Ameliyattan 3 yil sonra darbe aldim

skllmyh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
34
0
36
2012 yilinda ameliyat olmustum ve gecen hafta yanlislikla darbe aldim, burnum kanadi.

Resim de koyuyorum bilmiyorum bana mi oyle geliyor fakat artik burnumun ilk zamanlarki gibi duzgun oldugunu dusunmuyrum.. Hafif bir egrilme veya sislik var gibi geliyor bana. Siz ne dusunuyorsunuz? Bosuna mi endise ediyorum?

Son düzenleme:
Burun orta kemeriniz belirginleşmiş sadece. Daha önce varmıydı?

geçmiş olsun.
burnunuzun bir tarafında çökme var sanırım, ondan kemer ortaya çıkmış. belki de şişkinliktir. ne kadar oldu?

Burun orta kemeriniz belirginleşmiş sadece. Daha önce varmıydı?

daha once yoktu ve sadece resmi cektigim yerde(sol taraf) var.

geçmiş olsun.
burnunuzun bir tarafında çökme var sanırım, ondan kemer ortaya çıkmış. belki de şişkinliktir. ne kadar oldu?

3 hafta kadar oldu diyebilirim. sag taraf gayet duzgun olmasina ragmen sol'da kemer cikmis. neyse umarim daha kotu olmaz

Siddetli bi darbe miydi canım doktoruna bi danis istersen üzüldüm gerçekten ama bi darbe aldığında bozulmasi da garip geldi ben de korktum simdi

daha once yoktu ve sadece resmi cektigim yerde(sol taraf) var.

3 hafta kadar oldu diyebilirim. sag taraf gayet duzgun olmasina ragmen sol'da kemer cikmis. neyse umarim daha kotu olmaz

benimde görünüş olarak benzer bir durumum var. ben darbe almadım ama ucu düştü. sanırım kıkırdak erimiş. sol profilden sorun yok ama sağdan yamukluk olduğu belli oluyor. hele önden resmen sağ tarafa kaymış durumda. umarım bendeki sorun ile aynı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…