- Konu Sahibi raspberryyy
arkadaslar bence bosuna sıkıntı yapıorsunuz alısabılmenız ıcın tam 1 yıl gecmesı gerekıyor.ben tam 1 yılı doldurdum ve sımdı hersey cok normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızarmıyım hiç canım hatta sağol yazdıkların için.burnumu gören herkes çok beğeniyor hatta eşim bile dediki arayıp tebrik edicem doktoru müthiş doğal bi burun yapmış hemde çok güzel..en çok sevindiğim tarafı hakikaten hiç estetikli burunlar gibi yapay değil.ucu kalkık olmasına rağmen çok çok doğal duruyor. Yüzümle uyumu süper ama işte önden hala şişlikler var sanırım bana geniş geliyor.inse süper olacak:)
canım çok iyi doktorların yaptığı ameliyatlarında ilk dönemleri böyle problemli oluyor merak etme hem ameliyat öncesi çok ufak bir kusur varsa tabi daha çabuk toparlaR ve güzel görünür seniçok pişmanım ,ameliyat olduğuma değil öyle veya böyle ameliyatı olacaktım çünkü eski burnum cidden çokkabaydı.güzel olması için illaki olacaktım.ben iyi bir doktor seçmediğime pişmanım.öyle bir doktor ki ameliyattan önce kapalı teknikle yapacağız diyor,çıktıktan sonra açıkla yaptık diyor...daha da üzücüsü burnum eski halinden beter ve nefes sorunum var
çok pişmanım ,ameliyat olduğuma değil öyle veya böyle ameliyatı olacaktım çünkü eski burnum cidden çokkabaydı.güzel olması için illaki olacaktım.ben iyi bir doktor seçmediğime pişmanım.öyle bir doktor ki ameliyattan önce kapalı teknikle yapacağız diyor,çıktıktan sonra açıkla yaptık diyor...daha da üzücüsü burnum eski halinden beter ve nefes sorunum var
çok pişmanım ,ameliyat olduğuma değil öyle veya böyle ameliyatı olacaktım çünkü eski burnum cidden çokkabaydı.güzel olması için illaki olacaktım.ben iyi bir doktor seçmediğime pişmanım.öyle bir doktor ki ameliyattan önce kapalı teknikle yapacağız diyor,çıktıktan sonra açıkla yaptık diyor...daha da üzücüsü burnum eski halinden beter ve nefes sorunum var
geçmiş olsun canım , üzüldüm durumuna ama şöyle bir durum var benim dr. çok süper dediler hatta canlı yaptığı kişiler vardı önümde örnek amerikada hocalık yapmış doçent olmuş ama benim 1,5 aylık burnuma daha bir kişi bile güzel olmuş demedi bırak onu bu şişlerin normalmi inermi diye bana acıyarak bakıyor insanlar yanı doktorlada ,şanslada alakalı doktorumun yanına gidiyorum çok uğraştım yeniden burun yaptım sana inecek şişlikler çok normal dedi bekleyelim canım seninkide düzelir bence düzelmese bile hiçbir doktor heleki estetikçi yaptığı şeyi beğenmez ise öncelikle kendi adı için bence tekrar yapalım der , sen ne zaman oldun ameliyatını yeniyse bi altı ayı gözden çıkartmalıymış, gerçi ben 10 gün sonra işe gelen arkadaşlarımıda gördüm herşey çok güzeldi ama demekki bizimki farklı bekleyip görelim canım ,tekrar geçmiş olsun......
sana sonuna kadar katılıyorum benim doktorumda ünlü bir doktor ve çok başarılı ama benim burnum yamuk... banada kimse çok güzel olmuşsun demiyor hatta dedikodumu yapıyorlarmış ah bir iyileşse şu burnum salına salına başım dimdik yürüycem o zaman çatlasınlar da patlasınlarsabır sabır ya sabır...
![]()
kızlar bişey soracam size benimde burun ameliyatı olalı 3 hafta bitti allaha şükür şiş olmasına rağmen şeklinden çok memnunum.sizinde burnunuzun içi sert mi yani sanki kurumuş ve kabuk olmuş bi tabaka varmış gibi hissediyormusunuz ? yada bunu çıkarmak için özel bi yöntem varmı ? ben kulak temizleme çubuğuyla temizlemeye çalıştım ama bişey gelmedi.acaba kıkırdaklarmı bana öyle bi his uyandırdı anlayamadım.sizde de öyle bi his varmı?
bildiğiniz iyi bir burun dr u var mı ben burun ameliyatı yaptırdm ama estetiğe karsı o.doğal burun yapıyor eti küçülttü güya ama tekrar oldu kemik eğriliğim varmış düzeltmemiş çok sinir oldum yeni dr bakıyorum şimdi nefes alamıyorum yeniden ameliyat olucam ama hamileym şimdi
Kızarmıyım hiç canım hatta sağol yazdıkların için.burnumu gören herkes çok beğeniyor hatta eşim bile dediki arayıp tebrik edicem doktoru müthiş doğal bi burun yapmış hemde çok güzel..en çok sevindiğim tarafı hakikaten hiç estetikli burunlar gibi yapay değil.ucu kalkık olmasına rağmen çok çok doğal duruyor. Yüzümle uyumu süper ama işte önden hala şişlikler var sanırım bana geniş geliyor.inse süper olacak:)
bir kaç arkadaşım var birebir tanıdıgm bülent cihantimura ameliyat olan haarika hele bir kız vardı allahım nekadar güsel burnu var öyle dedim yanımdaki kadın estetik oldu o dedi.şaşırmıştım çünkü çogu doktorun yaptıgı estetik burunlar aynıdır fındık gbi hafif kalkık falan flan ama onunki sivri bir burundu ve okadar yakışmıştıki karakteristik bir burundu yani ben olsam bülent bey derdim ama kendim alper bayraktara ameliyat olucam cünki bülent bey bayagı pahalıya yapıyor imkanınız varsa yaptırın yani![]()