Ameliyattan sonra ilk ayda keşke olmasaydım deyip, benim gibi pişman olan var mı?

bende 3 hafta önce estetik oldum. yüzümdeki şişlikler duruo üst dudağım sanki silikon yapılmış gibi.bu hafta burnumun ucunun sola doğru yamuk gibi olduğunu fark ettim. çok moralim bozuldu.masajda vermedi. 2 haftadır çok mutluydum yüzümdeki şişliklere rağmen:( burnum istediğim kavis ve açıdaydı. bu hafta sonu randevum var. doktoruma sorucam.röntgen ya da tomografi de üst kemik düz mü, şekli görünmesi gerekiyor bence olmadı çektiricem. uc kısmı çok canımı sıktı. yamuksa ne olcak halim korkuyorum. yoksa çok mu takıyorum bilemedim:)

bende 3 hafta önce estetik oldum. yüzümdeki şişlikler duruo üst dudağım sanki silikon yapılmış gibi.bu hafta burnumun ucunun sola doğru yamuk gibi olduğunu fark ettim. çok moralim bozuldu.masajda vermedi. 2 haftadır çok mutluydum yüzümdeki şişliklere rağmen:( burnum istediğim kavis ve açıdaydı. bu hafta sonu randevum var. doktoruma sorucam.röntgen ya da tomografi de üst kemik düz mü, şekli görünmesi gerekiyor bence olmadı çektiricem. uc kısmı çok canımı sıktı. yamuksa ne olcak halim korkuyorum. yoksa çok mu takıyorum bilemedim:)

sakin oll benim de aynı şekilde ucu şişliklerden dolayı öyle korkma =)

Ooofff...ne sıkıcı kıslar yaa..eskı gunlerımı hatırlattınız..emın olun gecıcek bugunlerrr..aynaya bıle bakmayacaksınız..okadar alısacaksınızkı artık eskı burnunuz yabancı gelıcek..cok ıncelemeyın derım eger cok barız bısey yoksa..kadı kızında da kusur olurmus derler..ufak tefekse takmayın..gecıo zaten..

canım belki şişliklerden dolayı yamuk geliyodur sana. bi taraf inmiştir öbür tarafta şişlikler vardır o yüzden sana eğri gibi geliyodur.hem dediğin gibi yamuk bile olsa masajla düzelebileceğini de söylüyolar. canını sıkma

Yorumları okuyunca rahatladım arkadaşlar. moralim düzeldi. kesin masajı sorucam doktoruma.bu arada aklıma bişi daha takılıo. geçen hafta ofiste eski burnun daha güzeldi diyen bir akıllı arkadaşım oldu ben de kötü oldum eve gidince ağladım biraz.tutamadım kendimi. burnumu silmedim öle akışına bıraktım. silersem bişi olurdie. dün gece bi sitede ağlamak burunda eğriliğe neden olabilir yazmışlar. acaba bir tarafı şiştemi böyle yamuk duruo yoksa yamukmu? kararsız kaldım:( hafta sonu olsun çabuk doktorumu görmem lazım.

Yorumları okuyunca rahatladım arkadaşlar. moralim düzeldi. kesin masajı sorucam doktoruma.bu arada aklıma bişi daha takılıo. geçen hafta ofiste eski burnun daha güzeldi diyen bir akıllı arkadaşım oldu ben de kötü oldum eve gidince ağladım biraz.tutamadım kendimi. burnumu silmedim öle akışına bıraktım. silersem bişi olurdie. dün gece bi sitede ağlamak burunda eğriliğe neden olabilir yazmışlar. acaba bir tarafı şiştemi böyle yamuk duruo yoksa yamukmu? kararsız kaldım:( hafta sonu olsun çabuk doktorumu görmem lazım.

Ya bana çok saçma geldi...Ben ameliyattan sonra o kadar ağladım ki yamulsa benimki yamulurdu=) Endişelenme

Bu arada ebnim burnum da yamuk gibiydi, kemik düzdü ama sanki sağa yakın yapılmış gibiydi. Şimdi düzeldi. Ama kemik yamuk görünüyorsa, onu bilmiyorum. Canını sıkma şimdiden, hiç bir şey belli olmaz daha

neee ağlamak burun eğriliğine mi neden oluyomuş ben yandım o zaman. uzun süredir görmediğim bi arkdşm söylemeseydin farketmezdim yaptırmışken biraz daha kalkık küçük olsaydıya dedi bikaç gün önce. üzülmüştüm bende.ya burun nasıl bişeyse hayatın merkezi oluyo insanlar bişeylerden bahsediyo ben burnumu düşünüyorum. yolda yürürken sırf aynaya bakmak için mağazalara giriyorum.evde tek ayna yetmiyo iki ayna alıp burnumu hem önden hem profilden görmeye çalışıyorum.burnu pek düzgün olmayan birilerini görünce kafamda kemeri törpüleyip ucunu kaldırarak tasarımlar yapıyorum.durum vahim

