Ameliyatsz Liposuction / Ultrashape

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.526
891
Bölgesel zayıflama .

İşlem sonrası işinize dönebilirsiniz. Seans yaklaşık 1-2 saat kadar sürmektedir.
 
Son düzenleme:
merhaba kızlar yan yağlarımdan ve göbeğimden kurtulmak için liposuction hariç herşeyi yapan ben hemen hemen onun maliyetini bulacak kadar para harcadım ultrashape yaptıranlardanım merak edenler için evet anlatıldığı kadar işe yaradı ama bence daha 5 seans daha girmeliydim seansı 800 ytl idi hala göbekliyim ve belim kalın
 
ya bunlar bir işe yaramıyor, o yağlar vucuttan atılmadıkça basenlerinizden göbişinizden simitinizden kurtulamazsınız.kavanoza pirinç koydugunuzu düşünün, ağzına kadar... tam doldu sanıyorsunuz ama biraz vurup sallayınca pirinçler boşlukları doldurup üstten iki parmak yer açılıyor deil mi? ne oldu pirinçler mi azaldı??? işte lpg, karboksi bilmem ne vucudumuzdaki yağ hücrelerine böyle muamele yapıyor. yağlar bi yere gitmiyor sadece sıkışıyor. siz o yağları yakmadıkça, ya da hücrelerinizi aldırmadıkça o bölgedeki yağlanmadan kurtulamayacaksınız. maalesef gercek bu, iyi doktorlarla görüşürseniz onlar da size aynı bilgiyi verecektir.
 
Ultrashape Ankarada nerde yapılır? Bilen var mı arkadaşlar?
 
Son düzenleme:
Araştırdım hiçbir faydası olmadığı için tamamen para tuzağı olduğunu öğrendim .Bizzat kendim uygulattım , boşa giden zaman , insanların umudunu sömüren paraları cebe indiren yer .....Zaten uygulayan yer koca şehirde tek yer.
 
Son düzenleme:
ilk seanstı bgun 115 basendi seanstan sonra 110du bakalım ben ümitliyim umarım bişiler olurkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

Canım senin adına sevindim .Benim basen 90 dı , yine 90 :KK43: değişen bir şey yok .Sana ne gibi tavsiyelerde bulundular .Paylaşırsan sevinirim .Canım bir de nerede yaptırdın rica etsem yazar mısın ? Belki ikinci seansı senin yaptırdığın yerde yaptırırım .
 
Son düzenleme:
hadi ya gerçektenmi:KK43:üzüldüm senin adına.Valla ben bakırköyde bir yere gidiyorum ismi özelden atarım sana.:KK66:tavsiyelerde açıkcası hiç bişi yememek gibi bişi yani bildik 1 dilim kepek ekmeği salata tarzında şeyler benm işlemi yapan kadına hayran oldum ve açıkcası ona güvendimde başladım başka bi yere başlamadım birde kadın aşırı disiplinli kadın dün bi laf etti mesela dioki ya giyinmei seçin yada yemeyi o öle diince bi duruosun:))

Canım merhaba senin dediğin yeri aradım .Orada yapılan işlem ultrashape değil .Exıma diye bir yöntem .Dediğin gibi paket program uyguluyorlar .10 seansı 500 bu rakam senin dediğin gibi 1000 tl ye çıkıyor .Oysa ultrashape de tek seans 700 ve 800 arası .En fazla 3 seans yapılıyor.Yani her ikisi çok farklı yöntemler .Ayrıca ultrashape doktor kontrolünde yapılıyor .Exıma estetisyenin yaptığı bir uygulama .Elbette burada önemli olan senin yarar sağlamış olman .Bu çok güzel bir şey .Sevgiler...
 
Bu yöntemin her bölgeye 30 dakika yapıldığı yazılıyor .Avrupa yakasında yapan yer (zaten yapan tek merkez var )2 bölgeyi 20 dakikada bitiriyor .Yani haksız yere para alıyor .ınanmayın arkadaşlar .Bu yöntemlerin hepsi para tuzağı .
 
Son düzenleme:
genelleme yapma lütfen yasakkelime sonuçta ben exilimia mış adı ki senden öğrendim devam ediyorum ve inanılmaz bi değişiklik var bende basenlerim aşırı derecede inceldi ha sırf bundanmı inceldi hayır spor+rejim+exilimia öyle yada böle bana yarıyor fakat sana yaramamış anlıyorum fakat bu şekilde para tuzağı tarzında konuşma:umursamaz:
merkezden merkeze değişebiliyor evet bunu desen anlarım sonuçta x merkezine gittiğimde neler neler demişlerdi ama şu an gittiğim yer ucuzda aynı zamanda hepsi para tuzağı demen çok yanlş burda belki birsürü insan bu yazıyı görücek faydalanmak isticek bu tarz üslüp güzel değil.

