ameliyathaneye girerken ameliyat anı

canım sende sakinleştirici yapmalarını iste ameliyathaneyi görmezsin bile ..bana odamda yaptılar sakinleştiriciyi ameliyathaneye girdigimi falan hic görmedim hemen uyumuşum.şuanda gözünü bir kapa bir aç ne hissettin hiçbişe aynen öyle olucak kapıycaksın ve açıcaksın herşey bitmiş zaman kavramı acı agrı his kavramı senin icin olmuycak

ohh kıslar çok rahatlattınız beni yaa süpersiniz a.s.

Bende 26 ocakta Cüneyt Özek'e burun estetiği olucam ama çok korkuyorum.Senin doktorun kim?

bana sakinleştiriciyi ameliyat masasında yaptıla alsanaalsanasmiler. Neye yarayacaksa o saatten sonra. O ana kadar olan oldu zaten,heyecandan bayılacaktım. Bayılma anımı hatırlıyorum,hafif başım döndü ve hemşireye"tamam,ben uyuyorum" dedim ve direk gittim. Kalktığımda nerdeyim ben durumu yaşadım biran.Sonra asistanların sesiyle anladım nerde olduğumu

bana sakinleştiriciyi ameliyat masasında yaptıla alsanaalsanasmiler. Neye yarayacaksa o saatten sonra. O ana kadar olan oldu zaten,heyecandan bayılacaktım. Bayılma anımı hatırlıyorum,hafif başım döndü ve hemşireye"tamam,ben uyuyorum" dedim ve direk gittim. Kalktığımda nerdeyim ben durumu yaşadım biran.Sonra asistanların sesiyle anladım nerde olduğumu
cnm öle komik yazmışsın ki baya güldüm kaydirigubbakcemile3 neyseki bitti geçti hepsi..

:) korkmana hiç mi hiç gerek yok. geçtiğimiz cumartesi günü bende ameliyat oldum,herşey yolunda gitti ,yeter ki doktoruna güven, bu çok çok önemli.Bende ameliyat öncesi çok heyecanlıydım,bu çok doğal.Ameliyat sonrasında herseyin cok güzel olacağını kendine telkin etmeyi unutma!!!

çok teşekkürler canım.okuldakiler de ne gerek var ameliyat sonrası çok ağrın,morlukların olur diyerek iyice moralimi bozdu.inşallah herşey güzel olur

çok teşekkürler canım.okuldakiler de ne gerek var ameliyat sonrası çok ağrın,morlukların olur diyerek iyice moralimi bozdu.inşallah herşey güzel olur

çok geçmiş olsun.peki ameliyat sonrası kanama,ağrı,morluk gibi problemler yaşadın mı?

Heycan yapma sakin ol. Allah korusun heycandan tansiyonun düşer benim gibi baylırsın ameliyathanede. Gözünü kapatıp açman bir olucak inan.

korkma canım bence inşallah hayırlısıyla gelir geçer bende olcam ama hiç heyecan yok korkmuyorum yani..en fazla biraz canım yanar o kadar o gelip geçici diyorum...öle kendimi kandırıyorum...içim rahatlıyor yani

canım ne bileyim ya ameliyat nihayetinde,insan bilmedigi bi seyden korkar ya nolcak nasıl olcak canım yanacak mı,paranoyak oldum,olsun bitsin kurtulayım hayırlısıyla

Canın yanmıcak ameliyata girmeden önce damar yolu açıyolar ya tek hissediceğin acı o oda aşı olurmuş gibi :))

neden ama canım yaaa gerçekten bişey hissetmiceksin ki dedikleri gibi sadece damar yolu açılıacak onu hissedecen oda bişey deil zaten:)

ben ameliyathaneye girdiğimde kolbastı müziği çalıyodu hemşireyl baktım başladık gülmeye sonra doktorlardan teki geldi hayrola dedim beni uyutup hoptek mi oynıcaktınız kaydirigubbakcemile3
dr da evet =) dedi :bbo:
tabi ben o arada ne zmn narkozu vericekler diye düşünüyorum CADIARZU bi taraftanda heyecan var çaktırmıyorum fisfisfis
neyse sonra kendi doktorum geldi nasılsın korku panik var mı diye sordu yok dedim aneztezi uzmanı geldi o anlattı sonra saymaya başladı ne zmn uyucam diye beklerken güüm gitmişim benimki epeyce eğlenceliydi kesinlikle korkulacak bişey yok sıkma canını zaten iyi bi hastane de neyin nasıl yapılacağını bilir yerimseniben

Back
X