Canım benim iki ayı geçmesine rağmen şişliklerim halen geçmediği gibi şişliklerimin asimetrik oluşu (yani sağda çok az solda çok şişlik oluşu) nedeniyle iki profilde bana farklı gibi geliyor ama sabahları iki tarafta davul gibi uyanıyorum yani sağ tarafımda çok şiş oluyor ve o zaman eşit gibi görünüyor, ama soldaki ödemlerim halen çözülmedi. Sabrettim bekliyorum, sen de sabret canım, benim üç haftalıkken kendimi yaratıklara benzetiyodum bazen, gözünün yeni burnuna alışması çok önemli, benim şuanda gözüm alıştı, zaten doktorum bir aydan sonra eski burnunu hatırlamayacaksın bile demişti doğru, şimdilerde eski burnumu unuttum bile, benim en büyük korkumdu birinin beni çevirip estetik mi diye sorması şükürki öyle bişey olmadı, hatta bende de burun şeklimin değiştiğini anlamıyor bazı arkadaşlarım, ben de başta bu nedenden dolayı demekki boşa gitti, hiçbişey değişmemiş gibilerinden ehvam yapmıştım ama sonra onların dikkatsizliklerine verdim, sıfır kavissiz bir burundaki kavisi göremeyecek kadar körlerse o onların gözleriyle olan problemleri dedim. Bol bol aynaya bak gözlerin alışsın ve sonra pişman olmamak için bol bol resim çek, hemen hemen her evresini çek ki burnunun sonra pişman oluyorsun, hem de sende değişikliği kendi gözünle görürsün bu sayede. Kesinlikle canını sıkma, emin ol hemen hemen herkes bu evreden geçti, ben de çok sıkıntı yaptım kendime, hatta kimseye söylemiyordum, hatta belli bile etmiyordum ama boşuna ameliyat oldum galiba, çektiğim acılara değmedi falan diye geçiriyordum, halbuki kendim demiştim doktora olabildiğince ben kalayım, doğal olsun, çok küçük olmasın diye. Ama sonradan istedikçe istiyor insan sanırım