ameliyattan kaç gün sonra koku alabildiniz ?

separes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
81
2
26
Arkadaşlar, peki ya koku alma fonksiyonunu ne zaman kazanacağız :( benim 8. günüm tamponlar 10. günde çıkacak ve zor olmadı ameliyat sürecim, çok az şişlik oldu sadece hiç morarmam da olmadı ama ben koku alamıyorum hemde hiç :( bi çok başlığı okudum ama kimse yazmamış koku durumunu ?

Ben hala çok yoğun olmadıkça koku alamıyorum 1. Aydan fazla oldu :(
Kızlar bugun biber gazı sıktılar bayağı burnuma bişi olur mu ya boğazım çok kötü hala

Arkadaşlar, peki ya koku alma fonksiyonunu ne zaman kazanacağız :( benim 8. günüm tamponlar 10. günde çıkacak ve zor olmadı ameliyat sürecim, çok az şişlik oldu sadece hiç morarmam da olmadı ama ben koku alamıyorum hemde hiç :( bi çok başlığı okudum ama kimse yazmamış koku durumunu ?

ohoo ne kadar sabırsızsın dur hele daha kaç gün olmuş:)kimsenin moralini bozmk istemem ama benim 8 ay oldu hala alamıyorum nefes:/doktorum zamanla düzeliceni söyleyip duruyodu.ben biara bi kbbciye gittim sordum,oda sağ tarafta et kemiğe yapışmış ondan alamıyosun dedi.yani böyle şeylerde olabiliyo ama sizin için daha erken.umarım kendiliğinden açılır nefesin.geçmiş olsun:)

Back
X