neee ağlamak burun eğriliğine mi neden oluyomuş ben yandım o zaman. uzun süredir görmediğim bi arkdşm söylemeseydin farketmezdim yaptırmışken biraz daha kalkık küçük olsaydıya dedi bikaç gün önce. üzülmüştüm bende.ya burun nasıl bişeyse hayatın merkezi oluyo insanlar bişeylerden bahsediyo ben burnumu düşünüyorum. yolda yürürken sırf aynaya bakmak için mağazalara giriyorum.evde tek ayna yetmiyo iki ayna alıp burnumu hem önden hem profilden görmeye çalışıyorum.burnu pek düzgün olmayan birilerini görünce kafamda kemeri törpüleyip ucunu kaldırarak tasarımlar yapıyorum.durum vahim

ben amelıyat olalı 4 -5 yıl oldu burnuma asla kıbarda davranmıyorum..ve ılk yıldan berı kac defadır da agladımmm..tecrube ettım bişey yoookk korkmayın..eskı burnunuz neyse buda ole oluooo..hıc bır farkı olmuo..sadece ılk yıl tas gıbı oluo sonra senınle butunlesıo..yalnız canım sana ne dıcem hanı arkadasın madem estteık olmussun bıraz daha kalkık olsaydı demısyaa bılıorum sen sımdı nasıl takıntı etmıssındır..kendımden bılıorum..aynalara bakman cok dogal fakat o arkadasının dedıgını takma oldumu cunku doogal burunlar cok daha guzell..eger yuzune yakısıosa tek basına hokka gıbı bır burunu at cöpe gıtsın..senınle bütünlestıyse burnun ve yakısıyosa yuzune..o arkadasın kendı gıtsın olsun okadar kolaysa..standart aynı fabrıkanın ürünü yapay hokka burunlar hıcte hos olmuyor..ben dogaldan yanayım..o tasarımı bende yapıorum ve artık bazı kemerlı burunları cok karızmatık buluyorum mesela doga beklerızın burnu..evet yandan kemerlı ama cook guzel..ılle herkesın kavıslı olmasına gerek yok..yanı mutlak güzel burun hokka ve kavıslı olan degıldır..mutlak güzel olan yüze yakısan burundur..mimiklerini yapaylastırmayan..samımı ıfade olandır..bende genelde tasarım yaptıgımda sonuc su oluor..Mevlam bu ınsana yakısan en guzel burnu vermmıs..tasarımsız daha içten daha dogal daha samımı ve guzell..:86:

haklısın lillacım teşekkür ederim yorumun için. 1 ay oldu amaliyat olalı. çok doğal ama en azından yüzüme yakışmış artık böyle düşünmeye çalışacam yoksa kafayı yiyecem.bu arada seni eklesem olurmu resimlerime bakarsın tecrübelisin fikirlerine ihtiyacım olabilir

hehe benimde bir ay dolmak üzere canım bende senin gibiyim o yüzden bende seni ekledim görüşmek üzere canım

ah ahhh olmammı arkadaslar benım burnum cok guzeldı amelyatımdan tam 5 gun gectı.. nefes alma problemım vardı dr a gıttım amelyat olmam gerektıgını soyledıgını ve burnu acmısken cok az bır cıkıntım vardı onu torpulettım. kapalı burun amelyatı oldum kemık alınmadı eskı burnumun resımlerını yuklıcem ve emınımkı bana cok kızacaksınız.. sıslıklerım ındır sayılır fakat burnum domuz burnu gıbı duruyor ust dudagım kalkık sınırlerım cok bozuk.. delı oluyorum kendıme cok kızıyorum.. ıkıncı amelyatı goze aldım ben mahvettım kendımı keske amelyat olmasaydım guzellıgımın kıymetını bılemedım.ıkıncı bır amelyatı goze almam ıcın cokmu erken yaralar ıyılesmeden amelyat olmammmı dısarı cıkmak ıstemıyorum kımseyı goremk konusmak ıstemıyorum:((((((

hayatım sen benim resimlerimi gördünmü :) istersen bi gör ondan sonra kendine kızmaya devam et :)) ekliyorum seni.

ama eskı burnum daha guzeldii.. canım senın resımlerıne baktım benım aleyatımda kattıyen senın gıbı sıslıkler cok az morluklar oldu oda 3. gun gectı sızden kemık alındı benden kemık alınmadı sadece torpulendı burnum cok guzeldı kucuktu sadece cok hafıf cıkıntım vardı:(( 1 ayda o goruntu gıdermı domuz burnu gıbı duruyor:( aglamak ıstıyorum yaaaa

hiç birinizin burnu benim ki kadar kötü olamaz o kadar pişmanım ki beni bu hale getiren doktor allahından bulsun üstelik bi de revizyon yaptı daha da berbat etti

hiç birinizin burnu benim ki kadar kötü olamaz o kadar pişmanım ki beni bu hale getiren doktor allahından bulsun üstelik bi de revizyon yaptı daha da berbat etti

canım bana özelden ameliyatını kim yaptıgını yazar msn,bende olcamda kötü yapan doktorları listemden cıkrcam

canımm öyle olması gayet normal daha şiş doktorlar ne diyor 6 ay 12 ay içerisinde yerine oturur biraz sabır bir kaç ay daha geçsin hele bi 5 gün ne demek sen bir yerini kes bakalım 5 güne orası iyileşiyor mu lütfen canım ayrıca törpüleme işlemide basit değil..

Kızlar yapmayın ya ağlamak burun eğriliğine sebeb olur mu hiç :-)) Allahaşkına inanmayın bu tür saçmalıklara. Canınıza yazık. Ağlamak sadece gözü şişirir, yüzü kızartır :-)

Back
X