Ameliyattan sonra burnumda böyle asimetri oldu fotoğraflı

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Bu durum çok kötü gösteriyor burnumu sağ kanat yukarıda sol kanat ve columela aşağıda.sağ kanat içeride duruyor.

Son düzenleme:
Aslında çok dikkatli bakilmadikca anlaşılmıyor dediğiniz şey doğru ama bnde ameliyt öncesi daha farklı hayal ediyordum umduğumu tam anlamıyla karşılamadı. Yinede ciddi müdahale gerektirmediği ve sağlıklı olduğum için şükredyrm. Çok takılacak birseyi yok burnunuzun canınızı sıkmayin szde küçük ve hoş duruyor

Aslında çok dikkatli bakilmadikca anlaşılmıyor dediğiniz şey doğru ama bnde ameliyt öncesi daha farklı hayal ediyordum umduğumu tam anlamıyla karşılamadı. Yinede ciddi müdahale gerektirmediği ve sağlıklı olduğum için şükredyrm. Çok takılacak birseyi yok burnunuzun canınızı sıkmayin szde küçük ve hoş duruyor
Sizde belirgin değil demek ki.bende aksine çok belirgin ve dışarda herkese söylüyor burnumun ameliyatı yapan doktorda görünce hemen ameliyat dedi.başka doktorlar da çözüm yolunun ameliyat oldugunu ve belki ameliyatla bile duzelmiyecegeni söylüyorlar.burnumu çok doktor gördü ve hepsi aynı şeyi söyledi.ameliyatı yapan doktorun haberi var bu yazdıklarımdan sizide o gönderdi kesin.sizde durum iyi ve sağlıklı ise sukredin tabi ama kendiniz de iyi olduğu için başkalarınında kötü olan burnu iyi görmesini beklemeyin.kisacasi SAÇMALAMAYIN.HERKESIN GÖRDÜĞÜNÜ SADECE SIZ GÖRMÜYORSUNUZ DOKTORUN TANIDIĞI OLDUĞUNUZ KESIN.GIDIP YETISTIRIYORLAR HEMEN.DOKTORUN TANIDIKLARINDAN BIKTIM BIR DAHA DOKTORUN TANDIGINI KONUMDA GÖRMEK ISTEMIYORUM.

Benim burnuma ciddi müdahale gerekiyor kıkırdak eklenecek.sadece kendi açınızdan düsünmeyin.sizde problem olmayabilir ama bende var ve siz sadece kendi acınızdan bakıyorsunuz konuya.siz burnumuzda bir problem olmadığı için mutlu olun tabiki ama bana bencil tavsiyelerde bulunmayın.

nasıl anlaşılmıyor belirgin bir asimetri var deliklerde

nasıl anlaşılmıyor belirgin bir asimetri var deliklerde
Kanatlardarda var sol kanat aşağıda sağ yukarıda.diger ekledigim fotoğraflara da bakın lütfen.doktorun tanıdıkları yaşadığım şehirde gördüklerinde önce çok kötü olmuş diyorlar doktorun adını duyunca lafı ceviriyorlar.profesörle uğraşmak hiç kolay değil ben kaç ay önce yorumlarda yazdım profesörle nasıl uğraşayım kendini haklı çıkarmak için herşeyi yapar diye.simdi aynen böyle oluyor allah vicdan merhamet versin

Ekledigim diğer fotoğraflara da bakın lütfen

Kesınlıkle cnm çok barız belli asımetrı ne kadar oldu amelıyat olalı bılmıyorum ama revızyon yapmalı dr unuz tabı ıkıncı kez guvenebılırsenız orasıda ayrı bır sorun

Kesınlıkle cnm çok barız belli asımetrı ne kadar oldu amelıyat olalı bılmıyorum ama revızyon yapmalı dr unuz tabı ıkıncı kez guvenebılırsenız orasıda ayrı bır sorun
Başka doktora olacağım.teşekkür ederim anlayışınız için.14 ocakta bir yıl olacak.20 ocakta barış çakır 27 ocakta süleyman taşla görüşüp ameliyat olacağım.ilk ameliyatı yapan doktor açık açık duzeltemeyecegini söyledi o yüzden artık ona güvenemem zaten kendisi bu hale getirdi.erzurumda bu işi yapılabilecek kadar deneyimli doktor yok estetik hizmetleri sınırlı erzurumda.kaburgadan kıkırdak alıp burnuma ekleyecekler.erzurumda olacak işler değil bunlar

