Ameliyattan sonra ilk ayda keşke olmasaydım deyip, benim gibi pişman olan var mı?

Ya bana çok saçma geldi...Ben ameliyattan sonra o kadar ağladım ki yamulsa benimki yamulurdu=) Endişelenme

Bu arada ebnim burnum da yamuk gibiydi, kemik düzdü ama sanki sağa yakın yapılmış gibiydi. Şimdi düzeldi. Ama kemik yamuk görünüyorsa, onu bilmiyorum. Canını sıkma şimdiden, hiç bir şey belli olmaz daha

cannım benimde ucu kısmına doğru sola gitmiş gibi duruo. kemikte bişi yok bence. 29 gün oldu daha erken tabikide morali bozuluyo insanın:( nezamn düzelcek bakalım beklicez görücezz:) ya sabır...

cannım benimde ucu kısmına doğru sola gitmiş gibi duruo. kemikte bişi yok bence. 29 gün oldu daha erken tabikide morali bozuluyo insanın:( nezamn düzelcek bakalım beklicez görücezz:) ya sabır...

Valla canım düzelir bence...İlk bir ay zaten çok çok şiş oluyor...Benimki hala çok şişmiş öyle dedi doktorum, düşün yani=)

canım bana masaj vermedi ya benimde kafama o takıldı acaba herkese veriyorlar mıki? Cumartesı randevum var gidince sorucam doktora. Seninki nasıl bi masa ne yapıyorsun mesela?

Benim doktorum günde 3 dakika vermişti 1. ay kontrolümde, yalnızca yanlara amai öyle ucuna falan dğil. Bu sefer gittiğimde öyle her gün yapmana gerek yok, yalnızca ödemler çabuk insin diye veriyoruz biz dedi. Yani şart değilmiş.

ama eskı burnum daha guzeldii.. canım senın resımlerıne baktım benım aleyatımda kattıyen senın gıbı sıslıkler cok az morluklar oldu oda 3. gun gectı sızden kemık alındı benden kemık alınmadı sadece torpulendı burnum cok guzeldı kucuktu sadece cok hafıf cıkıntım vardı:(( 1 ayda o goruntu gıdermı domuz burnu gıbı duruyor:( aglamak ıstıyorum yaaaa

canım benim de oyle cok kırma dokme falan olmadı hatta cok morarmadı da ama ıste ıcınde bı ıslem yapılıyo burnunun sonucta eninde sonunda yuzun inse de burnun şişliği bir sure kalıyor burnun şiş diye ucu yukarı kalkık duruyodur. Benimde 4 hafta oluyo ama hala ust dudagım tam inmiyor ama burda konustugum herkes iner diyor. Senlln zaten minik bi burnun varrsa sonucta torpuleme yapmıs bence sisliklerin indiğinde cok daha gusel olur.

canım bana ne kadar yaparsan o kadar iyidir dedi.. hem ödemler için hemde şekli bozulmasın güzel olsun diye her doktor bir değil göz ardı edilmesin..

canım bana ne kadar yaparsan o kadar iyidir dedi.. hem ödemler için hemde şekli bozulmasın güzel olsun diye her doktor bir değil göz ardı edilmesin..

Ya bana enteresan gelen her doktor bir değil, ama her ameliyat aynı burun ameliyatı=)

Yöntem farklılığı vardır belki ya da hastatane hastaya değişiyordur. Benim doktorumun bana dediği bu şekilde ama.

Benim doktorum günde 3 dakika vermişti 1. ay kontrolümde, yalnızca yanlara amai öyle ucuna falan dğil. Bu sefer gittiğimde öyle her gün yapmana gerek yok, yalnızca ödemler çabuk insin diye veriyoruz biz dedi. Yani şart değilmiş.

hmm anladım canım yani sana ameliyattan 1ay sonra masaj verdi. Benimde yarın 1. Ayım oluyor kontrole gidicem verir belki. Peki ne yapıyodun burnunun yanlarını mı ovuyodun?

hmm anladım canım yani sana ameliyattan 1ay sonra masaj verdi. Benimde yarın 1. Ayım oluyor kontrole gidicem verir belki. Peki ne yapıyodun burnunun yanlarını mı ovuyodun?

