ameliyatımı oldum :))

Ya kızlar burnumun icini nasıl temizleyebilirim? Tamponlarım alınmadı daha dikislerimde duruyo. Saga ve sola dogru dönüp uyudum dün simdi kalktım her iki gözümde kanlanmış :( nasıl geçicek ki bu ? Haftaya işe baslamam lazım benim

bende okyanus suyu kullanıyorum ama pek işe yaramadı, birde tampon yok bende. sana direk şunu öneriyim, yeğenim 2 yaşında, ablam yeğenimin burnunu onunla temizliyor ben aldım bugün, biraz önce denedim hatta, akıntımı aldı, ağzınla vakum yapıyosun çekiyor yavaşça.
otribebe adı. tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Olabilir:) birde ameliyattan çıktım tuvalte girdim adet olmuşum. Çok fenaydı. Herşey üstüste geldi bende. Öyle atsam valla üzülmem sevinirim :) burnum iyileşsin zumbaya başlıcam hemen. Yeni burun yeni hayat :)

nerde oldunuz ameliyatı hangi sehirde ve hangi doktora bide beni ekleyebilirmisinz foto görmek istiyorumda acil karar vermek istyrm cok kakarsızım

nerde oldunuz ameliyatı hangi sehirde ve hangi doktora bide beni ekleyebilirmisinz foto görmek istiyorumda acil karar vermek istyrm cok kakarsızım

Merhabalar. İstanbulda oldum, doktorum selçuk inanlı, forumda okuyarak buldum kendisini, birde özgeçmişi beni etkiledi. 3 hastane sunuyor size, bütçenize göre kendiniz seçiyorsunuz. Çarşamba günü alçı ve dikiş alınacak. Ama forumda yazarsanız bulursunuz kendisini, bende yaptım yorum.
Sormak istediğiniz soruları isterseniz mesajda atabilirsiniz.

güzellik için çekicez artık yapıcak bişey yok :) ya sağ tarafımdaki tampon burun ucuma kadar düştü bugün bi sorun olur mu acaba ? doktoru arasam mı?

kızlar ankarada mehmet ketene hakkında bişey biliormusunz yada yaptgı burun varmı ya lütfen yardım edin

herkeze merhaba
benımde yedıncı gunum bugun alcımda cıkacak fakat alcı cıkartılırken veya sonrasındakı masaj acıtıyormu acaba

Back
X