Ameliyattan sonra ilk ayda keşke olmasaydım deyip, benim gibi pişman olan var mı?

puccacık ayrıca ben dişlerimi ilk gunden beri fırcalıyorum bı zararı olur mu kı? Ayrıca egılme desen o da var :) ama hıc ıs yapmıyorum ıs yerındede oturdugum ıcın sureklı :)

sen amelıyat olalı ne kadar olduu?
Bıde egılmenın ne zararı varmıs?

puccacık ayrıca ben dişlerimi ilk gunden beri fırcalıyorum bı zararı olur mu kı? Ayrıca egılme desen o da var :) ama hıc ıs yapmıyorum ıs yerındede oturdugum ıcın sureklı :)

sen amelıyat olalı ne kadar olduu?
Bıde egılmenın ne zararı varmıs?

Canım ben iki üç gün sonra çocuk diş fırçasıyla fırçalamıştım. Ya benim doktorumun bana dediği kadarıyla - başka doktorlar başka şeyler de söylemiş olabilir- il 1 ay darbe almak yok, spor yapmak yok o kadar. Diğer her şey serbest. Öyle ufacık şeyler etkilemez dedi benim doktorum. Yan yatma demedi mesela, eğilme de demedi. Ben yan yatmadım bir süre ama, eğildim de, yol da gittim otobüsle. Önemli olan şey darbe almamak ve ilk bir ay kan basıncını artırıcı şeylerden sakınmak. Gerisi detay bana göre.

ya benim doktorumda oyle pek bisi demedi. Yan yatabilır mıyım dedım yat dedı.
Yapmmamam gereken bısı varmı dedım yok dedım sadece burunun ucuna dıkkat et dedı bende 1. Haftadan sonra normal hayatıma dondum zaten. Yanl ara sıra elım koum gıyınırken falan carpıyo ama hafıf ondan da bısı olmaz herhalde.

ya benim doktorumda oyle pek bisi demedi. Yan yatabilır mıyım dedım yat dedı.
Yapmmamam gereken bısı varmı dedım yok dedım sadece burunun ucuna dıkkat et dedı bende 1. Haftadan sonra normal hayatıma dondum zaten. Yanl ara sıra elım koum gıyınırken falan carpıyo ama hafıf ondan da bısı olmaz herhalde.

Hafifse bir şey olmaz bence, dert etme; ama yine de mümkünse hiç darbe almamaya özen göster. Ben ilk 1 ay hiç kafadan geçen bir şey giymemiştim. Ama ben biraz fazla pimpirikliyim sanırım.

ben ilk boğazını sokuyorum açıyorm açabildiğim kadar :)) sadece işte bi abimin eğildiğim an omuzuma kolunu koymasndan dolayı baskı olmuştu aman dikkat kızlar masaya fln dirseklerinizi koymayın birinin yanında ben acısını 2 gün çektim basit gözüküyor ama :S birde yanaktan sözlümü öperken azıcık burnumu acıttım onun dışında baya dikkat ediyorum sonra kötü sonuçlar çıkmasın ortaya

kizlaar ben bugun dayanamadim spora deneme amacli gittim arkadaslarimla :) hatta 3 saat kadar spor salonunda kaldim... iste yurudum, bisiklet yaptim, sonrada bacak calistim falan , kosmayi denedim ama sanki burnum hopluyor bisi olcak gibi geldi kasmadim vazgectim :) daha sonrasinda burnumun ustu artik cok kotu olmustu tam temizleyicilerle falan silemedigim icin siyah noktalarim birikmisti bi de saunaya gireyim dedim saunaya girdim arkasindan buhar banyosuna girdim acaba bunlar burun icin zararli midir ki, sicak falan yani sauna bisi yapar miki ?

ama zararli ya da degil cok rahatladim valla kizlar burnumun ustu biraz nefes aldi , umarim icten bisi olmamistir :))

ayrıca kızlaaar resımlerımı ekledım azonce bılgısayarın camerasından cekip. bakın bakalım nasıl su an oldukca yamuk gelıyor bana ve az kavıslı yanı dogal olsun dedım bole oldu :))

ben burnunu çok beğendim, bence kötü düşünceleri uzaklaştır :) burnun daha şiş çok belli, ama kesinlikle büyük fark var ve güzel olmuş :)

