Ameliyattan 20 gün sonra göz altı morarması

Yass56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
97
16
88
36
Mrb kızlar 20 gün önce burun ameliyatı oldum morluklarım tamamen geçmişti bugün dışarı çıktım biraz güneşte kaldım ve göz altım morardı ne yapayım moralim çok bozuldu bunlar kalıcı olur mu

Hiç duymadım daha önce demekki tekrar sıcaktan etkilendi 20 gün çok yeni bence biraz koru bol güneş koruyucu artı burnunda şişer güneş görmiyceksin buz koy tekrar az az işe yarar

Hiç duymadım daha önce demekki tekrar sıcaktan etkilendi 20 gün çok yeni bence biraz koru bol güneş koruyucu artı burnunda şişer güneş görmiyceksin buz koy tekrar az az işe yarar
Korumaya çalıştım tabi güneş kremi de sürdüm ama yine de göz altlarım simsiyah oldu biraz buz koydum inşallah geçer ve kalıcı olmaz 😢😢😢

Korumaya çalıştım tabi güneş kremi de sürdüm ama yine de göz altlarım simsiyah oldu biraz buz koydum inşallah geçer ve kalıcı olmaz 😢😢😢
Yok canım gecer mutlaka kalıcı olsa başata olurdu sıcaktan olmuş üzülme buz iyi gelir birde dr krem falan vermiştir amelaliyattan sonra ödem ve morluk için sür ondan tekrar

Yok canım gecer mutlaka kalıcı olsa başata olurdu sıcaktan olmuş üzülme buz iyi gelir birde dr krem falan vermiştir amelaliyattan sonra ödem ve morluk için sür ondan tekrar
Tşk ederim rahatlattın beni gece gece yalnız doktor hiç krem vermedi devlet hastanesinde oldum doktor benle çok ilgilenmedi her şeyi internetten öğrendim

Aslında eczaneden alırsın ameliyat sonrası morarma ödem için dersen adı aklıma gelmedi şimdi hemodit gibi bir adı var çok etkili onunla geçer bu sürede içeride yaşa çünkü yazın bile çok bu tarz estetikleri önermiyorlar bu yüzden

Back
X