Ne
Başka doktora olacağım.teşekkür ederim anlayışınız için.14 ocakta bir yıl olacak.20 ocakta barış çakır 27 ocakta süleyman taşla görüşüp ameliyat olacağım.ilk ameliyatı yapan doktor açık açık duzeltemeyecegini söyledi o yüzden artık ona güvenemem zaten kendisi bu hale getirdi.erzurumda bu işi yapılabilecek kadar deneyimli doktor yok estetik hizmetleri sınırlı erzurumda.kaburgadan kıkırdak alıp burnuma ekleyecekler.erzurumda olacak işler değil bunlar
ne kadar kolay soylemesı duzeltemeğeceyım bu işi bılmeyen dr yapmasın bu kadar kolaymı ınsanların sağlıyla en onemlısı psikolojısıyle oynamak hem maddı hem manevı zora sokmak inş ıkıncı ameliyatında ıstedığın sonucu alırsın cnm benım 5.5 ay oldu azcık odem olsa aklım gıdıyo acaba bişeymi oldu dıye senın gecen 1 yılını düşünemıyorum ne dıyeyım allahından bulsun sevgılı yeteneksız dr un

Ne
ne kadar kolay soylemesı duzeltemeğeceyım bu işi bılmeyen dr yapmasın bu kadar kolaymı ınsanların sağlıyla en onemlısı psikolojısıyle oynamak hem maddı hem manevı zora sokmak inş ıkıncı ameliyatında ıstedığın sonucu alırsın cnm benım 5.5 ay oldu azcık odem olsa aklım gıdıyo acaba bişeymi oldu dıye senın gecen 1 yılını düşünemıyorum ne dıyeyım allahından bulsun sevgılı yeteneksız dr un
Ben allaha havale ettim doktoru.hakkımıda helal etmedigimi söyledim kendisine.insanların olumsuz tepkileri söyledikleri olumsuz sözler çok yordu ve üzdü beni.neyseki çok az kaldı 1 yıl olmasına.

Artık yaptırmışsın kafaya takmayacaksın bu güzellik ameliyatlarında her zaman bir risk vardır kendini olduğu gibi sev artık

Artık yaptırmışsın kafaya takmayacaksın bu güzellik ameliyatlarında her zaman bir risk vardır kendini olduğu gibi sev artık
Ameliyat olmak en mantıklı çözüm.sız bu duruma gelseniz doktorun hatasını yüzünuzde ömür boyu taşımak ister miydiniz.siz bu hale geldiğinizde kabullenip yaşarsınız artık.akıl ve mantığa uygun yorum yazın empati yapın

Bakın bn ilk iki fotoğrafi gördüm diğerlerini görmedim anladm şimdi diğer konuda bana neden cikistiginizi kinlenmeye gerek yok bir sürü atmissnz sonra yada vardı görmemişim . Nerden bilebilirm ki evet dediğiniz doğru var inşallah düzelir sakin olun bnce ilk başta

Ameliyat olmak en mantıklı çözüm.sız bu duruma gelseniz doktorun hatasını yüzünuzde ömür boyu taşımak ister miydiniz.siz bu hale geldiğinizde kabullenip yaşarsınız artık.akıl ve mantığa uygun yorum yazın empati yapın
bence burnundan önce psikolojini tamir et epey bozulmuş

Bakın bn ilk iki fotoğrafi gördüm diğerlerini görmedim anladm şimdi diğer konuda bana neden cikistiginizi kinlenmeye gerek yok bir sürü atmissnz sonra yada vardı görmemişim . Nerden bilebilirm ki evet dediğiniz doğru var inşallah düzelir sakin olun bnce ilk başta
benim burnuma herkes kötü olmuş diyor sizin bunun aksini soylemenize şaşırdım.yanlış anlamayın ve ben yanlış anlattıysam da kusura bakmayın

bence burnundan önce psikolojini tamir et epey bozulmuş
Ciddeye almıyorum sızı.benimle derdiniz ne.durup dururken bana böyle birşey söyleyemezsiniz.asıl hiç tanımadığınız birine böyle birşey yazdığınız için sizin psikolojiniz bozuk zavallısın kim gönderdi seni.

Back
X