Bence bu haliyle bile eski burnundan çok daha güzel görünüyor, şişlikler inince çok daha güzel olacak emin ol. Burnun ucunu anlayamadım ama ışıktan ve kamera çekiminden

cok sagolun kizlar yorumlariniz icin :)) foto makinesi ile cektiklerimi koymaya usenedigim icin web cam den cekip koydum onden cekimler cok belli olmuyor ama onden cok kalin duruyor hala ve hafifi bi orantisizlik var deliklerde.

ama bugun doktoruma kontrole gittim daha cok erken dedi 6 ay sonra sisliklerin inecek ve asil burnun tam 1 yil sonra cikicak dedi yani biraz sabir tam benlik :6:

ayrica doktoruma sordum spor, yuzme falan yapabilir miyim diye yapabilirsin hic bi sorun olmaz dedi. yan yatabilir miyim tabiiki de yat bisi olmaz yuzukoyun bile yatabilirsin dedi hatta sasirdim ama tabii ben yine de yatamam :D ayrica masaji sordum masajda vermedi gerek yok dedi yani masajlada masajsiz da ayni zamanda inicek sislikler dedi masaja gerek yok pek bi etkisi olmaz dedi.

yani kisacasi kizlar normal hayatina donup herseyi yapabilirsin hic bir sey olmaz dedi.
ama ben yine de tedirginim tabi doktorum noye bu kadar rahat anlamadim :))

ayrıca kızlaaar resımlerımı ekledım azonce bılgısayarın camerasından cekip. bakın bakalım nasıl su an oldukca yamuk gelıyor bana ve az kavıslı yanı dogal olsun dedım bole oldu :))

burnun gayet güzel. zaten bi burun kısaysa olay bitmiştir benim güzel burun anlayışım bu:) profilden hiçbir sıkıntı yok önden şişlikler belli sadece. şişlikler inince harika olur.bir de resimlerde olduğundan daha büyük çıkıyo yakından çekiyoruz çünkü.ben yamukluk da göremedim.aynaya çok yakından bakma bana doktorun önerisi buydu:)

bu arada benim 35 gün oldu doktor bana da masaj vermedi masaj gerektirecek bi burnum yokmuş şeklini bozabilirmişim.ben de doktora giderken hayaller kurmuştum masaj versede şöyle ovalaya ovalaya küçültsem diye.

bu arada benim 35 gün oldu doktor bana da masaj vermedi masaj gerektirecek bi burnum yokmuş şeklini bozabilirmişim.ben de doktora giderken hayaller kurmuştum masaj versede şöyle ovalaya ovalaya küçültsem diye.

bende aynen oyle dusunmustum :))
masaj verir belki sonra incelir falan diye ama vermedi. Benim şimdi tek korkum burnumun ortasının kalın kalması sonucta orası nasıl incelcekki yandaki kemiklerle oynanmadı diye dusunuyorum.bıde ucu top gıbı olmaz ınsallah cunku ole burunları da begenmıyorum pek.

canım bencede burnun doğal ve güzel olmuş kavisin benim burnum gibi:) burnun bence yamukda durmuyo. benim burnum biraz daha yamuk duruo . ben doktora sordum içten bişi yok dedi masajada gerek yokmuş.geçen cumartesi kontrole gittim. beklicez dedi:)

benim ocak sonunda 1. yılım bitiyo olucak ama sanki hala şişlikler var ve uc kısımda azıcık şişlikler devam ediyo bundan sonra degişim olurmu arkadaşlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr ne diyosunuz resimlerde de hala şiş olduuu belli rahatsız ediyo beni acıkcası