Evet canım. Nemlendirici sürüyorum ve iki yandan baş ve işaret parmağımla bastırarak aşağı doğru ovuyorum. Günde 3 dakika yapıyordum zaten. Bu şekilde orta hattaki şişliğim azaldı; ama ucu hala şiş. Yalnız ebn enmlendiriciyle yaptığım için brunum inanılmaz yağlandı ve parladı. İşimin arasında bir de toniklemek zorunda kaldım hep.

ayrıca kızlar ya ben spor salonuna yazılmak istiyorum neredeyse 1 ayım bitllyor sizce erken mi plates yuruyus falan yapsam bişi olur muki ?

benim 32 gün oldu doktor masaja gerek yok diyo şiş olduğu halde.bikaç gün sora kontrolüm var belki o zaman verir.ben burnuma pek iyi bakamadım elimle kaçkere vurdum yanlışlıkla. daha ilk günlerde kafamı eğiyodum dişimi fırçalıyodum.zarar vermemişimdir işallah.

canım bende diş fırçalamayı bir hafta sonra başladım küçük diş fırçası ile yavaş yavaş :) sorun yok
eğilme işine gelirsek ben de eğiliyorum hatta bir gün fena temizlk yaptım o gün bugündür birşeye elimi sürmüyorum evde.. çok kötü oldum çünkü ben baya dikkat etmeye çalışıyorum..

puccacik ya şimdi benim olduğum hastanede başka doktorun bir hastasını gördüm 9 ay olmuş kız hiç masaj yapmamış ve ben ameliyat olduğum gün yine başka doktorun hastası tamponsuz ve az morarmıştı.. yani değişiyor inan bana.. herkesin yaptığı yemek tadı farklıdır mesela :) elden ele değişiyor ne bileyim öyle ya :D mutlu olalım bizde önemli değil gerisi :21:

canım uzun bir süre gitme derim spora yürüyüş fln yormaz belki ama öbürleri yorar hem kendi kendine vurabilirsinde burnuna oralarda veya başkası aman dikkatt

canım bende diş fırçalamayı bir hafta sonra başladım küçük diş fırçası ile yavaş yavaş :) sorun yok
eğilme işine gelirsek ben de eğiliyorum hatta bir gün fena temizlk yaptım o gün bugündür birşeye elimi sürmüyorum evde.. çok kötü oldum çünkü ben baya dikkat etmeye çalışıyorum..

puccacik ya şimdi benim olduğum hastanede başka doktorun bir hastasını gördüm 9 ay olmuş kız hiç masaj yapmamış ve ben ameliyat olduğum gün yine başka doktorun hastası tamponsuz ve az morarmıştı.. yani değişiyor inan bana.. herkesin yaptığı yemek tadı farklıdır mesela :) elden ele değişiyor ne bileyim öyle ya :D mutlu olalım bizde önemli değil gerisi :21:

Evet, her yiğidin yoğurt yiyişi farklı oluyor...Ben tamponsuz, morluksuz ve ilaç kullanmayanlardanım hiç=) Masaj da eser miktarda yaptım. Bugünleri bulduk işte bir şekilde=)

benim burnum çok şiş ve büyük olduğu için günde 1 saat veya yapabildiğin kadar yap demişti ama açıkcası yapamıyorum bakalım yarın kontrol var ne dicek doktorum :)

benim burnum çok şiş ve büyük olduğu için günde 1 saat veya yapabildiğin kadar yap demişti ama açıkcası yapamıyorum bakalım yarın kontrol var ne dicek doktorum :)

Bir saat mi????İnsanın kolunda derman kalmaz...Bana 3 dakika yapmak bile çok zor geldi. Galiba ben mızmızım biraz=)

Allah sana kolaylık versin..

o zaman ben 1 ay daha bekliyim kızlar spor için yok yani burnumu yaptırdım guzellesmek icin ama bu seferde hareketsizlikten kilolar alıp basını gitmesin dedim :49:

Back
X