahat ol kendini sıkma demişti :) ve öle de oldu.mışıl mışıl uyudum :)

canım,ben anestezi anını hatırlamıyorum,çünkü ameliyathaneye gitmek için sedyeyi getirdiklerinde ,ben şimdi tamam gidiyorum dedim ve içimi bir korku kapladı.sedyeye bindim üstümü örttüler,saçıma boneyi geçirdiler,o anda gözümden bir kaç damla yaş gelince,zaten kolumda takılı olan kataterden sakinleştiriciyi verdiler,o anda uyudum,ameliyathanede anestezi uzmanı sesimle hitap etti,sanki uyumaya gelmişim de zorla uyandırıyolar gibiydim,merhaba dedi ben de zorla merhaba dedim tekrar uyudum,sonra yeniden uyandırıdılar,hadi bakalım uyutuyoruz sizi dediler ama ben gözümü açıp tamam bile diyemedim ki... o kadar uykum vardı yani.. bir daha uyandırdılar, bu sefer aynı ses tonu ile ameliyatınız bitti dedi anestezi doktorum. ben de hadi ya oldum resmen.. doktorumu giderken gördüm,nerde diye sordum,üstünü değiştirmeye gittiğini söylediler,ben yine uyudum ama saniyelik sanırım tekrardan doktorum nerde diye sordumaynı ses tonuyla cevap verdiler,tekrar uyudum gözümü açtığımda odamdaydım... yani anestezi anından hiç bişey anlamıyosun canım korkmana hiç gerek yok.resmen uyuyosun ve uyanıyosun o kadar basit.. korkma desem de korkacaksın ama yaşadığında göreceksin ki korkacak bişey olmadığını

agız yoluyla mı olyor bu anestezi yoksa damar yoluyla mı?

Damar yoluyla.
Korkmana gerek yok hem zaten önceden sana ıgne vuruyorlar ozaman rahatlıyorsun okadar heycanlı olmuyorsun yanı düsün ben lay lay lom nerdeyse göbek atarak gırdım amelıyata. :-)
bıde doktor ve anestezıst cok seker ınsanlardı güldürdüler bayılana kadar.

agız yoluyla mı olyor bu anestezi yoksa damar yoluyla mı?

benim ağızdan bişey vermediler sanırım,ama gözümü açıp göremediğim için emin değilim, ameliyathanede yapılan çoğu şeyi hatırlamıyorum.ama büyük ihtimalle damardan vermişlerdir.kısacası ben anestezi verilmeden daha bayılmıştımakannehir

benim gibi ameliyat olan olmamıştır sanırım.. resmen uyudum ben yaa.. anestezi öncesinde verilen sakinleştirici yüzünden,anestezi uzmanı ile sohbet bile edenmedim

benim gibi ameliyat olan olmamıştır sanırım.. resmen uyudum ben yaa.. anestezi öncesinde verilen sakinleştirici yüzünden,anestezi uzmanı ile sohbet bile edenmedim

bende uyandıktan sonra ya niye uyandırıyolar niye beni uyandırmaya çalışıyolar bıraksınlarda uyuyım diye bakıyodum etrafıma :)

bende uyandıktan sonra ya niye uyandırıyolar niye beni uyandırmaya çalışıyolar bıraksınlarda uyuyım diye bakıyodum etrafıma :)

ay aynen ben amelıyattan sonra uyuyamamıstım keske yıne narkoz verseler bıle düsünmüstüm. :-)

aynen... hayatımda hiç o kadar güzel bir uyku hatırlamıyorum.tabi ben ameliyattan sonra da uyumaya devam ettim,hiç öyle tamamı ile kendime gelip saatlerce gözüm açık değildi,yıllarca beklediğim ameliyatı olmuşum,ağrım acım yok,ooohhh fıstık gibi uyummuştum,taa ki doktorum gece 12 gibi kontrole gelmeden önce bir iğne yapılana kadar. o iğneden sonra gözlerim açıldı,yoksa doktor kontrol filan edemzdi beni çünkü ben,bırakın beni uyuyayım halindeydim

sanırım ameliyat olamadan heyecandan uyuyamayacagım,sanki bi tek ben can tasıyorum.

aynen... hayatımda hiç o kadar güzel bir uyku hatırlamıyorum.tabi ben ameliyattan sonra da uyumaya devam ettim,hiç öyle tamamı ile kendime gelip saatlerce gözüm açık değildi,yıllarca beklediğim ameliyatı olmuşum,ağrım acım yok,ooohhh fıstık gibi uyummuştum,taa ki doktorum gece 12 gibi kontrole gelmeden önce bir iğne yapılana kadar. o iğneden sonra gözlerim açıldı,yoksa doktor kontrol filan edemzdi beni çünkü ben,bırakın beni uyuyayım halindeydim

EVET BENIM UYKU SORUNUM VAR ZATEN NARKOZ COK IYI GELMISTI.
HATTA SIMDI BILE BAZEN HALA KESKE NARKOZ VERSE BIRI BANA ARALIKSIZ SAATLERCE UYUYABILSEM DIYORUM. kaydirigubbakcemile3

benimde ağrım olmadı ama güzellik uğuruna bence herşeye değerdi ağrmda olsa dayanırdım sonucundan çok memnunum yerimseniben

Back
X