Raspberry dediklerinin aynısını bende yaşıyorum canım.eşekler gibi pişmanım ameliyat olduğum için.eskiden kemerli ama ince bi burnum vardı şimdi ise kemersiz fakat kaba bi burnum var. özellikle önden çok geniş.gözlerimin güzelliği ortaya çıksın diye ameliyat olmuştum ama malesef şimdi o ifadeyi yakalayabilmek için burnumu bantlıyorum. Eşime bile gösteremedim hala bantlı..eski halimi çok özledim şimdiden.burun ameliyatıyla birlikte gelen bu yeni yüz o kadar çirkin geliyor ki anlatamam...ve şişliktir şudur budur düzelir vs hiç inandırıcı gelmiyor sanırım sadece zamanla göz alışıyor kabulleniyorsun ama ben nasıl kabullenicem bu durumu hiç bi fikrim yok.deselerki eski burnunu vericez ama bi daha bıçak altına yatıp aynı acıları çekmek zorundasın gözümü bile kırpmam o kadar sevmedim yani yeni halimi:(((((((

Raspberry dediklerinin aynısını bende yaşıyorum canım.eşekler gibi pişmanım ameliyat olduğum için.eskiden kemerli ama ince bi burnum vardı şimdi ise kemersiz fakat kaba bi burnum var. özellikle önden çok geniş.gözlerimin güzelliği ortaya çıksın diye ameliyat olmuştum ama malesef şimdi o ifadeyi yakalayabilmek için burnumu bantlıyorum. Eşime bile gösteremedim hala bantlı..eski halimi çok özledim şimdiden.burun ameliyatıyla birlikte gelen bu yeni yüz o kadar çirkin geliyor ki anlatamam...ve şişliktir şudur budur düzelir vs hiç inandırıcı gelmiyor sanırım sadece zamanla göz alışıyor kabulleniyorsun ama ben nasıl kabullenicem bu durumu hiç bi fikrim yok.deselerki eski burnunu vericez ama bi daha bıçak altına yatıp aynı acıları çekmek zorundasın gözümü bile kırpmam o kadar sevmedim yani yeni halimi:(((((((

bayadır giremiyordum nete ancak göreildim yazdıklarını nilşah. ya bende aynen senin gibi düşünüyordum hala da içten içe düşünüyorum ama artık yaptırdık dönüşü yok bi de herkes daha şiş diyo bi bildikleri var demekki elbet benim kide incek diye düşünüyorum henüz 1 buçuk ay oldu doktorum 6 aydan sonra belli olmaz dedi, zaten hala üst dudağım tam aşağı inmiyor. ben sızlanmalarımı bir süreliğine bıraktım çünkü bi çare olmuyor bir de gerçekten günden düne iniyor sanki şişlikler ama eğer 6 ay sonra inmemiş olursa işte ozaman tamammen yıkılırım yani. senin ameliyat olalı ne kadar oldu cnm :?

Canım ben 9 aralıkta ameliyat oldum 1 ay bile olmadı henüz.ilk başlarda aynaya bile bakamıyordum ama şimdi alıştım sanırım.yandan çok çok beğenmeye başladım öndense eh işte diyorum.doğrusu benimde ilk bandını açtığım haliyle şu an ki hali arasında şişlik yönünden baya fark var özellikle iki kaş aram çok genişti şu an eski haline çok yaklştı şükür.inşallah pişmanlığımız sona erer canım.

Canım ben 9 aralıkta ameliyat oldum 1 ay bile olmadı henüz.ilk başlarda aynaya bile bakamıyordum ama şimdi alıştım sanırım.yandan çok çok beğenmeye başladım öndense eh işte diyorum.doğrusu benimde ilk bandını açtığım haliyle şu an ki hali arasında şişlik yönünden baya fark var özellikle iki kaş aram çok genişti şu an eski haline çok yaklştı şükür.inşallah pişmanlığımız sona erer canım.

nilşah bence çok yersiz bi pişmanlık yaşıyorsun. kızım fotoğraflarını görmesem inanacağım valla! bence tek kelimeyle harika olmuş burnun. hala bunları yazdığına inanamıyorum. sanırım yeni haline alışamama problemi yaşıyorsun. ne deyim inşallah bu psikolojiden biran önce kurtulursun. şimdi sana böyle yazdığım için kesin bana kızacaksın ama öyle! :76:
sıra bana da geliyor gerçi bakalım ben neler neler yaşayacağım.... :52:

Back
X