Ameliyatta regl

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
Kızlarrr normalde bugün ameliyatım vardı ama grip oldugum için haftaya ertelendi bu sefer de sanırım regl olucam ne yapmalıyım ya da bu şekilde ameliyat olan var mı bi sakıncası var mıdır ? Doktora da soramıyorum sorularımla sıktım adamı zaten

Daha once baska bi konuda okumustum sorun olmayacagi yaziyordu

Bir arkadaşım burun estetiği olacağı gün regl olmuştu dr'una söyledi, erteleme falan olmadı ameliyata aldılar. Başka topiklerde de okuduğum kadarıyla regl bir sorun teşkil etmiyor ameliyat için

Hic önemli degil bende regldm ameliyat esnasnda :) anestezi doktoruma soyledm ama yinede .

Çok tesekkür ederim içimi rahatlattınız valla :)

canım benim doktorum reglinin 1. günü olmaması gerektiğini yazmıştı ancak sorunsuz bir şekilde olanlar varmış demekki sorun yok. ama sen yinede danış doktoruna her açıdan kafanı rahatlatsın ben yoga yapmadığım halde ameliyattan ne kadr sonra yoga yapabilirim diye bile sormuştum için rahatlasın

regl ıkıncı gunuyse yapyolar benımde bole denk geldı ertelemdıler

başka tecrübelerini aktaracak olan var mı? ameliyat olcam, hareketlenmeler var hissediyorum. ama tarih anlamında reglim biraz düzensiz gidiyor. Regl geciktirici ilaç alsam mı bilmiyorum. offff çok fenalardayım. nolur yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…