Ameliyattan sonra ele gelen kemik cikintisi

Ygzozn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
22
11
3
29
Atelin çıktığı gün bile hissettiğim burnumun sağ Orta yan tarafında kemik var elimle bariz anlaşılıyor mesajla aşağıya doğru bastırıyorum ama zamanla geçer mi daha mı belirginleşir başına gelen var mı arkadaşlar süreç nasıl ilerledi

Rica ederim. Ben kotu bir deneyim yasadim diye herjes yasayacak degil. Burnumda başka kusurlar da var. Ama yine de çok mutluyum. Disaridan bakanlar ne biçim burunlu demiyor eskisi gibi. Ozguvenim de yerinde bu konuda. Bütün bu eksiklerini bile bile ameliyat gününde olsam yine ameliyat olurdum. 1 gün dahi pişman olmadim. Keşke olmasaydim demedim. Dunyanin en guzel şeyi bence 'normal' bir burna sahip olmak.

Aynen bana doktor derin ince kemik cikintisi falan olabilir disaridan belki belli olabilir demisti sizin kalin cilt oldugunuz icin belli olmuyo sanirim yarin ameliyatim var insallah bi problem yasamam

Benim de kusursuz bir burnum yok ama ameliyatı iyiki olmuşum diyorum çok özgüven geliyor insana kesinlikle. Ben ilk başlarda alışmakta zorlandım aşırı kötü bir burnum yoktu ama sonra hep iyiki dedim. Bence burnundan rahatsız olan herkes yaptırmalı.

Evet, imkani olmayan herkes umarim bir gün en güzel sekilde bu istegine kavuşur. Araştırma hastaneleri cok uyguna yapıyor. Benim bir sürü arkadasim arastirma hastanelerinde oldu. Ben de ayni sekilde ozele gitmedim.

Evet, imkani olmayan herkes umarim bir gün en güzel sekilde bu istegine kavuşur. Araştırma hastaneleri cok uyguna yapıyor. Benim bir sürü arkadasim arastirma hastanelerinde oldu. Ben de ayni sekilde ozele gitmedim.
Ben özelde oldum ama güveneceğim ve devlette çalışan dr larda var araştırılırsa bence rahatlıkla yaptırılabilir. Bu arada burnunuzda başka nasıl sorunlar var?

Ben özelde oldum ama güveneceğim ve devlette çalışan dr larda var araştırılırsa bence rahatlıkla yaptırılabilir. Bu arada burnunuzda başka nasıl sorunlar var?
Sırtı kalin kaldi, hafif egrilik var. Aşağıdan deliklerin icine bakilinca, hemen burun girişinde burun kemiğim görünüyor. Nefes almakta sorun yaşıyorum hala. O kemik çıkıntısı da var. Ama olsun mutluyum.

3.5ay oldu halen elime çıkıntı geliyor ama dışardan belli olmuyor ince deriliyim

Kesinlikle ben de öyle. Hiç tekrar olmayı düşünüyor musunuz? Benim dışardan bakıldığında normal düzgün bir burnum var fakat bazı kusurlardan dolayı acaba bir daha olsam mı diyorum

Kesinlikle ben de öyle. Hiç tekrar olmayı düşünüyor musunuz? Benim dışardan bakıldığında normal düzgün bir burnum var fakat bazı kusurlardan dolayı acaba bir daha olsam mı diyorum
Düşünüyorum ama ilki kadar memnun kalir miyim emin olamıyorum. Benim ameliyatimi yapan doktor çok fazla rinoplasti yapıyordu yatkındı eli. Ben kontrolü aksattim sorunlar belki o sebeple olustu. Cesaret edemem herhalde tekrarina. Zaten su an bütçe ayirabilsem meme estetiği yaptırmak isterim.

Anlıyorum ben de istiyorum ama dediğiniz gibi eskiyi aramaktan korkuyorum. Meme estetiği sağlıklı değil diyorlar. Sonuçta vücuda yabancı bir madde takılıyor. 5-10 yıl sonra genelde sorun çıkabiliyormuş. Öyle olmasa ben de isterim

Ben protezsiz küçültme ameliyatı olmak istiyorum

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar benim yanlardan sorun yok ama çapraz bakınca yamukluk bariz belli kemiği sadece ben hissediyorum ama goruntumude dikkatli bakınca bozuyor resim ekledim doktor bastırarak masaj yap olabiliyor böyle şeyler dedi

Eklentiler

• 20210518_094135.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 120

Aynısı bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…