Ameliyatı keşke olmasaydım diyen var mı?

BaharDoganAy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
648
5
46
44
Trabzon
Arkadaşlar ameliyattan çok korkuyorum ama estetikten ziyade sağlığım için olmalıyım çünkü ciddi bir eğirilik var, nefes alamıyorum, sık sık faranjit oluyorum agızdan nefes aldıgım için. çok çabuk yoruluyorum vs vs... doktor yorumlarınızın çogunu okudum. olumsuz yorumlara denk gelip korktum. emre ilhanı kafamda netleştirdim ama fiyatı çok... neyse soruma geçeyim:
istanbuldaki diğer doktorlar ameliyat olup da revizyona gerek duyan, burnunda kayma olan, nefes almakta hala sıkıntısı olan vs.

lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin bu başlığı okuyup yorumsuz geçmeyin:(

Son düzenleyen: Moderatör:
ben onur erola faha once gitmistim gorustum soyleninlerin tersine oldukca ilimli ve ilgiliydi ancak fiyattan dolayi vazgectim' simdi tekrar ona gitmeyi dusunuyorum.

amelyatı olduğuma keske değseydi diyen var yani ben:) ama ikinciyi oldum ve şuan için değmişe benziyo

keşke cok daha once olsaydım dıyorum..burnumun boyle guzel olacagını bılsem coktan olurdum..cevremde gordugum burun delıklerı kocaman gorunen ve estetık oldugu bellı olan yapmacık burunlardan korktugum ıcın yıllarca erteledım ustelıkde nefes almam artık son sınırdaydı...böyle dogal ve guzel burun yapılabıldıgını bılmıyordum:53::52:

keşke cok daha once olsaydım dıyorum..burnumun boyle guzel olacagını bılsem coktan olurdum..cevremde gordugum burun delıklerı kocaman gorunen ve estetık oldugu bellı olan yapmacık burunlardan korktugum ıcın yıllarca erteledım ustelıkde nefes almam artık son sınırdaydı...böyle dogal ve guzel burun yapılabıldıgını bılmıyordum:53::52:

kim yaptı burnunu ? sakıncası yoksa fotonu görebilir miyim :)

Merhaba,
Ben iki kere ameliyat oldum ve bu yaz ucuncu olucak insallah..problem oldugu icin keyfi degil..bende keske olmasaydim demiyorum her nekadar ardi ardina basarisiz ameliyatlar olmussada,ama keske dogru zamanda,dogru doktor ile olmus olsaydim diyorum..gecmis olsun

Merhabalar. Ameliyat olalı 3 ay olmasına rağmen tek bir gün bile iyi ki olmuşum diyemedim maalesef. Eski ifademden eser yok. Düz ve doğal bir burun istememe rağmen şuan kavisli, oyuk ve yüzüme küçük gelen bir burnum var. İyi düşünün kızlar. Ve son olarak en önemlisi de doktor seçimi. İyice araştırmak, yüzyüze birkaç dr ile görüşmek faydalı olacaktır. Hepinize bol şans diliyorum.

Arkadaşlar ameliyattan çok korkuyorum ama estetikten ziyade sağlığım için olmalıyım çünkü ciddi bir eğirilik var, nefes alamıyorum, sık sık faranjit oluyorum agızdan nefes aldıgım için. çok çabuk yoruluyorum vs vs... doktor yorumlarınızın çogunu okudum. olumsuz yorumlara denk gelip korktum. emre ilhanı kafamda netleştirdim ama fiyatı çok... neyse soruma geçeyim:
istanbuldaki diğer doktorlar ameliyat olup da revizyona gerek duyan, burnunda kayma olan, nefes almakta hala sıkıntısı olan vs.

lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin bu başlığı okuyup yorumsuz geçmeyin:KK43:
ameliyat sonrası keşke demek istemiyorsan serdar öztürk'ü tavsiye ederim benim bir arkadaşım daha önceki başarısız ameliyatından sonra serdar bey düzeltti şimdi çok memnun keşke ilk ameliyatını serdar beye olsaydı şiddetle tavsiye ederim

Back
X