ameliyatımı oldum bğün 3.gün

ben tam iki hafta önce ameliyat oldum, sağlık sorunlarım vardı burnum tamamen hem kemik olusumları hemde etlerle kapanmıştı. en başta burnumdan ameliyatın ilk gününden itibaren çok iyi nefes alıyorum sağlıgıma kavustum. aynı zamanda kemerliydi burnum estetik de oldum. sonuçtan inanılmaz memnunum, her açıdan yani.

Canim benim tabiki normal. Burnunun ici hem şiş hem yara ilk 2 ay çok iyi nefes almayı bekleme. Sonrasinda yaralar geçip şişler indikten sonra eskisinden daha kaliteli nefes alacaksın. Geçmiş olsun :)

bünyesine bağlı işte, moralini yüksek tutarsa iki ay falan sürmez rahat nefes alması

insallah bi an önce beklediğimiz sonucu alırız cektiğimiz sıkıntıya deger :71::) gün sayıyorum bende ameliyat için :66:

insallah bi an önce beklediğimiz sonucu alırız cektiğimiz sıkıntıya deger :71::) gün sayıyorum bende ameliyat için :66:

öncelikle doktorun dediği önemli danışmadan bir şey yapma derim ancak şünü söyleyeyim ilk gün buz uygulaması çok çok önemli 20dk buz+ 10 dk dinlenme. sırf bu yüzden o gece hiç uyumadım :) ama vurgulayarak tekrar söylüyorum bende morarma ve şişme neredeyse hiç olmadı :) çok rahat geçecek inan :)

öncelikle doktorun dediği önemli danışmadan bir şey yapma derim ancak şünü söyleyeyim ilk gün buz uygulaması çok çok önemli 20dk buz+ 10 dk dinlenme. sırf bu yüzden o gece hiç uyumadım :) ama vurgulayarak tekrar söylüyorum bende morarma ve şişme neredeyse hiç olmadı :) çok rahat geçecek inan :)

inanıyorum güzel olucak ins cok tesekkur ederim

canım biz aynı gün olmuştuk kokuda alabiliyorum yedeğimin içtiğimin tadınıda alabilyorum. benden önce bi arkadaşım olmuştu o da tad ve koku alamıyormuş zamanla düzelmiş.

Geçmiş olsunn
bende kemik eğriliği var bu yüzden burun kanamam çok olurdu ve bu yüzden burun damarımı 2 kere yaktırdım nefes almada da bayağ zorluyor bir kaç kere cesaret ettim ameliyat oluyum diye ama yine cesaretim kırıldı lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım bekliyorum :(

Back
X