Ameliyattan korkmalı miyim?

Cumartesi sabahı ameliyata gireceğim,heyecanım tavan yapti.

Yorum yapan arkadaşlarım hepinize coook teşekkür ederim.

İnşallah güzel gelişmeleri de paylaşmak nasip olur.

Ben de 2 ay sonra bir sıkıntı çıkmazsa ameliyat olacağım inşaallah. Benim de korkularım var fazlasıyla. Öncesinde atlattığım başka bir sağlık sorunum olduğu için daha da çok korkuyorum ancak birçok doktorun görüşünü aldım ve herhangi bir problem olmayacağını söyledikleri için kararlıyım. İnsanlar bana çirkin olduğumu hissettirirken düşünmüyorlar da ameliyat olmaya karar verirken korkutmaya çalışıyorlar. Umarım sizin ameliyatınızda hiçbir sıkıntı çıkmaz ve sonuçtan çok memnun olursunuz.

Ben de 2 ay sonra bir sıkıntı çıkmazsa ameliyat olacağım inşaallah. Benim de korkularım var fazlasıyla. Öncesinde atlattığım başka bir sağlık sorunum olduğu için daha da çok korkuyorum ancak birçok doktorun görüşünü aldım ve herhangi bir problem olmayacağını söyledikleri için kararlıyım. İnsanlar bana çirkin olduğumu hissettirirken düşünmüyorlar da ameliyat olmaya karar verirken korkutmaya çalışıyorlar. Umarım sizin ameliyatınızda hiçbir sıkıntı çıkmaz ve sonuçtan çok memnun olursunuz.
İnşallah çok teşekkür ederim:)

Umarım siz de ameliyat sonrası istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz

Merhabalar herkese.
Son gunlerde çok stresliyim,çünkü tam bir hafta sonra burun ameliyatı oluyorum.
Burnumu oldum olası begenmem,nasip bu zamana imiş ameliyata karar verdim.
Nefes alamıyorum o yüzden sağlık amacli ameliyat oluyorum diyerek sizleri kandirmayacagim:halay:
Evet burnumla ilgili sağlık sorunları yaşıyorum ama öyle olmasa da sırf estetik amaçlı bu ameliyatı yine olacaktım.
Ama toplumuzdaki bazı çok bilmiş insanlar beni biktirdi gerçekten:kusmuk:
En güzeli dogallikmis,burnum aslında kötü degilmis ki ben bu burunla mutsuzsam ve ameliyatı göze alıyorsam sana ne oluyor arkadas:KK47:.
Hele bazıları var ki ameliyat korkum olmayan beni söyledikleriyle gerdiler,nasıl cesaret ettin bravo gibisinden laflar duyuyorum.
Vallahi ciddi ciddi düşünmeye başladım ben bu ameliyattan korkmalı miyim arkadaşlar:KK55:.
Yakın zamanda bir akrabamizin yuruyerek girdiği ameliyattan sağ çıkamaması kabusum oldu hele ki:KK61:
İki küçük çocuğum var benim,ameliya a sürecinde destek olmak için annem babam gelecek yanıma.
Ne olur birşeyler deyin bana,içim rahatlatin,manyak manyak seyler düşünür oldum.
En buyuk aptallığı çevreme ameliyat olacağımı onceden söylemek oldu sanırım.
Tup bebek surecimi sırf bu sebeplerden saklamistim cevremden.
Nasıl da dogru yapmışım şimdi daha iyi anlıyorum:ukala:
Görende tüp mide ameliyatı olacaksınız sanar :KK11: hokka gibi bir burun yaptırın bende cok istiyorum ama.bebimki rahat batması :işsiz:

Benim eski iş yerinde yaptırmayani dovuyorlardi. O kadar popülerdi ki burun ameliyatı, üstüne de 20 gün rapor.
Tatile çıkmak isteyen bile burun ameliyatı olurdu , biraz yatarim-iyilesince Ege'ye giderim falan diye :)
Hiç de komplikasyona uğrayan falan olmadı neyse ki.
Bence sefaniz olsun. Burun ameliyatı çok mantıklı,bir kere yaptiriyirsun bir ömür hokka gibi burna sahipsin.
Bir ömür ya...neden erteleyesin ki?

Benim eski iş yerinde yaptırmayani dovuyorlardi. O kadar popülerdi ki burun ameliyatı, üstüne de 20 gün rapor.
Tatile çıkmak isteyen bile burun ameliyatı olurdu , biraz yatarim-iyilesince Ege'ye giderim falan diye :)
Hiç de komplikasyona uğrayan falan olmadı neyse ki.
Bence sefaniz olsun. Burun ameliyatı çok mantıklı,bir kere yaptiriyirsun bir ömür hokka gibi burna sahipsin.
Bir ömür ya...neden erteleyesin ki?
Ömürlük olmama ihtimali de var ama:)
Bazı kişilerde bir sure sonra burunlariyla ilgili sorunlar çıkabiliyor gördüğüm kadarıyla.
İnşallah ben öyle bir şey yaşamam.
Hiç kimse yasamasin ya, kolay mı tekrar tekrar ameliyat olmak:(

Back
X