- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
- Konu Sahibi Ufak_tefek
Gerçekten de fotoğraf çektirmekten hep kaçarım burnumdan dolayı,umarım ameliyattan sonra rahat rahat poz veririm:)Ben de ameliyat olmayi dusunuyorum ciddi ciddi hatta suan en buyuk hedefim bu insallah banada nasip olur.Bende ne yalan soyliyeyim hafiften korku var ama ameliyattan cok milletin dirdirini duymak daha bir korkutuyor,o yuzden esim haric kimse ye olma niyetimi dillendirmedim.Nasipse haziran ayi gibi Turkiye ye gelicem hastaneden bandajli halde taburcu olana kadar kimse bilmeyecek.Yoksa ozellikle annem cok laf soyler "nerden ciktin kocaman cocuklu kadinsin?Allah boyle yaratmis....sonu olmayan bir suru laf"...bu arada ameliyata gelincee son donemlerde ameliyat turleri cerrahi operasyonlar hatta kullanilan aletler degisti artik eskisi gibi agri veya sislik olmuyormus,ozellikle iyi bir cerraha denk gelirsen gozun kapali yaptir derim,cunku sekilsiz burnun yuzu nasil bozdugunu,i sanin ozguvenini nasil kirdigini biliyorum...
Sizin için de hayırlısı olsun inşallah,iyi bir doktor bulup istediğiniz buruna kavusmanizi dilerim.
Çevreden saklamak çok mantıklı bir karar, ameliyat öncesi ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi.