- Konu Sahibi raspberryyy
bende dün ameliyat oldum..Hala tamponlar we burun deliklerim çok büyük duruyo..inmesini beklemek we şişliklerin gitmesini beklemek büyük sabır istiyo![]()
geçmiş olsun,siz hangi doktora oldunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dün ameliyat oldum..Hala tamponlar we burun deliklerim çok büyük duruyo..inmesini beklemek we şişliklerin gitmesini beklemek büyük sabır istiyo![]()
alper bayraktar hangi hastanede?bir de ücret olarak ne kadar istiyor?Bülent cihantimurda kesin karar kılmıştım ama sitede hiç ii bişey okumadım.Gözüm çok korktu.
özel muayenehanesi çekirgede cadde üzerinde zaten gogldan yazarsan alper bayraktar bursa diye sitesi çıkıyor adresi görürsün ama ben direk hastahaneye gitmiştim cekirge devlet hastanesi plastikcerrah birtek o var zaten.çok içten davrandı ilgilendi memnun oldum fiyat olarakta normalde özellerde yüksek oluyor ama ameliyatını hastanede yaptıgı için sigorta birkısmını karşılıyor 2000 yada 2500 civarı tamda hatrlamıyorum 1 ay oldu.sağlıgıma kavusursam gdicem olucamda kansızlık var şimdilik beklemek zorunda ameliyat..
ben kendimi çok kötü hissediyorum şuançok pişman hissediyorum. keşke sadece eğrilik düzeltilseydi burnumu elletmeseydim... domuz gibi garip birşeye döndüm. ne ucu var ne bişi, yamukluğuda cabası... sadece ben mi böyle hissediyorum ?
kızlar yardımınıza ihtiyacım var..Bugün ameliyat olalı tam 5 gün oldu..tamponlarım alındı fakat alçım hala duruyor..Üst dudağım ile burnumun ucu arasında nerden baksanız iki parmak mesafe var..İnanılmaz açıklık görüyorum..Sizce bu düzelicekmi yoksa hep böylemi kalıcak bu açıklıkMoralman çökmüş
durumdayım..Lütfen yardım edin...
geçmiş olsun,siz hangi doktora oldunuz?