tabiki canım çok normal.. ben atelim çıktıktan sonra rahat nefes almaya başlamıştım
sen ne zaman ameliyat olmuştun? nasıl peki sonucun memnun musun yani oturdu mu bir şeyler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki canım çok normal.. ben atelim çıktıktan sonra rahat nefes almaya başlamıştım
Canim benim tabiki normal. Burnunun ici hem şiş hem yara ilk 2 ay çok iyi nefes almayı bekleme. Sonrasinda yaralar geçip şişler indikten sonra eskisinden daha kaliteli nefes alacaksın. Geçmiş olsun :)
insallah bi an önce beklediğimiz sonucu alırız cektiğimiz sıkıntıya deger:) gün sayıyorum bende ameliyat için
![]()
sen ne zaman ameliyat olmuştun? nasıl peki sonucun memnun musun yani oturdu mu bir şeyler?
öncelikle doktorun dediği önemli danışmadan bir şey yapma derim ancak şünü söyleyeyim ilk gün buz uygulaması çok çok önemli 20dk buz+ 10 dk dinlenme. sırf bu yüzden o gece hiç uyumadım :) ama vurgulayarak tekrar söylüyorum bende morarma ve şişme neredeyse hiç olmadı :) çok rahat geçecek inan :)