Birincisi benimle bu tarz konuşamazsın, konuşmana dikkat et .Senin yaşını düşünürsek (20 yaşında olduğun yazıyor) senden emir alacak yaşta ve konumda değilim.Sen burada insanları yanıltıyorsun .Çünkü önceki mesajlarında ultrasahape yaptırdığını söylemişsin , oysa bana attığın özel mesajda yazmıştın ,yaptırdığın ULTRASHAPE DEĞıL ..Adını verdiğin merkeze telefon ettiğimde , ultrashapenin adını bile duymamışlar .Ayrıca Exima adını ben de senin bu işlemi yaptırdığını öğrendikten sonra duydum .Adını verdiğin merkezde söylediler.Senin yaptırdığın işlemi güzellik uzmanı yapıyor .Ultrashape işlemini ise doktor uyguluyor.
Ben ultrashape yöntemini kendimde uygulattım.Sen bu yöntemi bilmediğin için bu konuda yorum getiremezsin.Bilmediğin hiçbir konuda insanları yanlış yönlendirme .Sadece kendi yaptırdığın yöntemin faydalarını yazabilirsin .Hiç bilmediğin , yaptırmadığın ULTRASHAPE nin faydalı olup olmadığını nereden biliyorsun .Bu tarz konuşman hiç hoş değil amacın ne ???
Ayrıca topikte tartışılan konu ULRTRASHAPE , başka yöntemleri tartışmıyoruz.ıyice oku ,eğer bu konuda fikir sahibiysen (ultrashape konusunda ) bilgi ve tecrübeni paylaş.
 
Son düzenleme:
En son yazdığınızdan beri 1 hafta geçmiş. 2. seansı yaptırdınız mı? Ultrashape konusunda fikriniz aynı mı?Tam etkinliği için 1 aylık bir süre geçmeli diyor yazılar. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
En son yazdığınızdan beri 1 hafta geçmiş. 2. seansı yaptırdınız mı? Ultrashape konusunda fikriniz aynı mı?Tam etkinliği için 1 aylık bir süre geçmeli diyor yazılar. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Canım merhaba , Ultrashape konusunda fikrim aynı hiç değişmedi .,ıki bölge (bel ve basen) Her bölge 30 dakika sürüyor.Ardan bir ayı aşan bir süre geçti .ıkinci seansı da yaptırdım..ıki bölge 60 dakika sürmesi gerekirken 20 dakikada işi bitidi.Yani işini ciddiye almayan biri.Son derece ciddiyetsiz buldum .Evden telefon ettim , çünkü Web sitesinde her bölgenin 30 dakika sürdüğünü yazmış.Ama telefona çıkmıyor.Aldığı 1400 tl haram olsun .Hiçbir faydası olmadığı gibi insanlar kandırılıyor .Güya her seansta 4 cm incelme oluyormuş .Yarım cm bile olmuyor.
Ayrıca bu Ultrashapeyi daha önce Çok ünlü bir merkez uyguluyormuş.Bir kaç gün önce oraya telefon ettim bu uygulamayı artık yapmadıklarını hastaların çok mutsuz olduğunu , hiçbir faydası olmadığını söylediler.
Yani olay aylarca kazanılan vatanaşın cebinden çıkan paralar maalesef.Madem faydası yok niye uyguluyorlar.Ne yazık ki bazı şeyler gerçekten etik değil.Hastayı koruyan yasalar yok .Atı alan üsküdarı geçiyor.Gerçekten çok sinirliyim Aslında kızgınlığım kendime.Genç kızlar neyse inanabilirler ama ben bu konularda çok bilgili ve deneyimli bir insanım.Nasıl bu kadar aptal olup inandım diye kendime kızıyorum..Lütfen bu uygulamaya inanmayın.Sonuç verse bende veriridi.Çünkü ince yapılı bir hatunum .Öyle bir fazlalığım yok .Zaten matah bir şey olsa estetik cerrahlar uygular, cerrahiye gerek kalmazdı .Sevgiler canım...
 
Son düzenleme:
sevgili rosenoire sen ameliyatsız lipo da olmuştun boy kilonu ögrenebilir miyim lütfen ? hani merak eetım gercekten sıkıntın mı var yoksa kilo takıntın mı
 
sevgili rosenoire sen ameliyatsız lipo da olmuştun boy kilonu ögrenebilir miyim lütfen ? hani merak eetım gercekten sıkıntın mı var yoksa kilo takıntın mı

Canım benim merhaba :)) Ben sadece ultrashape yaptırdım ve ne kadar yararsız bir yöntem olduğunu yukarıdaki yazılarımda anlattım .Canım kilo takıntım yok ben zaten +40 yaşı devirmiş bir hatunum :)) Boyum 160 kilom 55 -56 gibi bir rakam .Göbek filanda yok ama ben kendime hep dikkat eden bir kişi olmuşumdur.Bu nedenle bu yöntem sonuç verse en iyi ben de verirdi diye düşünüyorum .Gerçekten umut tacirliği yapılıyor .Deneme yanılma yoluyla uzun bir süre insanların ceplerinden paralarını alıyorlar .Daha sonra "pardon bu yöntem işe yaramıyormuş , bu nedenle artık yapmıyoruz " diyorlar .O zamana kadar kazanılan milyon dolarlar yanlarına kalıyor .Kontrol mekanizması ve bazı yaptırımlar şart diye düşünüyorum.Sevgiler canım....
 
Son düzenleme:
X